icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
9. mar 2020

@kika123kika
@giuli
@majka_3 vcera som robila tieto desiatkove...14dpo...horny pepino ,spodny ladymac

mirus11
9. mar 2020

@giuli zlatko hlavne kľud, ono by ti skôr ukázalo rozdiel, keď by si mala 10 tetst. Ako 25,ten má dosť vecsiu citlivosť.

giuli
9. mar 2020

@mirus11 viem moja,ale nejak sa mi to nezda..kupim tie 10tkove a uvidim,ako dopadnu..

majka_3
9. mar 2020

@giuli
@nina004 baby keď som hodila do apky ovulacne testy, tak mi vyznacilo ovu... Je to vôbec možné?

mirus11
9. mar 2020

@giuli moja všetko najlepšie k dnešnému dňu.

giuli
9. mar 2020

@majka_3 ano je to mozne,pokial ovu test je peak...bol teda pozitivny a apka sa tomu prisposobils...kludne to tak nechaj a uvidis,ako sa budu vyvijat dalsie teploty...

mirus11
9. mar 2020

@majka_3 no vidíš ako pekne si šla hore, aj teploty idú pekne hore, tak je možné, že ovulka aj vtedy prebehla držím palce, aby sa zadarilo.

majka_3
9. mar 2020

@giuli
@mirus11 lenže dnes som 5den bránia clostyl... To je šanca ze bude akože ďalšia ovu? Nejak tomu moc nerozumiem 🤣
Ja čakám ovu a teda som zrazu 4dpo 🤣 no som teda sama zvedavá ako toto cele dopadne... V piatok idem na folikulometriu.

giuli
9. mar 2020

@mirus11 dakujem,si zlata🤗🤗

mirus11
9. mar 2020

@majka_3 a tak to ti veru neviem poradiť, uvidíš ako sa budú ďalej vyvyjat teploty, aj ja mam tento cyklus akýsi opačný. Tiež to tento cyklus už vzdávam, už ovu testy nebudem robiť, lebo jeden neukazuje vôbec nič a druhy už celkom pekne paličky. Tak teraz neviem ktorému sa mam priklonit.dnes mi akosi aj teplota šla hore, tak som zvedavá že či zajtra zasa pôjde nižšie.

majka_3
9. mar 2020

@mirus11 noo veru aj ty to máš zaujímavé, daj vedieť zajtra ako si sa pohla 🤞

giuli
9. mar 2020

@majka_3 tak na toto som zvedavá aj ja
.🤗😉😉✊

martinade
9. mar 2020

@giuli chod radsej na krv... a o 2 dni znovu. To bude naistejsie. Pri tychto testoch mozes byt aj 2 tyzdne nervozna v neistote.

giuli
9. mar 2020

Uz ma o chvilu ukamenujete za testy,radsej som si mohla kupit kabelku🤣
Vrchne pepino 14dpo 15dpo ,spodny nejaky baby top test 15dpo

giuli
9. mar 2020

@martinade asi to tak budem musiet urobit👍

martinade
9. mar 2020

@taily30 dari sa dobre, tento tyzden zacinam 22tt, 6 mesiac 😍. Vysledky testov son uz pisala, ze dopadli dobre a čakáme chlapčeka. Ako sa dari Vam? 🙂

shellynda
9. mar 2020

@giuli ja by som veru zbehla hneď na krv. Budeš kľudnejšia, lebo toto je hrozný stres😔...

majka_3
9. mar 2020

@giuli podľa mňa super na 15dpo 🍀🤞

martinade
9. mar 2020

@giuli ten spodny je najsilnejsi. Este zajtra by si mohla tym istym testom testnut aby si mohla porovnat. Ale ajtak najlepsie je ist na krv

giuli
9. mar 2020

@martinade tych spodnych som kupila 4ks...takze urcite testnem rano s tym na porovnanie a ked nic ,nabehnem k dr....dakujem

naty1987
9. mar 2020

@giuli určite he všetko ok len toto sú na prd testy ...niektoré testy sú akoby rovnake no ba iných vidíš ako silnejú určite to bude dobre 👌✊✊✊

naty1987
9. mar 2020

@giuli zlatik tie testiky máš super daj babatku čas iným babam ukážu testy až keď im mešká týždeň kľud všetko je fajn 👌✊

giuli
9. mar 2020

@naty1987 dakujem naty,dam mu ,kolko len bude potrebovat🤗

mirus11
9. mar 2020

@giuli ved tie testy pekne pomaly silneju, mojko nestresuj zbytočne, malinke to všetko vníma 😀

mirus11
9. mar 2020

@naty1987 no co, aj si včera urobila ten uvo test?

giuli
9. mar 2020

@mirus11 tak by som chcela tomu verit🤗

naty1987
9. mar 2020

@mirus11 ani neviem či som ti odpisala 🙈😁 môj ovu test bol asi slabší než tvoj
Ale keďže som niečo zjedla zle tak som prevracala noc a tak dospavam teraz lebo ani do práce som nemohla ísť bt mi vyskočila až na 37,51 kvôli tomu vracaniu tak to ani nezapisujem hádam už zajtra budem ok

kakatulik
9. mar 2020

@giuli ahoj,neviem či to je dnes,ale v každom prípade želám všetko najbližšie narodeninám. ...a už sa tolko nenervuj. Sama vieš,že v tomto rannom štádiu to jednoducho dopadne tak ako má. Ty si urobila maximum. Nasadila Dufaston atď .. .na tú krv by som sa teraz ešte vybodla. Budeš rozmýšľať či je to dosť.baby v snahe pomôcť ti sem budú dáva tabuľky,pôjdeš na kontrolny....to isté scenario....hej je tam čiarka je a to pepino sa mi zdá silnejšie ako včera😉. Klidek a nohy v teple. Cmuk😘

naty1987
9. mar 2020

@giuli uvidíš že to tak bude vážne ti pekne silnejú testiky len sa prosím neporovnavaj s nijakou ano každá sme ina

giuli
9. mar 2020

@kakatulik uplne s tebou suhlasim, vdaka za podporu🤗