icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
8. mar 2020

@abigaile alebo ovu

naty1987
8. mar 2020

@abigaile ircite spravim ovu normalne ste ma namotivovali 😁😁😁 len kedy ho spraviť o koľkej tak naj
Čo sa týka fotiek ja som len na tel.a občas to hapruje tak pridám len foto a potom text

giuli
8. mar 2020

@kika123kika dakujem za podporu...snad mas pravdu a bude to ok.....strasne som nervozna ,aj napriek tomu,ze viem ,ze to neovplyvnim...asi to bude takto az do vysetrenia ...

mirus11
8. mar 2020

@naty1987 aj mňa to zaujíma, kedy je najlepšie robiť ovu testy. Ja ich mam navečer silnejšie, ako zrána, okolo 9h.ked chodím do roboty, tak testujem okolo 16.30-17h,ked prídem domov s práce. Ty kedy zvykneš testovať ovu testami?

naty1987
8. mar 2020

@mirus11 ja som robievala okolo 18tej tak uvidím či spravím tak neskoro alebo skôr 🤔

naty1987
8. mar 2020

@abigaile mavas stále takéto dlhé cykly???neriešila si to s dr.alebo neuzivas niečo aby sa ti skratili???

monu66
8. mar 2020

@giuli vsetko bude ok, hlavne uz netestuj. Ziadna zena, ktora je tehu hned na zaciatku si neuvedomuje ako kazdodenne testovanie extra vplyva na psychiku. Ja som pred nedavnom dostala od mojej super kamosky radu a to: ked zistis prvym tehu testom ze si tehotna, tak uz vobec netestovat ani nemerat bt a objednat sa o 3-4 tyzdne na ultrazvuk. Ja az teraz z odstupom casu viem ako ma kazdodenne testovanie velmi stresovalo ci bude ciarka tmavnut. Neodporuca sa ani kazdy druhy den testovat, stale je to velky stres. Neboj, vsetko je ok a tes sa, si tehu. A netestuj uz ani raz! 🙂

mirus11
8. mar 2020

@naty1987 aj ja asi tak ešte urobím

giuli
8. mar 2020

@monu66 urcite mas pravdu,ze to je totalny stres....no neviem si pomoct...tu konci moja sila....aspon pokial to nebudem mat cierne na bielom od dr.....nechcela by som zazit to,co v lete...dakujrm za povzbudive slova🤗🤗

naty1987
8. mar 2020

@monu66
Ja si pamätám že keď som testovala vtedy som bola spokojná ten pohľad na tie ciarky ma vždy ukľudni že áno sú tam neni to len sen ja som ich pre seba musela robiť až do sona keď dr.povedal že je to tam a preto chápem @giuli že testuje pokiaľ jej to dáva silu testuj lebo budeš testovať či to dáš na mk alebo si testy schovas ale testovať proste budeš ....a báť sa mojko budeš lebo ten strach je už raz v nás ale uvidíš dobre to bude 😘👌

giuli
8. mar 2020

@naty1987 dakujem velmi zlatko...

kika123kika
8. mar 2020

@giuli ti verim ze si nervozna ale s nervozitou je to len horsie a ak sa ma daco stat bohuzial to nezmenime a preto si treba uzivat tehotenstvo a verit ze bude vsetko ako ma 🙂 sice sa mi to lahko hovori nakolko som este neni tehu ale jakmile budem urcite aj viˇo mne bude nervozita a strach pred kazdou kontrolou ci je vsetko okej 🙂

giuli
8. mar 2020

@kika123kika ano viem...no nijak sa to neda ukocirovat...modlim sa ,nech tie 2 tyzdne rychlo ubehnu a budem vediet viac....nabehnut k dr.viem aj zajtra,no bolo by to zbytocne...musim byt silnoooo trpezliva a pockat na spravny cas,viem ,ze to neovplyvnim....dakujem ti

mirus11
8. mar 2020

@naty1987 moja mňa teraz tak začalo bolieť brucho, ako keď by som mala dostať ms každú chvíľu, ale ovu test ešte nie je taký, aký by mal byť.

kika123kika
8. mar 2020

@giuli silno drzim palce vlastne paste ✊🏼✊🏼🍀 a duphaston beries?

giuli
8. mar 2020

@kika123kika ano ,nasadila som vypocitala som si ,ze ho mam na 23 dni,ak dam dve denne....dakujemmm

mirus11
8. mar 2020

@naty1987 no ako moja, testovala si?

mirus11
8. mar 2020

@naty1987 ja takto, a ten druhy ten zelený vôbec nič stále neukazuje, tie sú nejaké chybne.

abigaile
8. mar 2020

@naty1987 nie, nemávam...iba túto a minulú zimu. Pred svadbou som bola 17 rokov na antike, lebo že mám pcos a tak to treba. Pred svadbou som vysadila a menštruácia nikde 3 mesiace. Potom som sa nasadila na prírodné veci na prečistenie a prišla menst. A potom som už bola tehotná. Po pôrode som nemala menstr. 13 mesiacov. Ale keď nabehla, tak cca 5-6 týždňové cykly. Doteraz muž nechcel ešte mimco, aj keď som mu povedala, aké je to vzácne, že treba čo najskôr....aj vek, aj pcos...takže dúfam,že už je tu jar a že už bude dobre🙂 naďalej beriem prírodné veci, na hormóny už nechcem ísť. Ale som obj na gyndu 17teho...

abigaile
8. mar 2020

@mirus11 a ja pozerám,že čo to za Granko, že to si nejaký iný obrázok sem dala🤣🤣🤣

mirus11
8. mar 2020

@abigaile no tam sa my to najlepšie dalo odfotit, ale mam slabý foťák na telefóne, tak fotky sú nič moc. Ale nevadí, brucho ma boli, tak ovu hádam čoskoro dorazí

sparkling
8. mar 2020

@giuli a keby si nabehla aspon do labaku a dala by si si hcg zobrat? Budes vediet, ci je hodnota v norme a celkovo by si bola asi kludnejsia... drzim paste najviac ako to ide 🥰

martinade
8. mar 2020

@giuli jejej čo to vidim 😍 , drzim prsteky , silnie to

giuli
9. mar 2020

Dievcata moje,neviem ,ci z toho daco bude...testy nejak silnut nechcu...bojim sa najhorsieho...25tkove...vrchny 13dpo,spodny 15dpo

majka_3
9. mar 2020

@giuli skus iné testy...
Drzim moc palce nech sa to vyvíja dobrým smerom ♥️🤞
Ja s teplotu takto.... Co myslíš... Môže mi bt zvýšiť aj clostyl?

nina004
9. mar 2020

@giuli Skus ako bude ciarka vyzerat na 10teste. Mne pride teda stredny test slabsi ako spodny.

@majka-_3 Myslim,ze Clostyl na teplotu nema vplyv.

kika123kika
9. mar 2020

@giuli a neskusis aj iny test? Mozno uplne inak ukazu ✊🏼❤️ Silno drzim palce aby bolo vsetko okej :/

giuli
9. mar 2020

@majka_3 mne teplota isla trosku hore pri clostile..po dobrati spadla ,drzala sa nizsie a potom po ovulacii opat hore....
Idem kupit 10tkove...lebo ma picne od nervov...
Drzim palce,nech clostil zaberie🤗

giuli
9. mar 2020

@nina004
@kika123kika jj,idem kupit...

kika123kika
9. mar 2020

@giuli utekaj cakame na vysledok a na ten najlepsi 🍀