Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@beatinka velmi mi to je luto :/ moc drzim palceky v dalsom cykle 🙏🏽❤️🍀✊🏼
@majka_3 včera ma pobolieva spodok, ale nie cely deň a navečer trochu prsia, ale dnes má nič nebolí, už ani hlien nemám bielkovy, nič, a ovu test úplne slabý, takže pochybujem, že by sa blížila ovulácia. Inokedy ma už bolieva celý spodok, keď sa blíži ovulka. Ale ja to beriem tak, že telo si zvyká na vitamíny, ktoré som mu nasadila. Tak je trosku vykoľajene 😀
Dievčatá, tak na sone nič, sliznica pol centimetra... žiadny náznak gravidity. Ale najlepšie je, že s bielym testom skončilo aj krvácanie. Tak vysadzujem progesterón a som zvedavá, či pridu ešte aj normálne krámy.
Veľmi vám všetkým držím palčeky a ďakujem.
Ja som sa práve vrátila z pohotovosti kôli špineniu a počula som zase tú najhrôznejšiu vetu,, bohužiaľ nebije mu už 💖,,.Už som verila, že toto tehotenstvo dotiahnem do úspešného konca, veď už som v 11tt😭a zase sa to stalo.Ráno musím ísť na kyret, lebo je vraj veľké a mohla by som odpadnuť, keby začne potrat doma. Som úplne na dne, tak mi je hrozne😭
Ahojte, som tu nová, prvýkrát som si začala merať BT, lebo sa snažíme o bábätko, ale som z toho jeleň 😀, myslite že je spoľah na aplikáciu, ktorá mi vyrátala že podľa 28 dňového cyklu by som ovulaciu mala mať dnes ale podľa grafu to vypada, že som ju už mala skôr ako 15.DC? Nie sú tie teploty prinízke? Ďakujem

@zuzik5891 A to som tento mediac brala aj inositol, alchemilka poctivo, vitaminy...
snazim sa robit vsetko pre to, aby som sa “prilis” nesledovala, nepozerala len na to zle, atd. ale od toho nestastneho porodu zatial nic dobre nevidim. Moj idealny cyklus z obdobia pred je fuc, spinenie, este aj hnusnu keloidnu jazvu mam. Ach. No bodajby ten HP ukazal, ze je vsetko super a mne len sibe 🤦♀️ Sorry za vypustanie negativnej energie, ale 1DC si to mozeme dovolit 😋