icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
17. mar 2020

@fany051081 dakujem 🤗

naty1987
17. mar 2020

@kakatulik myslíš???Že je u mňa niečo zle

naty1987
17. mar 2020

@giuli krásny výsledok ❤❤❤👌

kakatulik
17. mar 2020

@naty1987 neviem,ale iba mierne spinenie pocas ms a teraz to cakanie na ovu....asi by som bola zvedava...nemusi to ale nic znamenat....
Teraz ale behat podoktoroch asi tiez nebude ktovie aka vyhra....

naty1987
17. mar 2020

@kakatulik teraz o 12tej ovu uvidím ešte dnes spravím ďalšie možno sa len ovu predĺžila

Lebo ja som mavala 35dnove cykly a s inositolom som mala ovu na 22dc,19dc,16dc že by bola znova 19-20dc 🤔 u mňa nič neobvyklé tak si počkám ešte a uvidím 😁 lebo LF mám 13dni tak podľa ovu som vedela kedy príde ms
Podbrusko cítim včera ako na ms teraz cítim lavu stranu nič strašne tak sa nechám prekvapiť 😉😁

kakatulik
17. mar 2020

@naty1987 ved jasne,mozno si len dava na cas. A mozno prave rastie mimoriadne kvelitne vajko😉

naty1987
17. mar 2020

@kakatulik zvedavá som 😁😁😁 ake budem múdrejšia ráno keď bt odmeriam

giuli
17. mar 2020

@naty1987 dakujem zlatko🤗♥️

mirus11
17. mar 2020

@nina004 12.3 som ju určite nemala, keďže ovu testy mi ukazovali pozitivitu až 13-14-15. 3,tak ovulka určite skôr nebola, bude až neskôr,neverím ze ukazoval ovulacny test 3 dni po ovulácii pozitívny test, tak som sama zvedavá. Možno zajtra ráno budem o čosi múdrejšia.
@naty1987 moja možno bude u teba neskôr, ako u mňa tento mesiac, ešte som ju nemala takto neskoro ani raz, ale keďže beriem prvý cyklus vitamíny, tak sa ani nečudujem. @giuli moja aj ty si myslíš, že bola ovulka toho 12.3?ja som presvedčená, že nie.

mirus11
17. mar 2020

@giuli moja kľud, vidíš ako pekne sa to vyvíja, ako pekne malinke rastie, tak uvidíš ze piatok bude na Sone všetko dobre a bude už krásne aj ❤️byť

nina004
17. mar 2020

@mirus11 Nevsimla som si tie ovu testy. Pozerala som len na teplotu. Ale pride mi,ze tri dni pozit.ovulacne testy,ze to je tiez divne,ze je to dlho.Tak uvidis ako sa to vyvinie dalej.

iamfruity
17. mar 2020

@kurtik83 AHojky super meranie teploty je fajn aspon si ovceris kedy ovulujes 🙂 den ovulacie sa da oznaict az spätne, ked si vsimnes na tvojom grafe ze teplotka ti pomerne prudko stupala 3 dni po sebe.... ten vzostup by mal byt priblizne o 0,3 stupna 🙂

butterfly333
17. mar 2020

@giuli moja moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne

giuli
17. mar 2020

@mirus11 podla mna nie....a oznaci ju az o take 2 dni ,ak aa replota bude splhat hore

giuli
17. mar 2020

@butterfly333
@mirus11 dakujem vam zlatenka moje

butterfly333
17. mar 2020
kurtik83
17. mar 2020

@iamfruity ďakujem veľmi 🙏 stále sa snažíme podľa aplikácie a ani ovu testy som nikdy nemala rovnako silné a tento mesiac meriam bt a robím ovu testy každý deň a prišla som nato, že podľa aplikácie som mala mat ovuláciu včera a momentálne podľa ovulacneho testu asi ešte len bude 😏 len kedy to neviem 🤦‍♀️ nižšie ovu test nakoľko mi to nejde s textom nahrať súčasne.

kurtik83
17. mar 2020
olivia_0309
17. mar 2020

@kakatulik ahoj, cely a po ovu som si davala dva krat denne rano a vecer a striedala som vnutorne stehna a vajecniky ale malinke mnozstvo len take dobky dve, malinke kvapky a dost lebo je to silne😉

mirus11
17. mar 2020

@kurtik83 je to moja na dobrej ceste

iamfruity
17. mar 2020

@kurtik83 na aplikaciu sa vobec nespoliehaj 🙂) nejaky mobil predsa nemoze tvoje telo poznat 🙂 je to super na ppcitanie dni a zapisovanie priznakov atd ale inak nikdy neukazala aplikacia den skutocnej ovulky. Tvoj test vyzera krasne odporucam urobit o 3-4 hodky dalsi. Ja som predchadzajuci cyklus mala velmi prudky narast LH ( to je ten hormon ktoreho mnozstvi sa meria ovulacnym testom ) a v noci pred spanim som mala uplne negativny,rano ked som sa zobudila mala som tie dve palicky priblizne rovnake a o 3 hodiny som skontrolovala a bol silne pozitivny -testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna. Kebyze si robim iba 1x do dna vzdy vecer ten ovulacny test tak by som mala pocit ze stale su testy blede. A ovulaciu mi potvrdilo stupnutie teploty hned na druhy den rano po zobudeni 🙂 co ale musim ppvedat je ze minuly mesiac sme ani napriek tomuto nacasovaniu neboli uspesni :/

kurtik83
17. mar 2020

@iamfruity ďakujem ozaj ešte raz 😘 len nemám už test, tak už si to odsledujem bt.. Snáď postačí snaženie ešte dnes a zajtra. Vo štvrtok už to nebude možné 😏 a patrilo by sa už, aby sa aj zadarilo.. Už to totiž ťaháme 4 rok co sa týka snaženia a vek tiež nieje najmenší 😔

ereska
17. mar 2020

@olivia_0309 ahoj vieš čo máš pravdu mala som bez pms bez bolesti ale veru dlhší menzes už dnes mam 11 DC a stále mam som zvedavá dokedy

kakatulik
17. mar 2020

@olivia_0309 vieš čo,ja mám taký rollon či ako sa to volá,ale teda dávam raz za deň a to riadne. Asi to fakt bude funkčné, keď minulý mesiac som mala na odpis progesterón len 14,to som ešte nedávala nic. Teraz dávaš od konca ms toto,potom ešte Vitex a progesterón stúpol na 23,5 čo je takmer raz toľko.Akurat mi klesol estrogén po ovulacii. Nevie či to môže byť aj týmto...hmmmm

martinade
17. mar 2020

@giuli isto bude vsetko v poriadku🙂 hcg stupa, si 3+

evita2176
17. mar 2020

@nina004 uvidime ci sa podari vyprodukovat foliky na spravnej strane🙏 podla toho sa uvidi.
A kolko si dpo??

mirus11
Autor odpoveď zmazal
mirus11
18. mar 2020

Tak žienky ja dnes takto, som sa aj potešila, že telo už dalo najavo, že sa už niečo asi aj udialo😀

nina004
18. mar 2020

@evita2176 Snad sa podari...Drzim ti velmi prsty ✊✊✊
Ja som dnes 11 DPO a skusila som zas rano test a ukazal takto. Tak ja uz neviem. Teplota stale 36,84st

sandrika28
18. mar 2020

@mirus11 u mňa niečo podobe😊tak som zvedavá či vyšlo