icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 prdlajz inofolic, poriadne testy máš konečne 😀 kde si ich zobrala? 😀 😀 😀

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa ano samozrejme,testy su top...ale tieto zelene mi este nikdy neukazali take silne ciarky...myslim,ze tieto si zacarovala 😉

paskolinka
26. sep 2014

@jaja9891 a tie si kedy robila? tie dva pozitivne su z toho isteho dna?

jaja9891
26. sep 2014

@paskolinka nie,jeden vcera a jeden dnes....robim len raz do dna...preto som zvedava zajtra...

paskolinka
26. sep 2014

@jaja9891 aha, tak zajtra snad test vybledne a teplota vyskoci 😉

jaja9891
26. sep 2014

@paskolinka som zvedava,lebo minuly mesiac boli skoro 4-5 pozitivne 😉

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 lebo nie sú zelené ako zelené, tie moje sú čarovné 🙂

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 ja som teraz mala tiež dva dni po sebe pozitívne, tretí deň už bol bledučký 🙂
som inak čítala, že najlepšia doba na ovu test je najlepšie robiť poobede v čase okolo 16-17.00 hod. že vtedy vrcholí LH a asi na tom niečo bude, ja mám vtedy také riadne mega 🙂

kukku
26. sep 2014

@jaja9891 lenže mne ide teplota po ovu strašne pomaly hore, žeby sme to skúsili každé ráno? 😀 To mám akože vstávať o 4-tej? 😀 Ďakujem, neprosím 😀

senta_sofia
26. sep 2014

@mawiya tak teda gratulujem, pani tajnostkarka a ty mi ides vycitat, ze som nezverejnila hned fotku testu... pche 😀 ale inak, ocenujem pristup tvojho lekara, ze si ten zazrak neprisvojil a iba ho ospevoval, lebo obcas mam z tych lekarov pocit, ze oni akoze liecia a pritom v duchu cakaju, ze niekto ten zazrak spravi za nich, tak si mala v podstate stastie 🙂))

senta_sofia
26. sep 2014

@zarzisia no jak tak kukam, sak tu sa secko ide operovat... dufam, ze to neni nakazlive, lebo zase skoncim na cisarskom 😀

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa no ja som robila okolo12 a asi som aj vystihla vrchol 😀 😀 no tak sa tesim na ten modry carovny 😉 si sa nam nepriznala,ze si bosorka 🙂

jaja9891
26. sep 2014

@kukku no ved to,ved ja sa kvoli tomu nezobudim a nie to,ze by som si mala aj zatrenovat 😀 aj ked som to uz zvazovala... 😅

kukku
26. sep 2014

@jaja9891 a hlavne keď medzi nami spí náš "malý" 9 ročný synátor 🙂

rybkaa
autor
26. sep 2014

@kukku vstávať nemusíš, ty ostaň ležať 😀 muž cez teba "prebehne" 😀

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 ja nie som bosorka...ja som čarovná zlatá rybka 😀 máte nejaké želania? 🙂

kukku
26. sep 2014

@rybkaa to zvykne robiť v noci, keď príde domov z roboty, ale ráno ... no neviem, neviem 😀

jaja9891
26. sep 2014

@kukku hmmm...no tak to sa musite premiestnit do inej izby...inak to nevidim.... 😀

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa ooo prepac mi moj omyl a spln nam jedno jedine zelanie,nech sme vsetky snazilky tehu 😉

kukku
26. sep 2014

@rybkaa ja by som mala jedno želanie, potom ťa hodím naspäť do vody 😀

rybkaa
autor
26. sep 2014

@kukku
@jaja9891 nooo takéto želania tu máme všetky.... 🙂 vydržte, prajte druhým a bude i vám dopriate 🙂
čary máry, cingi-lingi, tak sa staň, bruchá ženám privolám a v nich malé bublinky, odkladajte korunky, bude treba na kolísku, výbavu i na poistku 🙂 aaaaaamen 😀

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa kraaaasa,este si aj poetka...no ved si si nevsimla,ze prajem vsetkym,nie len sebe??? 😀 😀 😀

adamnela
26. sep 2014

@rybkaa tak toto želanie určite musí vyjsť, ked si to tak krásne napísala 🙂 A nech sa vsetko na dobre obráti 😉

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 ved ja ti nic nevycitam 😉

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa ved ja nic,ja muzikant 😀😀😀

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 muzikanti hudci hrajte, ženám deti posielajte, teraz odchod z koníka, osedlajte mužíka 😀
kks a to som ani nepila 😀

jaja9891
26. sep 2014

@rybkaa vaaau,ja studujem litiku a taky talent nemam 😀😀😀 ty si multitalent...poviem ti,ze hoci mam ovu je mi totalne ako na ms a k tomu nevolno....tak neviem co osedlam dnes 🙂

rybkaa
autor
26. sep 2014

@jaja9891 chodila som na literárny gympel, poznačilo ma to 😀 hoci, poézia mi nešla až tak ako próza, rada som písala úvahy, fejtóny a poviedky 🙂 písala som aj básničky, zväčša bez rýmu, o láske, sklamaní a zlomených srdciach, kks, mala som ich plnú škatuľu, no teraz sa ich bojím vytiahnuť a prečítať, že by som sa smiala sama na sebe 😀 teraz už moc nepíšem, len občas články na jeden portál z doliny, inak moc nie.... a multitalent nie som, lebo nechápem matike a trojčlenkové šípky som pochopila až včera 😀

senta_sofia
26. sep 2014

@rybkaa ocuj kapre, neska ti ide karta aj bezo mna 😀

rybkaa
autor
26. sep 2014

@senta_sofia si nadbieham, zajtra máš službu ty, nebudem tu 🙂 ideme na 40-tku strýkovi, takže ruka hore a košeľa z gatí von 😀