icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
12. mar 2020

@mirus11 noo aj mňa to prešlo úplne... Tak som velmi zvedavá co mi zajtra povie Dr, keďže včera predvčerom bolesti, hlien a testy tmavšie... Dnes niic a testy bledé 😒
Daj vedieť co test 😊

martinade
Autor odpoveď zmazal
mirus11
12. mar 2020

@majka_3 test veru nie je tmavsi

naty1987
12. mar 2020

@mirus11 ale sú pekne aj keď nie ešte pozitívne

naty1987
12. mar 2020

Ja dnes takto s ovu jeden horší než druhy 😂😂😂
Ktorý mám zapísať do grafu 🤔

majka_3
12. mar 2020

@naty1987
@mirus11 a to včera najsilnejší mal 16mm folik.. Tak Ja už vážne neviem..

naty1987
12. mar 2020

@majka_3 uvidíš zajtra možno zajtra testik určite zosilnie 😉

giuli
12. mar 2020

@majka_3 on moze zosilniet z jedneho dna na druhy...dnes 18mm.....dozrety byva pri cca 24mm

majka_3
13. mar 2020

@naty1987
@mirus11
Dobre ránko Tak baby zasa som klesla na dno 😀
Ale tak rátam ten víkend.. Dnes môže mať vajko tak 20.dam vedieť co povedal Dr.
A vy ako teplota 😊 dufam lepšie ako ja 😉🍀🤞
@giuli tak áno, len mňa prešli aj bolesti všetko.. Vsterdu som už cítila podbruško, hlien.... A včera ze úplne nič... To je taka záhada pre mňa... Veľmi som zvedavá co dr povie... Ty co testiky... Každé ráno nás zasobim, navnadis 😊 hod sem.. Určite si robila 😉

giuli
13. mar 2020

@majka_3 ahoj...jasne,aj teplotu som merala,vsak to uz mam.,ako rannu modlitbu...https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

giuli
13. mar 2020

@majka_3 hlien bol u mna tak,ze sa objavil ,potom nic,potom zas pp utreti ,no nic extra...ono to este pride,staci ,ked bude pritomny na krcku...drzim ✊

mirus11
13. mar 2020

@naty1987 moja ale mne tieto s Číny pekne ukazovali, ja som s nimi bola spokojna

mirus11
13. mar 2020

@majka_3 ja dnes takto, brucho ani nič nebolí, test som urobila teraz ráno a je v skutočnosti trochu tmavší, ale ešte nie je pozitívny, tak som zvedavá, keď tak, nech už s ovulkou vydrží na zajtra, keď príde mm 😀, keď si už dáva tak nacas😂, tak nech ešte deň vydrží.

majka_3
13. mar 2020

@giuli krásne 😊 to je taka ranná motivačná pre nás 🍀😀
Ďakujem...😊 ♥️
@mirus11 noo veru aj zaujímavo to idee 😊 jasne do zajtra ešte vydržíš s ovu 😀
Dám vedieť co som vybavila,či mám už aj po inj alebo až cez víkend sa bude pichať...

anniii
13. mar 2020

@giuli Prosím ťa, čo znamená to SST sicher? Že výsledok tehotenského testu je spoľahlivý?

giuli
13. mar 2020

@anniii ano,presne tak....spravne

giuli
13. mar 2020

@majka_3 aj ja dakujem....drzim palce k super plodnej ovulacii

martinade
13. mar 2020

@majka_3 folikul rastie cca 1-1,5mm za den praska pri cca 21mm. Mas este par dni do ovulky. Napr mne ovu test nesilnel (tak ako tehotenske napr) ale bol stale negativny a v ovu deň bol pozitivny...

majka_3
13. mar 2020

@martinade dnes by mak mat cca 20mm a teraz do robený test. Myslím že už to pôjde pomaličky... Dúfam 😀
@giuli
@mirus11 už tmavneee 😊
Ale ešte mu chýba.. Zee?

giuli
13. mar 2020

@majka_3 podla mna testni este dnes okolo 17.00...a zajtra v takúto hpdinu...bilzi sa tooo👍👍✊

butterfly333
13. mar 2020

@giuli moja ty sa ako cítiš tehulka naša?🤰😘

giuli
13. mar 2020

@butterfly333 dakujem za opytanie....kozenky bolia,obcas podbrusko a obcas zaludok na vode,inac uplne ok..ty si sa ako rozhodla,dufam,ze ste to odlozili

butterfly333
13. mar 2020

@giuli áno moja nechceme riskovať nestojí to zato. Termín nám presunuli na 5.5.

martinade
13. mar 2020

@majka_3 ja som mala pozitivne ovu testy len poobede. Su zienky co maju pozitivne len rano... musis zistit ako to funguje u teba. Skus 2 hodky pred testovanim nepit

majka_3
13. mar 2020

@martinade
@giuli
@mirus11
Babyyy.. Ma 22mm inj pichnuta 😊
Teším.... Teším....

mirus11
13. mar 2020

@majka_3 veru u mňa tmavne, už ma aj brucho začína bolieť, len dúfam, že to zajtra stihneme ešte pred prebehnutim ovulacie.

mirus11
13. mar 2020

@majka_3 tak držím palceky

majka_3
13. mar 2020

@mirus11 výborne tmavne 😊
Drzim palce 😊 jasne ze stíhaš.. Ešte nieje pozitívny... Čiže úplne s kľudom 😉

giuli
13. mar 2020

@mirus11 uplne v pohode stihate všetko

kakatulik
13. mar 2020

@majka_3 len už nerob ovutest,lebo z pregnylu alebo Ovitrelu môžu byť pozitívne falosne.