Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda moja to ma veľmi mrzí 😥😥😥
@butterfly333
@beatinka strašne moc vám ďakujem💖ja som toto tiež nečakala, všetko bolo úplne v poriadku😭😭😭
@shellynda moja tak veľmi ma to mrzí viem čo preživaš je to veľmi ťažké prečo sa toto deje. Ja sa tiež bojím ostať tehu prišla som 7x MA strach je veľký no musím veriť že sa to podarí do šťastného konca.
@butterfly333 ďakujem za podporu, ty veľmi dobre vieš, čo práve prežívam. Strašná bolesť a prázdnota, ja ani neviem, či sa ešte niekedy dočkáme toho vytúženého zázraku... Nebojkaj, moc ti budem držať palce, aby si sa dočkala 🙏💖
@shellynda moja určite sa dočkáš viem je to teraz ťažké ja keď som prišla o to šieste v 22tt som rodila mŕtve už som bola na dne zúfalá že prečo stále ja prečo sa to deje len mne som.si vtedy myslela je to už veľmi dávno no ťažko som to znášala no prekonala som to verila som že sa to raz podarí aj nám a stalo sa aj keď strach bol celé tehu rizikové vôbec som nechodila len ležala na striedačku doma a v nemocnici zašivali mi korčok no zvládla som to. Verím že sa to podarí aj tebe zlatíčko budem moc na teba myslieť a držať palce aby sa čo najskôr zadarilo do šťastného konca.
@shellynda mojaaa :/ viem co prezivas :/ velke objatie posielam a o to vacsiu silu aby si to vsetko zvladla 🙏🏽🙏🏽❤️
@butterfly333 bože, ako si to zvládla 😪to muselo byť strašne.Dúfam, že sa nám raz podarí držať v rukách vytúžené bábo a na všetko toto zlé čím stále prechádzame, zabudneme🙏.Musím sa pozbierať a uvidíme čo bude ďalej, ale teraz to strašne bolí 😭
@kika123kika ďakujem ti veľmi moc 💖snažím sa nejako sa dať dokopy, ale zajtra má čaká ten kyret, tak je to hrozné 😭
@butterfly333 isto sa to podari.... silno drzim palčeky...
@martinade ďakujem veľmi pekne moja
@shellynda bolo to ťažké zvládnuť no musíme bojovať ďalej. Ja verím že sa to podarí s manželom sa snažíme vyše 2roky v júni 2018MA a od vtedy nič no asi vajíčka nič moc a tie cytokiny vysoké robia problém. Tak verím že medrol a iné vitamíny čo beriem pomôžu.
@shellynda ahoj neviem ani co napísať po 6 potratoch viem presne co prežívaš ta bolesť a prázdnota prajem veľa veľa síl aby si to zvládla je mi to nesmierne ľúto ach prečo sa toto stále deje je to hrozneee drzkaj sa vždy som sa tak nabila potom energiou do ďalšieho boja stále to nevzdávam no strach ze to príde znova je veľký a viac sa už sústredím že nám je súdené adopciatko

@martinade ďakujem 😊 čo potom môže byť ten veľký nárast teploty 10DC? 🤨 meriam rektálne