Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli gratulujem k narodeninám a prajem ti aby všetko išlo a dopadlo tak ako si prajes,ja som dnes 2 DC a ideme ďalej začala som pit alchemilku 😊♥️
@daduska2009 ty si 2dc?
Pletiem si ta ci mala si pozitívny tehu test?lebo viem ze sme písali o duphastone tak ale možno si ta len pletiem. Prepáč
@daduska2009 dakujem🤗
@majka_3 Áno som to ja nakoniec ms prišla s trojdňovým
omeškanim ale idem ďalej 😊
@daduska2009 držím palce tento cyklus to vide 🍀🤞
@123alena123 ahojky 🙂 tvoj graf vyzera uplne v poriadku, zatial nevidno ovulaciu 🙂 Mavas asi dlhsie cykly, vsak?
Len nemerias v tom istom case? CI si len inokedy zapisala? Takto to vyzera, ze si merala skor, nez bezne....
Pekne pokracuj 🙂
@abigaile ďakujem za odpoveď, no cez tyzden meriam cca v rovnakom case +/- 15-20 minut ako sa zobudim do orace a cez vikendy si pospim dlhsie tak za to také "výkyvy". Mávam tak 30-35 cyklus, aj ked si uz myslim ze ovulacia ide (pocity v bruchu, hlien atd) teplotne to tak asi zrejme nevyzera. To som si zacala merat len tak aby som vedela a mala prehlad ako to moje telo funguje aj ked sa dietu nebranime 🙂 ďakujem este raz za reakciu 🙂
Ahojte ja by som mala otazku väčšinou mi bazalna teplota v den ms klesla na 36,3 no teraz bola 36,7 a ms prisla.... Musi teda zakonite klesnut aj o 4,5 stupnov alebo nemusi... Alebo ako mam chapat to ze neklesla?
@123alena123 nastav si budeik tak, ako vstavas do roboty.....niekedy aj 20 minut staci a mas kus inaksiu teplotu.....ja si tak zmeriam a spim cez vikend dlhsie 🙂))) budes to mas ovela presnejsie 🙂 ak mas take cykly, tak ti to aj celkom sedi .... podla mna v najblizsich dnoch by si mala ocakavat ovulku 🙂 a teplota ti pekne stupne 🙂

@giuli Pripajam sa a blahozelam k narodeninam 🙂