Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@callisia ja mávam mrchu vždy veľmi slabú. A nikdy nie takú svetlú krv ako teraz... do centra idem až v pondelok. To bude buď 8DC, alebo ak príde znovu, tak nejaký 3-4.., no som zvedavá, čo mi tam povedia. My by sme chceli skúsiť hneď ďalší pokus, a potom nám zostane ešte jeden nanučik a s tým by sme si potom dali pauzu. Uvidím, či to teraz nejak neprešvihneme. Ale ďakujem za skúsenosť. 😉
@kika123kika to nic,to je len info ,aby aj niekto,kto to cita prvy krat vedel,ze si mala akutny stav tejto choroby, Gratulujem,je to negativne,teda hor sa do snazenia🙂
@kakatulik dakujem pekne tak snad dame do toho vsetko 😂🙈🙊
@martinade ďakujem 🌸, ale napr teplotu som si merala aj teraz poobede rovnakým spôsobom a je ešte nižšia ako ráno, viem že merať inokedy ako hneď ráno nemá zmysel, ale celkom sranda 😀 ja celkovo mám problém s nízkymi teplotami, som dosť zimomravá, ale ďakujem dievčatá, budem poctivo merať a snáď to časom rozoznám 😊.
Baby zajtra mám ísť do Brna ideme vlakom myslíte že pôjdu vlaky normálne?
@butterfly333 vlaky majú chodiť v obmedzenom režime údajne ako cez prázdniny, ale nakoľko Brno máš v Čechách. tak sa priprav na to, že po návrate budeš v 14 dňovej karanténe :/ tieto obmedzenia platia od zajtra rána od 07:00
@fany051081 len píšu že medzištátne nepôjdu tak čo ak nás nepustia neviem čo spraviť.
@fany051081 aj nad tým rozmýšľam ale čo ak na hranici nás nepustia. Písala som do car teraz no zatiaľ neodpísala tak neviem čo spraviť.
@butterfly333 máte to ďaleko?
@fany051081 201km
@butterfly333 dosť ... zistila by som, aby ste ozaj necestovali zbytočne
@butterfly333 nevieš do centra zavolať?...keď teda neodpisujúna mail...ja som do Brna písala pred týždňom a pol a neboli žiadne zmeny no teraz je už situácia úplne iná...
@zuzik5891 písala som dnes mail no neodpísala no asi tam nepôjdem.
@butterfly333 dnes som čítala že centrá rušia stimulácie...aj z dôvodu ohss a pre možné komplikácie...no je to des čo sa deje...radšej neriskuj moja...ak ide len o konzultáciu tak sa dá preložiť...veď ČR je na tom ešte horšie ako my...do ktorého centra máš ísť?
@zuzik5891 do reprogenesis no sme sa rozhodli že radšej nejdeme.
@butterfly333 myslím že je to to najlepšie rozhodnutie...ja verím že po tejto celoštátnej karanténe sa to všetko dostane pod kontrolu...
@butterfly333 myslim, ze keby ste sa tam aj dostali, tak pri prichode na SR by ste boli v povinnej karantene 14 dni

@iamfruity teraz sa môžeme odvolať na situáciu s koronavirusom, že by nebolo dobre riskovať, kým sa situácia neukľudní 😀