icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
11. mar 2020

@ereska ako sa drzis Darinka? Stale cvicis horm.jogu? Uz sa snazite?

kalmak
11. mar 2020

@shellynda :((( neeexistuju slova utechy, drz sa ❤️

giuli
11. mar 2020

@beatinka to mi je luto moja...dufam,ze sa to co najskor uspesne podari🤗🤗🤗✊

giuli
11. mar 2020

@shellynda jezisiiii....moja,nechcem tomu uverit....to mi je tak strasne luto...😭😭😭drz sa ,nech bolacka rychlo prejde posielam silne objatie🤗🤗

giuli
11. mar 2020

@majka_3 drzim palce,nech t9o dobre dopadne✊👍

mimka91
11. mar 2020

@shellynda to mi je moc luto :( drzkaj sa

mimka91
11. mar 2020

@giuli jeeej hcg Ti krasne stupa podla testov 🙂 kolkateho sa chystas na gyndu?

giuli
11. mar 2020

@mimka91 bola som u dr.v utorok,ale sono nerobil ,ani nebral krv,dal mi duphaston a za take 2 tyzdne mam prist na sono...,tak snad mi da dobre spravy,pochybnosti mam stale a ako som uz pisala ,dve ciarky na teste nie su este vyhrou...

mimka91
11. mar 2020

@giuli prajem Ti, aby tie 2 tt rychlo ubehli a vsetko dobre dopadlo. Veru zarukou je az ked sa babo narodi, ale aj potom bude strach, aby sa mu nic nestalo a pod.

mirus11
11. mar 2020

@majka_3 robila som test, ale je slabý. Som zvedavá co teplota rano

majka_3
11. mar 2020

@giuli ďakujem 😊
Dúfam ze áno.. Ešte piatok mam dalsiu folikulometriu a následne podľa toho ovitrell... Tak dúfam... Snáď..... 😊
Tebe tiež držím palce a myslím na teba 🍀🤞 ♥️
Verím ze už teraz to dopadne dobre 🤰 😊

ereska
11. mar 2020

@martinade ahoj matka no nedávame si pozor skôr si užívame keď je chuť a áno cvičím prvé pozitívne môžem povedať žiadny pms ani bolesti počas MS

majka_3
11. mar 2020

@mirus11 noo niesu až také bledé... Som nejak🤣🤣🤣 podobno..tiež som zvedavá že CO bude ďalej.. Zajtrajsia teplota 😊

giuli
11. mar 2020

@mimka91 dakujem 💋♥️,veru je to tak..

giuli
11. mar 2020

@majka_3 dakujem zlatko💋

martinade
11. mar 2020

@ereska super, a ovulku mas kedy? Ci uz si mala? Neskratila to joga cyklus?

evita2176
11. mar 2020

@shellynda to je mi velmi luto :( posielam objatie a vela vela sil...🤗💪

ereska
12. mar 2020

@martinade asi áno ale bol anovulacny chce to čas uvidím tento cyklus

martinade
12. mar 2020

@ereska drzim prsteky

giuli
12. mar 2020

Do kontroly za 2 tyzdne mi preskoci,tie one step su stale rovnake...a toto si dr.max,snad na tych je vidno ,ze to ide hore....kolkokrat som si povedala ,ze uz nebudem testovat a neda sa to..🤣🤔
Som smutna zo shelly,tak velmi mi to je luto...

shellynda
12. mar 2020

@giuli moja zlatučká💖, ty sa len netráp, ale vychutnávaj si tehulkovanie 😘...krásne ti silnejú testiky😍 Ja som strašne šťastná, že sa ti to podarilo, tak moc som ti držala palce. Ono aj tato bolesť raz prejde, síce teraz to tak vôbec nevyzerá 😪, ale verím, že ešte tu budem pridávať kopu grafov a testov a nakoniec sa zase dočkám vytúžených //🙏

shellynda
12. mar 2020

@evita2176
@mimka91
@kalmak strašne moc vám ďakujem za podporu 💖je to teraz hrozne ťažké, také bolo vytúžené😭, ale dúfam že sa čoskoro dočkáme 🙏

giuli
12. mar 2020

@shellynda si ma rozplakala...urcite budes.....a vela drz sa moja💋🤗🤗

shellynda
12. mar 2020

@0507 ďakujem 😪💖

shellynda
12. mar 2020

@monu66
@bona69 ďakujem vám z celého 💖

shellynda
12. mar 2020

@ereska ďakujem ti moc💖a áno, presne si to vystihla, bolesť a prázdnotu teraz cítim 😭, ale musím sa dať dokopy a pokračovať a budem silno dúfať, že nakoniec sa podarí a dotiahneme to do úspešného konca aj keď s tým strachom budem už stále 😪. Aj tebe držím palce, raz sa to podarí, musí sa🙏💖

daduska2009
12. mar 2020

@shellynda ahoj,ja som si tým prešla tri krát a nevzdával som sa medzitým som porodila dvoch chlapcov a chceme este jedno tak dúfam aj ja ze to vide musíme byť silné držím ✊✊✊✊ a posielam veľké objatie a veľa veľa síl do ďalšieho boja 😥🙏🙏

mirus11
12. mar 2020

@majka_3 no moja aj u mňa nakoniec ta ovulácia nebola, pozri dnesnu teplotu, bude asi ako každý mesiac, ak vôbec bude.

mirus11
12. mar 2020

@giuli pekne ti silneju, je vidieť, že je to na dobrej ceste, držím palčeky, aby bolo na kontrole všetko v poriadku.

mirus11
12. mar 2020

@giuli moja aj podľa teba ešte ovulka nebola, však? Mne prídu strašne nízke tie teploty, tak myslím, že ešte len bude.