Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli gratulujem a drzim palce, nech je cele tehotenstvo bezproblemove 🙏❤...a aha, pripajam grafik, tak ovu pravdepodobne bola teda, ale dost neskoro. Aj som mala take bolesti den pred vzostupom teploty, poobede, riadne krce, to som predtym nezazila alebo skor som si to nevsimala. Lepsie je teda to meranie v posve, v ustach to tak jasne vobec nebolo a skakali mi tam teploty viac. A mensi rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi. Budem testovat aj dalsi cyklus. Kupila som si Poliphert, poradila mi to lekarnicka, ja som dlhodobo mavala vysoke androgeny (teraz uz nezistovali), zvysene ochlpenie, byvaly doktor tvrdil, ze mam PCO a prirodzene tazko otehotniem. Ale zazrakom sa podarili 2 deticky a teraz uvidime, ako tretie. Tento Poliphert ma vraj 2 formy inozitolu a dalsie bylinky, ze riesi aj inzulinovu rezistenciu, ktora sa vyskytuje pri PCO. Chcela by som trochu skratit cyklus, teda posunut ovulaciu na skor, minuly cyklus to bolo tak super. Nie tieto dlhe cykly. A to nemavam az tak dlhocizne ako niektore baby. Ale aj tak. Skusali ste niektora ten Poliphert?
@naty1987 moja aj ja som šla oproti včerajšku akosi vyzsie. Už mi šibe s toho asi, sem tam mam bolesti, testy skoro rovnaké. Tak neviem, dnes je muž doma ale zajtra už ide do roboty a príde až sobotu, a to myslím, že ovu bude zasa v týždni. Neako nám to vôbec nevychádza na tu ovuláciu, ale ty ideš celkom pekne. Myslím ze ovu u teba môže byť aj skôr ako minulý cyklus
@giuli pekne su moja skús iný testik ako radia baby. Držím palce
Inak, aj vám nejde cez telefón pridávať grafy? Ja musím ísť vždy cez komp...lebo telefón len ťahá ťahá a nič z toho...
Dakujem babule...mam este jeden pepino...skusim za 2dni a tiez tie 25tkove...
@mirus11 dakujem!!! Toto je nas 4ty cyklus, ktory sa snazime......ale preslo uz 7 mesiacov 🙈
prve dva boli normalne (u mna 6 tyzdnove), ale nevystihli sme dobu.
Dalsi uz bol 10 tyzdnovy, nechali sme to tak po 4roch tyzdnoch, vsak uz by to malo byt.......a nie...
takze som zacala merat, aby som vedela, co sa deje dnu.....
@giuli testy su podla mna dobre vsetko je dobre neboj sa ❤️🙏🏽🍀 rozoravaj sa s malou dusickou aby bola silna 🥰 pozri moje testy 10kove a este k tomu s dvojkami 🙂

@giuli keby aspoň jedno dieťa som mala,tak by to nebolo take náročné na psychiku