icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
9. mar 2020

@giuli Pripajam sa a blahozelam k narodeninam 🙂

martinade
9. mar 2020

@giuli takze uz si minuly tyzdeň vedela ze si tehu 🙂 super

daduska2009
9. mar 2020

@giuli gratulujem k narodeninám a prajem ti aby všetko išlo a dopadlo tak ako si prajes,ja som dnes 2 DC a ideme ďalej začala som pit alchemilku 😊♥️

majka_3
9. mar 2020

@daduska2009 ty si 2dc?
Pletiem si ta ci mala si pozitívny tehu test?lebo viem ze sme písali o duphastone tak ale možno si ta len pletiem. Prepáč

giuli
9. mar 2020

@martinade ano,zistila som to 5.3.

giuli
9. mar 2020

@daduska2009 dakujem🤗

giuli
9. mar 2020

@nina004 dakujem moja

123alena123
9. mar 2020

Ahojte baby, ja som začala experimentálne merať BT, a som z toho jeleň. Je môj graf normálny? Dá sa z môjho grafu niečo vyčítať? Ďakujem za každý postreh 🙂

0507
9. mar 2020

@giuli vsetko naj 🙂

giuli
9. mar 2020

@0507 dakujem

kalmak
9. mar 2020

@giuli krasne narodeninky draha, nech su to tie najkrajsie, ake mozu byt! ❤️

giuli
9. mar 2020

@kalmak dakujem zo ♥️

mirus11
9. mar 2020

@beatinka moja a ty ako pokračuješ?

beatinka
9. mar 2020

@mirus11 ani neviem. Špiním vkuse od štvrtku. Dnes aj normálna krv svetlá.. a zdá sa mi, že testy blednú. Ale pokračujem s progesterónom. Na krv mám ísť až o týždeň v pondelok.
Hore včerajší, dole dnes ráno.

daduska2009
9. mar 2020

@majka_3 Áno som to ja nakoniec ms prišla s trojdňovým
omeškanim ale idem ďalej 😊

majka_3
9. mar 2020

@daduska2009 držím palce tento cyklus to vide 🍀🤞

naty1987
9. mar 2020

@beatinka nie sú blede na začiatku to tak je kým začnú silné tmavnut a špinenie je tiež u niektorých bab normalne držím palce aby bolo všetko v poriadku a testiky len silneli 😉✊🍀

naty1987
9. mar 2020

@giuli úradný graf len sa neboj bude dobre

mirus11
9. mar 2020

@beatinka tak to mi je ľúto, viem čo to je, lebo som si tým tiež prešla v októbri, tiež mi to takto šlo. Ale dala som ti to do negatívnu a zdá sami, že ten dnešný je silnejsi

abigaile
9. mar 2020

@123alena123 ahojky 🙂 tvoj graf vyzera uplne v poriadku, zatial nevidno ovulaciu 🙂 Mavas asi dlhsie cykly, vsak?
Len nemerias v tom istom case? CI si len inokedy zapisala? Takto to vyzera, ze si merala skor, nez bezne....
Pekne pokracuj 🙂

giuli
9. mar 2020

@naty1987 Aky graf zlatko??

123alena123
9. mar 2020

@abigaile ďakujem za odpoveď, no cez tyzden meriam cca v rovnakom case +/- 15-20 minut ako sa zobudim do orace a cez vikendy si pospim dlhsie tak za to také "výkyvy". Mávam tak 30-35 cyklus, aj ked si uz myslim ze ovulacia ide (pocity v bruchu, hlien atd) teplotne to tak asi zrejme nevyzera. To som si zacala merat len tak aby som vedela a mala prehlad ako to moje telo funguje aj ked sa dietu nebranime 🙂 ďakujem este raz za reakciu 🙂

giuli
9. mar 2020

@beatinka drzim palce mojs,tiez riesim slabe testy...snad to dame

giuli
9. mar 2020

@martinade dakujem😉🤗

giuli
9. mar 2020

@naty1987 uz som pochopila...🤣😊

maciatko950
9. mar 2020

Ahojte ja by som mala otazku väčšinou mi bazalna teplota v den ms klesla na 36,3 no teraz bola 36,7 a ms prisla.... Musi teda zakonite klesnut aj o 4,5 stupnov alebo nemusi... Alebo ako mam chapat to ze neklesla?

beatinka
9. mar 2020

@giuli ale ty nešpiníš, nekrvácaš. Verím, že u teba to dopadne šťastne. Držím palčeky!!! 🍀

giuli
9. mar 2020

@beatinka dakujem moja,aj ked mam pochyby...drz sa,snad sa to stastne skonci u oboch...🤗🤗🤗✊✊✊

naty1987
9. mar 2020

@giuli tvoj graf....tam malo byť pekný nie úradný neviem čo mi toto tel.prepisal 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

abigaile
9. mar 2020

@123alena123 nastav si budeik tak, ako vstavas do roboty.....niekedy aj 20 minut staci a mas kus inaksiu teplotu.....ja si tak zmeriam a spim cez vikend dlhsie 🙂))) budes to mas ovela presnejsie 🙂 ak mas take cykly, tak ti to aj celkom sedi .... podla mna v najblizsich dnoch by si mala ocakavat ovulku 🙂 a teplota ti pekne stupne 🙂