icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mimka91
7. mar 2020

@giuli aj si nasadis nejake tehu vitaminy? Ja som pred tehu brala inofolic combi, ale ako nahle som si nasla // ciarky presla som na femibion...na mna to posobi ako placebo efekt, ze robim vsetko dobre pre to male

mimka91
7. mar 2020

@giuli :D to je aka haluz...no 2x mi povedal, ze dievca, ale ako keby si nechava otvorene zadne vratka, lebo mi tvrdil, ze niekedy maju chlapci tie vajka tak dobre schovane, ze az pri porode sa rodicka dozvie, ze to bude chlapec a nie dievca

giuli
7. mar 2020

@mimka91 samozrejme,ze tesit sa budem hocakemu vysledku,len nech to je zdrave a vsetko dobre dopadne u kazdej tehulky a cakatelky

mimka91
7. mar 2020

@giuli urcite vsetko dovre dopadne. Kazda z nas ma ten osud, ze niektorym to trva dlhsie, inym kratsie, ale vzdy ma tesi, ked sa to podari...nam tiez v roku 2018 povedali, ze prirodzene mat deti nebudeme a podarilo sa nakoniec 🙂 aj moj gynekolog potom vravel, ze aspon vidim, ze aj lekari sa mozu mylit...ja dufam, ze kazdej jednej snazilke sa skor, ci neskor podari mat zdrave a krasne babatko

giuli
7. mar 2020

@mimka91 vcera mi muz kupil vit.Prenatal z Jamieson...vyzeraju,ze tam tych vit.a min .je dost aj zelezo,selen...tak som od vcera nasadila..predtym kys.listovu

evita2176
7. mar 2020

Dobre ranko zienky. Chcem sa spytat..moja LF sa mi skratila na 8dni...chcem si dat spravit vysetrenia ale neviem ake..novy cyklus chceme skusit posledne IUI a potom uz len IVF...Viete mi povedat co vsetko mi treba k IVF? Ake kontrolne vysetrenia??
Dakujem

abigaile
7. mar 2020

@mirus11 áno, dá sa....mne klesla tak, že mi to zrušilo predošlú ovulku🙈

mirus11
7. mar 2020

@abigaile a potom si kedy mala ovuláciu, skôr ako bežné mávaš?

mimka91
7. mar 2020

@giuli to je dobre 🙂 treba teraz mat zvyseny prijem vitaminov aj kvoli babatku aj kvoli chripke a podobnym respiracnym ochoreniam

mirus11
7. mar 2020

@majka_3 moja no ako s ovulaciou, aj tí už prebehla, teplota ako?

tufik07
7. mar 2020

Hlásim 1DC 😫

giuli
7. mar 2020

@tufik07 graf bol super...novy cyklus ,nova nadej....aj mne to povedala naty pred tymto vitaznym✊✊✊

butterfly333
7. mar 2020

@giuli to je super ako silnie. Držím palce

giuli
7. mar 2020

@butterfly333 dakujem zlatko🤗

shellynda
7. mar 2020

@giuli jéj, krásne silnie😍je vidieť, že je všetko v poriadku a možno budú 👶👶...

giuli
7. mar 2020

@shellynda dnes som uz take postrasenie mala ....

abigaile
7. mar 2020

@mirus11 neviem kedy mávam, nemávam ani ovulacne bolesti. Keď som otehotnela so synom, tak to bolo v 3 týždni. Teraz mi zrušilo ovulku a pokračujem 65 dňom cyklu 🙈

tufik07
7. mar 2020

@giuli každý mesiac je super a v deň MS sa to pokazí..máš pravdu..tebe držím palce k pohodovemu tehulkovaniu

giuli
7. mar 2020

@tufik07 raz bude super,super a teolota sa bude drzat😉😉✊

majka_3
7. mar 2020

@mirus11 aaale neprebehla... Teplota sa drží.. No budúci týžden mam folikulometriou tak budem vedieť viac 😊
Dnes mam 3 tabletku clostylu... A ty ako😊

tufik07
7. mar 2020

@giuli dúfam,že raz príde naše prvé vytúžené bábätko

giuli
7. mar 2020

@tufik07 urcite pride....✊✊✊🤗

beatinka
7. mar 2020

Dievčatá ahojte... vidíte to???? Bolo to hneď v limite, do minúty...

shellynda
7. mar 2020

@beatinka wáááu, ja vidím a pekne 😍

ladysmurf
7. mar 2020

@beatinka ja vidim, drzim palce nech krasne silnie ✊🙏😊

naty1987
7. mar 2020

@beatinka vidiiiim kraaasna ciarka 🤩🤩🤩
Joj radosť otvoriť mk 👌

naty1987
7. mar 2020

@mirus11 ja mám dnešný bt 35,94 aj minuly mesiac som mala takuto nízku a ovu mi prišla na 16dc som zvedavá aký bude tento cyklus

beatinka
7. mar 2020

@shellynda
@ladysmurf
@naty1987 ďakujem dievčatá. Síce ešte len 5 dpt, ale včera bolo úúplne bielo.

giuli
7. mar 2020

@naty1987 uvidis,ze aj tento mesiac to bude plus minus podobne

giuli
7. mar 2020

@beatinka jasneeeeeee....vidiet a zretelne....tesim sa s tebou.....👍👍👍✊✊🤗🤗🤗🤗