icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
26. sep 2014
mawiya
26. sep 2014

@rybkaa božemôj, to je on. to je oooooon 😀 😀 😀 😀 😀

jaja9891
26. sep 2014

@adamnela a ty co to diahas do vysin,ved ani dufik este neberies....nebola tak skoro ovu,alebo nie si tehu?ci co to????
@mawiya blahozelam k bublinke...to musi byt u vas radosti a ten tvoj doky je teda exot...
@rybkaa no ty si vrzni konecne a aj ja musim na mm trosku vyskocit,ked uz je tu to ticho pred ovu...s inofolicom ju mam skor...len skoda,ze lutealka stale 11 dni...potom mam kratke cykly....ale poviem ti,ze som v soku co dokaze obycajny inifolic s vajkom...uvazujem ci ho uzivat aj pocas brania hak a potom az do odberu vajok...nech budu kvalitne....ci prerusit?

mawiya
26. sep 2014

@jaja9891 Ďakujeeeem. vidíš ja som vraj dôkaz, že aj zázraky sa dejú 😀 😀 😀 😀

jaja9891
26. sep 2014

@mawiya ale co tam tvoj dr splieta o zazraku,ved si mlada,zdrava zena,tak nech netrepe 😀 ale babo je taky maly velky zazrak pre kazdu 😉

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 myslím,že ho brať môžeš, HAK na vajká nepôsobí, len vytvára čosi na krčku, dáky planý hlien, ktorý nepustí dnu spermie, takže myslím, že môžeš 🙂 a 11 dňová LF je v pohode, aha aj szujan akú mala krátku (neviem či len 9-10 dní) a otehotnela už viackrát 🙂

paskolinka
26. sep 2014

@rybkaa
@jaja9891 no pokial ja viem HAK primarne zabranuje ovulacii (dozrievaniu a uvolnovaniu vajicok) a potom ak by predsa k ovu doslo zabranuju uhniezdeniu v maternici a aj na ten hlien posobia, aby spermosi neprenikli. tak neviem ze co by to s tym inofolicom porobilo 😕

rybkaa
autor
26. sep 2014

@paskolinka jaj, tak to potom áno, teraz ma vlastne napadlo, že máš pravdu, že vtedy sa neovuluje, hlavne že som chrúmala HAK skoro 12 rokov a neviem....vtedy som to ani nejak neriešila a dr. mi to vysvetlil len o tom hliene na čípku 😕 hm, tak v tom prípade je inofolic zbytočné brať...len nechápem, prečo jej potom dal HAK? keď vajcia na mesiac "zamrznú" vo vývoji v tele a potom odber? nie je to divné? či?

paskolinka
26. sep 2014

@rybkaa uz si presne nepamatam ako to @jaja9891 pisala, ze aky to postup zvolili, ale nemaju potom prave HAK vysadit a zacat nejako stimulovat? najprv uspia, potom prestimuluju, nech je toho viac...?

adamnela
26. sep 2014

@jaja9891@rybkaa @senta_sofia @ paskolinka @mawiya ja netusim kan stupam, ale zajtra možno spadnem naspäť na zem ako som bola zvyknuta 😕

rybkaa
autor
26. sep 2014

@paskolinka najprv hak jeden cyklus, vysadiť, potom injekcie, potom kontrola a potom sa uvidí....no možno tým, že oni mesiac spia, sú potom celé nadšené že môžu fungovať, že sú kvalitnejšie 🙂 neviem, týmto postupom CAR nejako nerozumiem, každý postup je iný podľa tých metód ako dôjde k oplodneniu....mám v tom hokej, radšej budem ticho ako pena na pive - vlastne sa aj do toho rozumiem ako hus do piva 🙂

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa
@paskolinka
koceny kazda mate pravdu,vraj utlmia vajecniky,nech si oddychnu,lebo su vraj vycerpane a unavene z toho ovulovania 🙂 to je debilna teoria toto...a ano potom ich chudata zaspate nakopnu konskymi davkami hormonov na dozrievanie vajicok,aby dozrelo viac a aby ich potom mohli odobrat....a tu hak mam aj kvoli tomu,aby sa mm spermie dali dokopy po tych liekoch.. no uz mam aj ja hokej zo vsetkeho,ale nejako to dam... uff,ale dnes asi ovu,zle mi je ako slak,akoby som mala ms dostat...

zarzisia
26. sep 2014

tak baby....radim sa do skupinky: cakam na schvalenie operacie 😠

paskolinka
26. sep 2014

@zarzisia akej operacie prosim ta? 😨

katkatonkova
26. sep 2014

@jaja9891 moja tak sup sup makat.....nech to ma nekaky ucinok.....

zarzisia
26. sep 2014

@paskolinka vajecnikov....nejake narezavanie, prefukovanie a este cosi na "h"

paskolinka
26. sep 2014

@zarzisia a diagnoza je aka? sa nam tu s tymi operaciami vrecko rozthlo... 😕

zarzisia
26. sep 2014

@paskolinka zlatko z toho soku ani neviem 😅 Nefunguje spravne jeden vajecnik a potom hovoril vela cudzich slov, ktore mi v soku nedavali zmysel. Mala by som ist v novembri. Idem tam o 2 tyzdne zasa a popytam sa ho na vsetko.Ona u nas v rodine ma kazda druha uz len 1 vajecnik, takze sa to dalo cakat, ze tam bude pes zakopany :-/

kukku
26. sep 2014

ahojte babulky, môj dnešný, po dlhšej prestávke prvý graf ... vraj nemáme na to myslieť, tak som to skúsila pár mesiacov, ale žiadny zázrak sa nekonal, tak som späť 😀 A zase na to myslím 😀

mawiya
26. sep 2014

@kukku vitaj moje zlatinko, no ale grafík ti ide pekne hore. 🙂 a možno na tom myslení dačo bude, bo my sme ani náhodou minulý mesiac neplánovali sex podľa ovulky. som myslela, že je dávno po nej. a pozri ho. tfuj tfuj tfuj nak sa nakazíš TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.

kukku
26. sep 2014

@mawiya ďakujem 🙂 My už dávno nesexujeme podľa ovulky, ale minule mi dr odporučil, aby sme sexovali 2x za deň ... no to je už aj na mňa veľa 😀

mawiya
26. sep 2014

@kukku 2 krát za deň? šak by ma muž opustil
😀 😀 😀 😀 😀

paskolinka
26. sep 2014

@zarzisia joj no toto. a to az teraz zistil? ale nech len to pekne dopadne a dobre bude, neboj 🙂

paskolinka
26. sep 2014

@mawiya
@kukku baby, tak ked 2x za den, tak to jedine podla ovulky 😀 lebo cely mesiac, to by neslo 😀

adamnela
26. sep 2014

@zarzisia a nie je to tiež drilling vajecnikov, čo majú robiť mne? Vtedy sa poprepichuju, aby sa mohlo uvoľniť vajicko. No ja mam zevraj zhrubnutu kožu, teda skôr obal na nich..

jaja9891
26. sep 2014

@katkatonkova no ucinok to moze mat tak akurat pre potesenie...nic ine 🙂

@zarzisia ach moja,toto nase trapenie nema konca...drzim palce a prajem vela sil...

kukku
26. sep 2014

@paskolinka
@mawiya
ešte ja by som to nejako prežila, ale čo chudák manžel 😀

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa pamatas moje minulomesacne stale pozitivne ruzove testy? Kuk teraz 🙂 asi inofolic,ci?som zvedava zajtra... krasne testiky s dvomi palicami.... ten modry bude top 😉 v spravny cas

rybkaa
autor
26. sep 2014

@zarzisia nie hysteroskopia?

jaja9891
26. sep 2014

@kukku raz som citala,ze pary s problemom otehu maju skusit prvy den zvysenia teploty rano... vraj to moze byt jedina sanca....tak aby sme to skusili tento mesiac dvakrat? 😉