icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
25. sep 2014

@rybkaa si mala rozmyslat nad tym, aku radu das @zarzisia ohladom toho mojkania... cul nam nepomoze, kedze stery jej robit nebudu 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia všimla som si, že už zľahla a už ju neoddelíme od stola a lože 😀

paskolinka
25. sep 2014

@rybkaa
@senta_sofia no som si matiku zopakla 😀 hej hej priama umera čím viac tým viac, nepriama čím viac tým menej. Ale pri tých robosoch nepriama neplatí, tam je čas konstanta, bo vždy len jeden maká 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@paskolinka jasné, jeden maká a 4 opierajú lopaty aby nespadli 😀

zarzisia
25. sep 2014

@rybkaa
och no tak polopate ti to vysvetlim 🙂 Logicky je jasne, ze ked si kupis 2 lizatka, je to lacnejsie, ako ked ich kupis 10. Takze pri otazke, ze kolko stoji 10 lizatok, ak 2 stoja nejaku sumu napises:
2lizatka.........suma
10 lizatok.....?=x
------------------------
no a teraz uz len sipky si naznacit. Najskor lava strana. Ides od 2 k 10, takze sipka pojde od mensieho k vacsiemu (teda dole), Na pravej strane mas sumu, ktora bude isto mensia ako ta pri 10tich lizatkach, takze zasa sipka od mensieho k vacsiemu, lebo vies, ze ta cena bude isto vacsia (zasa pojde dodola) a teraz si urobis rovnicu:
lava strana= pravej strane-ides podla sipok....to, kde sa sipka zacina je nad zlomkovou ciarou, to kde sa sipka konci je pod zlomkovou ciarou
2/10=suma/x a uz si len vyjadris neznamu x

zarzisia
25. sep 2014

@rybkaa pri nepriamej umere je to vlastne ten isty postup, len budu inak sipky: AK 2 robotnici robi robotu 5 hodin, je jasne, ze 5tim to bude trvat menej.

2robotnici...5 hodin
5robotnici....x hodin

a sipky...lava strana: idem od 2 ku 5, takze bude dodola(vzdy od mensieho k vacsiemu) a prava strana......tych hodin bude isto menej, takze sipka pojde od x k 5 (od mensieho k vacsiemu)
rovnica:
2/5=x/5 a vyjadris si x

rybkaa
autor
25. sep 2014

@zarzisia vďaka 🙂 môžem ísť kľudne spať 🙂
admin nás zabije 😀

zarzisia
25. sep 2014

@rybkaa asi hej 😀 😀 ale myslim, ze ma horsie veci na praci ako 2 strany matiky riesit 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@zarzisia vastne aj grafy sú matika, takže sme v téme 🙂

paskolinka
25. sep 2014

@rybkaa čo by koho zabijal? Vsak cibrite um aby grafy lepšie išlo interpretovať 😉

senta_sofia
25. sep 2014

@paskolinka ja si tiez myslim, ze toto je vseobecne prospesne vzdelavacie forum, vlastne tu zadarmo robime osvetu

veroni1988
25. sep 2014

baby nemáte chybu, ste podarené s tými rovnicami 🙂 ste mi zdvihli náladu

jaja9891
26. sep 2014

Juuuj zenusky,ja ze som si pomylila temu 😀 😀 😀 tak analyzujte aj moj graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
ze ake pekne teplotky mam v ustach... a stale nic nove o sjuzan??? :( nejako dlho sa nehlasi,snad je ok....
pekny dnik koceny
cmuky

katkatonkova
26. sep 2014

Dobre rano kockyyyy...tak dnes rano abzalka 36,4....ak ten ortutovy naozaj zle meral tak uz ho nikto nikdy nenajde....

rybkaa
autor
26. sep 2014

ahojte, tak som z toho rátania zovulovala, hádam si pomaly môžem aj bezpečne vrznúť, či? 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 to je jasné - ticho pred ovulkou 😀

adamnela
26. sep 2014

Ahojte koceny moje 🙂
Ty koki baby, tak ta matika nemá chybu 🙂 Ale inak zasa som o niečo múdrejšia..Toto som neriesila veľa veľa rokov..Kedy sa to začínajú učiť deti v skole? Lebo ja mam druhaka a pevne dufam, ze bude natolko inteligentný ako je doteraz a pochopí to v skole, keď sa to budu učiť 🙂
@rybkaa poprosim hodiť môj grafik. Neviem co sa to deje 😖

mawiya
26. sep 2014

@senta_sofia a ostatné moje zlatíčka. v utorok som bola pri doktorovi. no a hned našiel krásnu bublinečku v maternici. bublík zodpovedá MS teda dnes som 5+6. kontrolu máme o dva alebo tri týždne, že ako sa rozhodnem. Skákal okolo mňa a vykrikoval zázrak, zázrak, tak som nadobudla podozrenie, že či na niečom nefičí. ale potom sa skľudnil a asi 5 krát mi povedal, že keď sa rozhodnem aj v noci ísť na PN, tak mu mám zavolať a on ma vypíše. čo by som doma asi robila. inak je mi fajn. jediné čo ma dovčera trápilo, boli bolavé prsia a od dnes asi začína haprovať žalúdok. som sa skoro zblila, od rána zle, ale prišiel kolega a doniesol hrozno. tak som zožrala asi pol kila a je mi dobre. pobolieva ma stále bruško a nemôžem sa vys..ať. tak uvidíme, čo urobí hrozienko. mucky moje, som tu v kuse a sledujem vás. mojim orlím zrakom. 🙂

mawiya
26. sep 2014

@rybkaa jaj tak šak som musela ísť lebo v robote sa mi vyhrážali, že ma nepustia. tak som sa nasrala a šla som v utorok. inak v práci nichto nevie a ani im nepoviem. nak sa poserú.

mawiya
26. sep 2014

@senta_sofia @rybkaa no dievky čítam tie vaše príklady. zle ste to vyrátali. Ak 3 robotníci spravia prácu za 10 hodín, tak 5 určite nie za 6 . ako kde žijete? majú zaplatené za 10 hodín, tak traja alebo piati furtom budú robiť 10 hodín. šak sa nebudú ukracovať o mzdu. jaaaaaaaaaaj dievky moje 😀 😀 😀 😀

paskolinka
26. sep 2014

@mawiya ty a to preco tak vyvadzal ten doktor? 😀 co ten uz ta uplne odpisal ci ako? a v robote nehovor, naco aj, nechaj si to na neskor 😉

mawiya
26. sep 2014

@paskolinka no on miluje ženy, čo rodia. on by bol najradšej, keby všetky mali 10 detí. len kto by ich živil. no a asi ma odpísal, šak som stará. ☹ debil jeden

paskolinka
26. sep 2014

@mawiya co stara, vsak ovela starsie rodia 😉 ale ze hned so zazrakom na teba vybehne ... 😀 vsak aspon si mu pekny den urobila 😀

rybkaa
autor
26. sep 2014
paskolinka
26. sep 2014

@adamnela no veru, ty si to zobrala utokom 😨 co z tohto bude to som zvedava...

rybkaa
autor
26. sep 2014

@mawiya nechodíš k tomu brutálne krásnemu gyndošovi, ktorého v utorky zastupuje senilný dedko, ktorý si dáva niečo na povzbudenie? 😀 kamoška v BB k takému chodí a tiež sa jej nejako nezdal 😀
to je dobre, že ti je dobre a jesť ti chutí aspoň niečo, tak čo, pošlem ti kilo hrozna? už dozrieva, fakt je dobré, také tmavé, sladučké, domáce 🙂

mawiya
26. sep 2014

@rybkaa ano ano ano, hroznooooooooooooooooooo. ja chodím k starému ujovi Zvarovi. no ale normálne voľáky tanec okolo mňa začal. presne mi pripadal ako ten šuster z pyšnej princeznej, čo bežal do iného kráľovstva a spieval. tak aj on tak nejako. 😀 😀 😀

rybkaa
autor
26. sep 2014

@mawiya to neviem ako sa volá 🙂 ale riadne som si ho teraz predstavila a strašne sa rehocem, ako poskakuje a tlieska 😀 čo bude potom robiť pri pôrode 😲

mawiya
26. sep 2014

@rybkaa no tam by som ho nechcela veľmi. 😀 ale bola som dosť vyplašená. ne nevadí. šak po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje. 😀 😀 😀