icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kalmak
10. mar 2020

@zuzik5891 A to som tento mediac brala aj inositol, alchemilka poctivo, vitaminy...
snazim sa robit vsetko pre to, aby som sa “prilis” nesledovala, nepozerala len na to zle, atd. ale od toho nestastneho porodu zatial nic dobre nevidim. Moj idealny cyklus z obdobia pred je fuc, spinenie, este aj hnusnu keloidnu jazvu mam. Ach. No bodajby ten HP ukazal, ze je vsetko super a mne len sibe 🤦‍♀️ Sorry za vypustanie negativnej energie, ale 1DC si to mozeme dovolit 😋

butterfly333
10. mar 2020
zuzik5891
10. mar 2020

@kalmak tak to áno...1 dc je všetko povolené...
Ja som si už tým mega sledovaním prešla...no po 2 nevydarenom IVF som okrem vitamínov všetko vypustila...

naty1987
10. mar 2020

@giuli to sú tak krásne kolajnicky 👌🥰❤ vidíš mojko všetko je ok
@beatinka držím palce nech je všetko v poriadku ozvy sa ako si dopadla 🍀🍀🍀✊❤

nina004
11. mar 2020

@giuli Tak toto uz su poriadne kolajnice 🙂 Vsetko je na dobrej ceste a ty uz mozes byt kludnejsia 🙂 aby mohol drobec pekne v klude rast 🙂

beatinka
11. mar 2020

Dievčatá dobre ráno. Tak dnes ráno test taký istý ako včera, úplne biely. Takže zázrak sa nekonal. Ale veľmi pekne vám ďakujem všetkým za podporu! ❤️

majka_3
11. mar 2020

@beatinka to mi je ľúto... Veľa šťastia v ďalšom cykle 🍀♥️

mirus11
11. mar 2020

@beatinka joj to mi je ľúto, ale asi to tak malo byt, ďalší cyklus ďalšia šanca.

mirus11
11. mar 2020

@majka_3 moja ty ako, ja dnes takýto pád, som zvedavá co bude nasledovať.

kika123kika
11. mar 2020

@beatinka velmi mi to je luto :/ moc drzim palceky v dalsom cykle 🙏🏽❤️🍀✊🏼

majka_3
11. mar 2020

@mirus11 ahojky
Nooo zaujímavo to vyzerá 😊 veru som zvedavá 🤞
Ja dnes takto, paad na úplný spodok... Vyznačenu ovu na začiatku cyklu som zmazala, a idem sa držať tohoto 😊 Dnes idem na folikulometriu, tak som veľmi zvedavá že CO

mirus11
11. mar 2020

@majka_3 včera ma pobolieva spodok, ale nie cely deň a navečer trochu prsia, ale dnes má nič nebolí, už ani hlien nemám bielkovy, nič, a ovu test úplne slabý, takže pochybujem, že by sa blížila ovulácia. Inokedy ma už bolieva celý spodok, keď sa blíži ovulka. Ale ja to beriem tak, že telo si zvyká na vitamíny, ktoré som mu nasadila. Tak je trosku vykoľajene 😀

naty1987
11. mar 2020

@beatinka moje zlate to ma mrziiii😟 držím palce nech to znova vijde

majka_3
11. mar 2020

@mirus11 dnes si 17dc?
Noo uvidis co sa ďalej bude diať 😊
Asi len merať a čakať nám nič iné neostáva 😀

mirus11
11. mar 2020

@majka_3 presne, ale ved uvidíme ako to pôjde ďalej.

majka_3
11. mar 2020

@mirus11 tak ja sa moc v tých grafoch nevyznám.... Ale nemala si 13-14dc hlien, bolesti alebo niečo na ovu? Lebo podla mňa to pekne vystrelilo hore to ze je pokles, to už neviem... Nemerala si inak, inokedy alebo ja neviem 😀

mirus11
11. mar 2020

@majka_3 ved to, že bolesti som sama sobotu a v nedeľu a od vtedy nič, len včera ma navečer trochu pobolieva spodok, ale určite nie, ako cez víkend, a potom navečer aj pekne prsia boleli, ale dnes mi nič nie je, preto mi to príde také cudne.

beatinka
11. mar 2020

Dievčatá, tak na sone nič, sliznica pol centimetra... žiadny náznak gravidity. Ale najlepšie je, že s bielym testom skončilo aj krvácanie. Tak vysadzujem progesterón a som zvedavá, či pridu ešte aj normálne krámy.
Veľmi vám všetkým držím palčeky a ďakujem.

mirus11
11. mar 2020

@majka_3 potom daj vedieť, ako si dopadla u doktora?

majka_3
11. mar 2020

@mirus11 noo ved nersj ďalej, ďalšie dni budeš vedieť co a ako 😉

mirus11
11. mar 2020

@majka_3 no moja mňa akosi začalo bolieť opet brucho. Dnes keď prídem domov ešte urobím ovu test, čo to povie.

monu66
11. mar 2020

@giuli boze tie su kraaaasne 🙂 Velmi sa s tebou tesim 🙂 Dufam, ze aj ja coskoro budem mat take kolajnicky 🙂

majka_3
11. mar 2020

@mirus11 noo skus spraviť a daj vediet co a ako... 😊

shellynda
11. mar 2020

Ja som sa práve vrátila z pohotovosti kôli špineniu a počula som zase tú najhrôznejšiu vetu,, bohužiaľ nebije mu už 💖,,.Už som verila, že toto tehotenstvo dotiahnem do úspešného konca, veď už som v 11tt😭a zase sa to stalo.Ráno musím ísť na kyret, lebo je vraj veľké a mohla by som odpadnuť, keby začne potrat doma. Som úplne na dne, tak mi je hrozne😭

domig1
11. mar 2020

Ahojte, som tu nová, prvýkrát som si začala merať BT, lebo sa snažíme o bábätko, ale som z toho jeleň 😀, myslite že je spoľah na aplikáciu, ktorá mi vyrátala že podľa 28 dňového cyklu by som ovulaciu mala mať dnes ale podľa grafu to vypada, že som ju už mala skôr ako 15.DC? Nie sú tie teploty prinízke? Ďakujem

martinade
11. mar 2020

@shellynda oh to mi je hrozne luto 😢. Posielam objatie a zelam vela sil 💗

martinade
11. mar 2020

@domig1 meras v puse alebo dole? Ovu prebehne ak 3 dni su vyssie teploty ako v 6 predchadzajucich dnoch. A to si este nemala.

shellynda
11. mar 2020

@martinade moc ďakujem 💖

ikonica
11. mar 2020

@shellynda och boze 😖😭je mi to moc luto... Posielam silu pre zotavenie...

naty1987
11. mar 2020

@shellynda 😟😟😟😱😭😭😭😭 bože nieeee 😫😫😫😫😫 toto sa nemá stávať 😭😭😭 mojko strašne mi je to ľúto dúfam že zistia príčinu čo sa stalo