icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
18. mar 2020

@sandrika28 a test si neskúšala, lebo ka som ešte len po ovulácii, u mňa to ešte je krátko na hľadanie výsledku.

mirus11
18. mar 2020

@nina004 jej u teba sa niečo črtá, uvidíš ako bude ďalšie dni kedy neočakávas ms?

giuli
18. mar 2020

Dievcata moje,v noci som zacala krvacat,teraz som sa vratila od dr.....ges.vak ma len 5mm...vraj schne,nakazal vysadit duphaston kvoli samocisteniu....😭

nina004
18. mar 2020

@giuli Je mi to velmi luto 😟

nina004
18. mar 2020

@mirus11 Cakala som MS vcera aj dnes a nic. Ale BT mi pride nizka. Mozno to je len kanalik? Neviem

mimka91
18. mar 2020

@giuli to mi je velmi luto :( drzkaj sa

mirus11
18. mar 2020

@giuli bože môj, čo to len je, zlatko je mi to veľmi ľúto, viem ze je to ťažké, ale už je to raz tak.Velmi som ti to priala, teda každej to prajem, čo sa snažia o babenko. 😭

mirus11
18. mar 2020

@nina004 ale nemáš teplotu nízku, ja som takú mala len vtedy, keď som bola tehu. Inak sa mi do takej výšky doteraz už ani raz nevysplhala. Držím palce, hod sem graf

anniii
18. mar 2020

@giuli Nie, nie, nie, tak strašne som ti to priala. Veľmi ma to mrzí.

iamfruity
18. mar 2020

@nina004 tam su dve ciarky !!!!! 😊😊😊😊😊😊 juchuu gratulujem. Ja som mala presne pdoobny vysledook 😙😙 drzme si palce !

iamfruity
18. mar 2020

@kurtik83 moja mamka pocala krasneho zdraveho synceka v 45 rokoch po veeeela rokoch snazenia ( ani neviem kolko ) takze nikdy netreba stracat nadej 🙂

butterfly333
18. mar 2020

@giuli moja to snáď nieeeeeee 😥😥😥😥😥😥 to ma veľmi mrzí zlatíčko

sandrika28
18. mar 2020

@mirus11 🙄priznávam nechcem sa sklamať takže čakám kým naozaj nebudú meškať..nech sa v tejto dobe predčasne neteším...tak dufam že ho tam nájdeš🥰

shellynda
18. mar 2020

@giuli čože??? To hádam nie toto😔. Toto by sa nemalo diať, je mi to hrozne moc ľúto, viem veľmi dobre, čo teraz prežívaš zlatko😭. Posielam ti silné objatie 💖💖💖

majka_3
18. mar 2020

@giuli ach.. To mi je nesmierne moc moc ľúto... 😣 ♥️
Veľa síl prajem...

naty1987
18. mar 2020

@giuli ale nieeeeee😭😭😩😩😟 ved všetko išlo ako malo 😫 veľa síl mojko tak veľmi ma to mrzí 😩

nina004
18. mar 2020

@mirus11 nemerala som teplotu tento mesiac. Zmerala som len po pozit.ovu teste a teraz tri dni po sebe ,aby som sa pripravila na MS :/ ale ja obcas mavam aj 36,9. Ale nemam doma uz dalsi test a teraz budem napnuta ako to vlastne je 🙂
@iamfruity Dakujem 🙂 kiezby si mala pravdu 🙂

naty1987
18. mar 2020

@giuli zlatik a čo ako ďalej ....ako to že schne ja a tomu nechápem ved testy silneli čo dr.na to prečo sa to stalo ???bože môj tak ma to mrzí a mám kopu otázok prepáč 😫😫😫

sandrika28
18. mar 2020

@giuli to mi je veľmi ľúto😢veľa síl prajem 😘

naty1987
18. mar 2020

@mirus11 juuuuj ty si vyskočila krásne hore 🥰 držím silno palce a čo podbrusko neboli nič ????
@nina004 🥰🥰🥰 je tam druhaaa je ju krásne vidieť nech ti silnie a je všetko v poriadku ✊🍀🍀❤
@sandrika28 aj u teba pekne vyzerá 👌👌😉

naty1987
18. mar 2020

Moj blaznivy graf už ide pomaly hore ak zajtra klesne trafí ma šlak 😂 bruško ma boli ako na ms čiže nie stale ale občas počas dňa ho zacitim ako aj teraz a keďže včera nič nebolo tak som zvedava ako to pôjde ďalej🤔 ešte po ovu som chcela nasadiť vitex duuufam ze zajtra sa mi už vyznaci ovu 🙏

fany051081
18. mar 2020

@giuli je mi to veľmi ľúto 😢😢 toto sa nemalo udiať vôbec 😢 ťažko sa hľadajú slová, keďže to čo prežívaš veľmi bolí, prajem ti veľa síl ❤

monu66
18. mar 2020

@giuli och nieeee..., tak velmi som verila... 😭 Aj vravel doktor z akeho dovodu moze vyschnut gest. vak? Drzkaj sa moja, posielam obrovske objatie a prajem velmi vela sil ❤️

nina004
18. mar 2020

@naty1987 Dakujem. Dufam,ze bude silniet. Bola by som najstastnejsi clovek na svete 🙂

daduska2009
18. mar 2020

@nina004 to je mi veľmi ľúto drz sa moja posielam objatie 😥

majka_3
18. mar 2020

@mirus11 wau super si vystrelila hore 🤞😊držím palce 😊
Kolko si dpo? Keďže sa v ňom moc nevyznám 😀 a mne dnes konečne ukazako ovu 😊
Moje pocity nesklamali 😊

majka_3
18. mar 2020

Neviete prečo mám prerušovanu tu čiaru v grafe? Chyba ešte jedna teplota?

nina004
18. mar 2020

@majka_3 takato ciarka je ak nezapises teplotu. Vyzera ,ze 14 den si nezapisala teplotu.

nina004
18. mar 2020

@daduska2009 to asi partrilo @giuli

naty1987
18. mar 2020

Dala som si tu námahu a dala som dokopy ovu testy 😂🙈🙈🙈 no takže zelené sú z lekárne a ružove z aliexpresu ani jeden neni pozitívny ale 16dc zelený bol aj ovu hlien aj jemne bolesti vtedy aj bt klesla čo som myslela že už je ovu..... ďalšie testy zelené rovnake a ružove tiež 🤔🤔🤔🤔 odvtedy cítim podbrusko ako na ms .....
Asi len čakať čo s toho🙈😁