icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tufik07
7. mar 2020

@giuli keby aspoň jedno dieťa som mala,tak by to nebolo take náročné na psychiku

naty1987
7. mar 2020

@giuli ratam s tým že to bude cca rovnake lebo ako užívam tie veci tak telo si zvyklo ale tento mesiac pekne mám nízko bt minule bola este hore tak sa celkom teším pomaly by mala ísť hore uvidím ako to bude 😁

mirus11
7. mar 2020

@naty1987 ja som ešte veru takúto nízku teplotu doteraz nikdy nemala, preto je to pre mňa nové.

nina004
7. mar 2020

@beatinka Jeeee,vidim. A gratulujem. Hlavne nech silnie. 🙂

nevenka
7. mar 2020

@giuli gratulujem a drzim palce, nech je cele tehotenstvo bezproblemove 🙏❤...a aha, pripajam grafik, tak ovu pravdepodobne bola teda, ale dost neskoro. Aj som mala take bolesti den pred vzostupom teploty, poobede, riadne krce, to som predtym nezazila alebo skor som si to nevsimala. Lepsie je teda to meranie v posve, v ustach to tak jasne vobec nebolo a skakali mi tam teploty viac. A mensi rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi. Budem testovat aj dalsi cyklus. Kupila som si Poliphert, poradila mi to lekarnicka, ja som dlhodobo mavala vysoke androgeny (teraz uz nezistovali), zvysene ochlpenie, byvaly doktor tvrdil, ze mam PCO a prirodzene tazko otehotniem. Ale zazrakom sa podarili 2 deticky a teraz uvidime, ako tretie. Tento Poliphert ma vraj 2 formy inozitolu a dalsie bylinky, ze riesi aj inzulinovu rezistenciu, ktora sa vyskytuje pri PCO. Chcela by som trochu skratit cyklus, teda posunut ovulaciu na skor, minuly cyklus to bolo tak super. Nie tieto dlhe cykly. A to nemavam az tak dlhocizne ako niektore baby. Ale aj tak. Skusali ste niektora ten Poliphert?

giuli
7. mar 2020

@nevenka dakujem a drzim palce aj js tebe....poraziť pco...✊✊✊

monu66
7. mar 2020

@giuli pocuj, nebudes cakat dvojicky? 🙂 Na 13 dpo a test s citlivostou 25 je ciarka dost ze silna 🙂 Juuuuj velmi sa s tebou tesim 🙂 a samozrejme silno drzim palce nech je vsetko ok 🙂

giuli
7. mar 2020

@monu66 draha moja ...,snad nie🤣🤣...tehu este nemam potvrdene od lekara a po uplnom vyschnuti ten test az tak tmavy nie je...ja ani vlastne neviem ,ako by mal vyzerat v 13dpo..tento bol foteny cca 8-10min po testovani....dnes mi bolo celkom fajn..akurat prsia su citlive...

giuli
8. mar 2020

Dievcata ,asi mi sibe...nezdaju sa vam slabe na 14dpo..horne 3ks 25tkovy intimed...po vyschnuti zostali slabsie a dolny pepino.10tkovy...dnes

eduvalia
8. mar 2020

@giuli hlavne bud v klude 🙂 vsetko bude v poriadku.

naty1987
8. mar 2020

@giuli nie sú slabe mojko sú super a pepino bombaaaa keď skusis mamatest alebo ladymax či iný budeš mať krásne kolajnicky hlavne kľud je to dobre ❤❤❤👌💐😘

naty1987
8. mar 2020

Baby otázka čo hovoríte na graf...a myslíte že sa pomaly hlási ovu???dnes som nejak vybehla hore a minulý mesiac som bola ešte dole 🤔🤔 či mám skúsiť ovu cez deň? Som len 10dc a takto skoro som hore vyskočila 🤔😁

giuli
8. mar 2020

@eduvalia
@naty1987 dievcata moje,ja asi stresujem velmi...no ,ale kto by nestresoval...snad to bude fajn

giuli
Autor odpoveď zmazal
giuli
8. mar 2020

@naty1987 skocilo ,ale budes vediet az za par dni ,ci pojde hore....si myslim ,ze ovu len bude ...samozrejme pre pokoj duse urob jeden test

mirus11
8. mar 2020

@naty1987 moja aj ja som šla oproti včerajšku akosi vyzsie. Už mi šibe s toho asi, sem tam mam bolesti, testy skoro rovnaké. Tak neviem, dnes je muž doma ale zajtra už ide do roboty a príde až sobotu, a to myslím, že ovu bude zasa v týždni. Neako nám to vôbec nevychádza na tu ovuláciu, ale ty ideš celkom pekne. Myslím ze ovu u teba môže byť aj skôr ako minulý cyklus

naty1987
8. mar 2020

@giuli ja som pokojná nejak to neriešim len ma to prekvapilo a takto skoro 😁😁😁😁

Je úplne normálne že stredujes najlepšie by bolo keby krpec už kope nech vieš 😁😁😁 ale aj to príde uvidíš 👌 ako testy mooooozes robiť rôzne značky nech si kľudna 😘

eduvalia
8. mar 2020

@giuli musis byt v klude. Tak ako ty si nas stale davala do pohody, tak teraz mi teba budeme ukludnovat. Verim, ze testik bude silniet 🙏

butterfly333
8. mar 2020

@giuli pekne su moja skús iný testik ako radia baby. Držím palce

naty1987
8. mar 2020

@mirus11 spermijky prežijú aj 5dni tak pred odchodom ešte tutu mutu a snad si na vajko počkajú
Tiež myslím že bude skôr ovu testy nerobím nechávam to tak tento mesiac ako snažím sa neriešit to 😁 ale už mám v hlave ovu test že by som skúsila 🙈😁😁😁 no uvidím 😁

abigaile
8. mar 2020

@giuli všetko bude v poriadku❤️

abigaile
8. mar 2020

@naty1987 u teba si myslím,že by to mohol byť prvý náznak....ale uvidíš až neskôr...tak buď poistiť alebo ovu testy si sprav
@mirus11 ty si už aspoň išla hore🙂 pekne si to dnes užite a zubrienky počkajú do ovulku alebo bude až cez víkend, a vajko počká na nové😉
Držím baby prsty 🙂

abigaile
8. mar 2020

Inak, aj vám nejde cez telefón pridávať grafy? Ja musím ísť vždy cez komp...lebo telefón len ťahá ťahá a nič z toho...

giuli
8. mar 2020

Dakujem babule...mam este jeden pepino...skusim za 2dni a tiez tie 25tkove...

mirus11
8. mar 2020

@naty1987 moja ja si to hovorím každý mesiac, že nebudem testovat, ale keď ma začne bolieť brucho, tak hneď prvé čo siahnem je ovu test 😂
Ale verím, že tento mesiac to vyjde aspom tebe, u mňa to asi tento cyklus nebude, ale nevadí, ďalší bude možno uspesnejsi 😀

mirus11
8. mar 2020

@abigaile ani mne to nešlo, ale začala som to robiť tak, že najprv dám načítať fotku a potom píšem text, pokiaľ ho chcem napísať

abigaile
8. mar 2020

@mirus11 skusala som sem dat samotnu fotku, ale ani to mi nejde....tak som uz na kompe :D
Dnes som sa teda zobudila takto......tusim pomaly zamrzam :D Od vcera citim podbrusko ako na kramy, tak hadam konecne pridu.....

mirus11
8. mar 2020

@abigaile určite ti prídu, pekne ti klesla teplota už, a nový cyklus už bude jarný, a hlavne kratší, a verim že aj úspešný.

abigaile
8. mar 2020

@mirus11 dakujem!!! Toto je nas 4ty cyklus, ktory sa snazime......ale preslo uz 7 mesiacov 🙈
prve dva boli normalne (u mna 6 tyzdnove), ale nevystihli sme dobu.
Dalsi uz bol 10 tyzdnovy, nechali sme to tak po 4roch tyzdnoch, vsak uz by to malo byt.......a nie...
takze som zacala merat, aby som vedela, co sa deje dnu.....

kika123kika
8. mar 2020

@giuli testy su podla mna dobre vsetko je dobre neboj sa ❤️🙏🏽🍀 rozoravaj sa s malou dusickou aby bola silna 🥰 pozri moje testy 10kove a este k tomu s dvojkami 🙂