Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika dakujem za podporu...snad mas pravdu a bude to ok.....strasne som nervozna ,aj napriek tomu,ze viem ,ze to neovplyvnim...asi to bude takto az do vysetrenia ...
@giuli vsetko bude ok, hlavne uz netestuj. Ziadna zena, ktora je tehu hned na zaciatku si neuvedomuje ako kazdodenne testovanie extra vplyva na psychiku. Ja som pred nedavnom dostala od mojej super kamosky radu a to: ked zistis prvym tehu testom ze si tehotna, tak uz vobec netestovat ani nemerat bt a objednat sa o 3-4 tyzdne na ultrazvuk. Ja az teraz z odstupom casu viem ako ma kazdodenne testovanie velmi stresovalo ci bude ciarka tmavnut. Neodporuca sa ani kazdy druhy den testovat, stale je to velky stres. Neboj, vsetko je ok a tes sa, si tehu. A netestuj uz ani raz! 🙂
@monu66
Ja si pamätám že keď som testovala vtedy som bola spokojná ten pohľad na tie ciarky ma vždy ukľudni že áno sú tam neni to len sen ja som ich pre seba musela robiť až do sona keď dr.povedal že je to tam a preto chápem @giuli že testuje pokiaľ jej to dáva silu testuj lebo budeš testovať či to dáš na mk alebo si testy schovas ale testovať proste budeš ....a báť sa mojko budeš lebo ten strach je už raz v nás ale uvidíš dobre to bude 😘👌
@giuli ti verim ze si nervozna ale s nervozitou je to len horsie a ak sa ma daco stat bohuzial to nezmenime a preto si treba uzivat tehotenstvo a verit ze bude vsetko ako ma 🙂 sice sa mi to lahko hovori nakolko som este neni tehu ale jakmile budem urcite aj viˇo mne bude nervozita a strach pred kazdou kontrolou ci je vsetko okej 🙂
@kika123kika ano viem...no nijak sa to neda ukocirovat...modlim sa ,nech tie 2 tyzdne rychlo ubehnu a budem vediet viac....nabehnut k dr.viem aj zajtra,no bolo by to zbytocne...musim byt silnoooo trpezliva a pockat na spravny cas,viem ,ze to neovplyvnim....dakujem ti
@giuli silno drzim palce vlastne paste ✊🏼✊🏼🍀 a duphaston beries?
@kika123kika ano ,nasadila som vypocitala som si ,ze ho mam na 23 dni,ak dam dve denne....dakujemmm
@naty1987 nie, nemávam...iba túto a minulú zimu. Pred svadbou som bola 17 rokov na antike, lebo že mám pcos a tak to treba. Pred svadbou som vysadila a menštruácia nikde 3 mesiace. Potom som sa nasadila na prírodné veci na prečistenie a prišla menst. A potom som už bola tehotná. Po pôrode som nemala menstr. 13 mesiacov. Ale keď nabehla, tak cca 5-6 týždňové cykly. Doteraz muž nechcel ešte mimco, aj keď som mu povedala, aké je to vzácne, že treba čo najskôr....aj vek, aj pcos...takže dúfam,že už je tu jar a že už bude dobre🙂 naďalej beriem prírodné veci, na hormóny už nechcem ísť. Ale som obj na gyndu 17teho...
@giuli a neskusis aj iny test? Mozno uplne inak ukazu ✊🏼❤️ Silno drzim palce aby bolo vsetko okej :/
@nina004
@kika123kika jj,idem kupit...
@giuli utekaj cakame na vysledok a na ten najlepsi 🍀

@abigaile alebo ovu