icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
16. mar 2020

@giuli no tak super 🙂 ja som chytila maso surove ale varene som nieze nemohla vidiet ako ho jedli a ani citit som ho nemohla ale chytit som sa nemohla 😂😂😂

naty1987
16. mar 2020
naty1987
16. mar 2020

Teraz večer robené čiže ovu vrchol som.zrejme nestihla lebo ružový už bledne

naty1987
16. mar 2020
naty1987
16. mar 2020

Toto sú za dnes ...horny ružový je o 9:00, stredný o 13:30, spodné dva teraz o 18:30

ereska
16. mar 2020

@nina004 ahoj dostala som skôr ms a nemala som pms ani bolesti a ty ako

kurtik83
16. mar 2020

Ahojte.. Môžem poprosiť Vás skúsené ako je to vlastne s meraním bazalnej teploty? Prvý cyklus meriam a vlastne som už z toho pomotana..kedy vlastne nastáva ovulácia? Keď sa teplota dvihne, alebo? Ako mam čítať z grafu? 🙏

nina004
17. mar 2020

@ereska Snazim sa poctivo cvicit aspon 5x do tyzdna. Zatial sa mi prolaktin drzi pekne dolu a dnes som mala dostat MS,teplota klesla len o 0,1 stupna,tak sa asi predlzi aj LF faza,co som rada. Inak pms strasne. Mam pocit ,ze ho citim minimalne 2krat viac ako inokedy.

mirus11
17. mar 2020

Zeby sa telo predsa len prebralo? Ale moja otázka znie, ak bude takto neskoro ovulácia, tak by sa mi mala aj LF o tie dni predĺžiť, však? Som sama zvedavá, ako to bude pokračovať ďalej.

naty1987
17. mar 2020

Ja som zas klesla nechápem to som zvedavá kedy bude ovu alebo ako to mám teraz chápať

kakatulik
17. mar 2020

@naty1987 keď som ja začínala sinozitolim,tak mi tiež posunul ovulku o pár dní do zadu. Ďalší mesiac sa už stabiizovalo.

mirus11
17. mar 2020

@naty1987 tak som není aspom jedna, čo je nechápava 😂

nina004
17. mar 2020

@mirus11 Nakoniec to vyzera,ze si mala ovu 12.3. ale aj ked mas dlhsi cyklus tento mesiac LF faza by sa nemala predlzit. Zostane rovnaka, tak k ovu si len priratas tych svojich x dni,co mas kazdy mesiac 🙂

evita2176
17. mar 2020

@nina004 ahoj. Ako sa mas? Ako pokracujes? Idete na dalsie IUI? Ci budete cakat?

naty1987
17. mar 2020

@kakatulik ale inositol berem od decembra v januári pauza a od februára vkuse tak nechápem čo toto 🤔

nina004
17. mar 2020

@evita2176 Ahoj. Zatial sme to iui odlozili. A uz ani na dalsie nechceme ist. Bud sa samo zadari alebo casom pojdeme na ivf. Zazracne mi vsetky vysetrenia vychadzaju nejako dobre,tak dr vravia,ze by nam nemalo v otehotneni nic vadit. Tak uvidime 🙂 ..... A ako pokracujete vy?

kakatulik
17. mar 2020

@naty1987 jaj ja že si teraz začala.

olivia_0309
17. mar 2020

@nina004 ahoj, musim zareagovat na tvoj prispevok ze mas po cviceni HJ silnejsie PMS ako obvykle. Ono ze vraj je to prvy mesiac-dva takto, ze sa to upravuje a niekomu moze prist aj o dost silnejsia a dlhsia mrcha. Nevzdavaj to ale✊🏼 Upravi sa to, mne klesol PRL hned v ten mesiac, tak ze som mohla parlodel vysadit a uz mi ani MS neprisla. Cvcila som 6x za tyzden a plus som si davala vecer pred spanim na brusko v oblasti vajecnikov etericky olej Yam a ten mi dvihol progresteron😉 Drzim orsty, dobre si urobila aj s @ereska ze ste na tu jogu sli🍀🍀🍀

naty1987
17. mar 2020

@kakatulik nevadí bude to zaujímavé 😁😁😁

kakatulik
17. mar 2020

@naty1987 no vies co...ono to bude mat nieco s hormonami...slabe ms krvacanie....nieco tam nesedi....

kakatulik
17. mar 2020

@olivia_0309 ahoj, ten yan olej si vtierala cely cyklus,alebo iba po ovulacii.

giuli
17. mar 2020

Ahojte babulky moje....tak mne to dnes pekne ukazalo na digi teste 3+... sono ma caka bud.piatok....strasne sa bojim ,aby bolo vsetko tak,ako ma...drzte sa mi 🤗🤗

kakatulik
17. mar 2020

@giuli super,hlavne zostan doma a davaj na seba pozor❤.Ako je na tom rodina tvojho muza?

giuli
17. mar 2020

@kakatulik dakujem za opytanie...vsetci su okk, z nich zatial nikto neochorel......ja som doma,nakolko robim v skolstve.

kakatulik
17. mar 2020

@giuli super,aspom ze tak. drz sA❤

giuli
17. mar 2020

@kakatulik dakujem 🤗

evita2176
17. mar 2020

@nina004 no to som rada ze mas vsetko lepsie ✊✊ to je super. No my chceme este raz skusit IUI a potom asi v lete uz len IVF.. uvidime ...

nina004
17. mar 2020

@olivia_0309 ahoj, som rada,ze si mi napisala. Su dost neprijemne tie pms bolesti,hlavne mi to vadi v praci. Ale urcite sa nechcem cvicenia vzdat. Robi mi velmi dobre. Som neskutocne rada,ze mi klesol ten prolaktin,uz len kvoli tomu sa toho nevzdam. 🙂 a snad sa cim skor aj baby zadari 🙂

nina004
17. mar 2020

@evita2176 A kedy ta to iui caka? Ja som dnes skusala test,ale bol uplne biely. Uz som sa trosicku tesila,ze by to mohlo vyjst ,lebo teplota sa drzi 36,83 st. Ale zajtra asi klesne a brucho mi dovtedy asi praskne :D

fany051081
17. mar 2020

@giuli určite bude všetko v poriadku 😇 opatruj sa ❤