Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik teraz o 12tej ovu uvidím ešte dnes spravím ďalšie možno sa len ovu predĺžila
Lebo ja som mavala 35dnove cykly a s inositolom som mala ovu na 22dc,19dc,16dc že by bola znova 19-20dc 🤔 u mňa nič neobvyklé tak si počkám ešte a uvidím 😁 lebo LF mám 13dni tak podľa ovu som vedela kedy príde ms
Podbrusko cítim včera ako na ms teraz cítim lavu stranu nič strašne tak sa nechám prekvapiť 😉😁
@nina004 12.3 som ju určite nemala, keďže ovu testy mi ukazovali pozitivitu až 13-14-15. 3,tak ovulka určite skôr nebola, bude až neskôr,neverím ze ukazoval ovulacny test 3 dni po ovulácii pozitívny test, tak som sama zvedavá. Možno zajtra ráno budem o čosi múdrejšia.
@naty1987 moja možno bude u teba neskôr, ako u mňa tento mesiac, ešte som ju nemala takto neskoro ani raz, ale keďže beriem prvý cyklus vitamíny, tak sa ani nečudujem. @giuli moja aj ty si myslíš, že bola ovulka toho 12.3?ja som presvedčená, že nie.
@giuli moja moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne
@butterfly333
@mirus11 dakujem vam zlatenka moje
@iamfruity ďakujem veľmi 🙏 stále sa snažíme podľa aplikácie a ani ovu testy som nikdy nemala rovnako silné a tento mesiac meriam bt a robím ovu testy každý deň a prišla som nato, že podľa aplikácie som mala mat ovuláciu včera a momentálne podľa ovulacneho testu asi ešte len bude 😏 len kedy to neviem 🤦♀️ nižšie ovu test nakoľko mi to nejde s textom nahrať súčasne.
@kakatulik ahoj, cely a po ovu som si davala dva krat denne rano a vecer a striedala som vnutorne stehna a vajecniky ale malinke mnozstvo len take dobky dve, malinke kvapky a dost lebo je to silne😉
@kurtik83 na aplikaciu sa vobec nespoliehaj 🙂) nejaky mobil predsa nemoze tvoje telo poznat 🙂 je to super na ppcitanie dni a zapisovanie priznakov atd ale inak nikdy neukazala aplikacia den skutocnej ovulky. Tvoj test vyzera krasne odporucam urobit o 3-4 hodky dalsi. Ja som predchadzajuci cyklus mala velmi prudky narast LH ( to je ten hormon ktoreho mnozstvi sa meria ovulacnym testom ) a v noci pred spanim som mala uplne negativny,rano ked som sa zobudila mala som tie dve palicky priblizne rovnake a o 3 hodiny som skontrolovala a bol silne pozitivny -testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna. Kebyze si robim iba 1x do dna vzdy vecer ten ovulacny test tak by som mala pocit ze stale su testy blede. A ovulaciu mi potvrdilo stupnutie teploty hned na druhy den rano po zobudeni 🙂 co ale musim ppvedat je ze minuly mesiac sme ani napriek tomuto nacasovaniu neboli uspesni :/
@olivia_0309 ahoj vieš čo máš pravdu mala som bez pms bez bolesti ale veru dlhší menzes už dnes mam 11 DC a stále mam som zvedavá dokedy
@olivia_0309 vieš čo,ja mám taký rollon či ako sa to volá,ale teda dávam raz za deň a to riadne. Asi to fakt bude funkčné, keď minulý mesiac som mala na odpis progesterón len 14,to som ešte nedávala nic. Teraz dávaš od konca ms toto,potom ešte Vitex a progesterón stúpol na 23,5 čo je takmer raz toľko.Akurat mi klesol estrogén po ovulacii. Nevie či to môže byť aj týmto...hmmmm
@mirus11 u mňa niečo podobe😊tak som zvedavá či vyšlo

@fany051081 dakujem 🤗