icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jelka21
19. mar 2020

@mirus11 netusim preco mi to tak oznacilo...neskusala, nejako sa necitim inak...aj ked som zvedava

tufik07
19. mar 2020

Ahojte..ako to je v čase ovulacie ma byt krčok vyššie alebo nízko?

butterfly333
20. mar 2020

@giuli moja budeš skúšať aj testik robiť? Ka dúfam že to malé tam je. Držím palčeky

kakatulik
20. mar 2020

@tufik07 hore

shellynda
20. mar 2020

Dnes po dlhej dobe 😔som vzala zase teplomer do ruky a skúsim teda aspoň, ako sa bude moje telo dávať dokopy. Zatiaľ moja normálna predovu teplota

mirus11
20. mar 2020

Žienky no pozrite na tento môj graf, už nemám chuť ani náladu to každé ráno merať, takéto teploty po uvo som ešte ani nemala. Neviem co si o tom vôbec myslieť. Podľa vás je to normálne, aby šla teplota takým slimacim tempom hore?

naty1987
20. mar 2020

@shellynda ach jaj mojko silno držím palce nech telo funguje ako má a aby baby prišlo🍀❤

naty1987
20. mar 2020

@mirus11 počuj nemôže to robiť ten vitex????

naty1987
20. mar 2020

Ja som si včera dala jednu tabl.vitexu ale asi ho užívať nebudem ved načo aj...A tiež idem pomaličky hore už chcem dokončiť tento cyklus s meraním a potom končím nech aj hlava vypne ....

mirus11
20. mar 2020

@naty1987 vôbec netuším, ale tie teploty mi prídu akési nízke, vôbec neviem co to sposobuje

majka_3
20. mar 2020

@mirus11 ahoj
Aj ja idem slimačim krokom hore, ale tak asi je hlavne ze ide hore.. Ja som oproti včerajšej vyššej dnes klesla..... Ale keby to porovnám s minulým cyklom tiež pomaličky som sa štverala... Druhá foto minulý cyklus...aku to máš aplikáciu?

evita2176
20. mar 2020

@nina004 ahoj tak ako? Ako pokracujes? Ako test neskusala si znovu??

giuli
20. mar 2020

@naty1987 ano zlatko,zoslabol o dost a aj baz .teplota sla dolu,takze tot.koniec..
Priroda je silnejsia ,nez my...nechcem byt hnusna,no niekomu pomoze mozno aj trosku morbidny graf ,kt.nekonci dobre😔
Vy sa mi drzte,nech na konci cesty ,kazda jedna bude mat v rukach ruzovy uzlicek stastia...a ak Vam nebude vadit zostanem s Vami...mozno ,ako moralna podpora ...Dakujem Vam zo ♥️♥️♥️https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

giuli
20. mar 2020

@mirus11 je to uplne normalne...narast progesteronu po ovulacii moze byt pozvolny...😉

tufik07
20. mar 2020

@kakatulik ďakujem

majka_3
20. mar 2020

@giuli ach moja... Určite ostaň nie len ako podpora ale určite to co skoro vide zas a so šťastným koncom... Verím v to.... Veľa síl teraz ti prajem ♥️

mirus11
20. mar 2020

@majka_3 toto je nejaká Česká appka. Ale to je jedno akak appka, veď všade sa zadávajú teploty rovnako. Dnes som dala túto, lebo my už označilo aj na nej ovulku.
@giuli mojko ďakujem za info, a tebe veľa síl a určite budeme veľmi šťastné keď tu zostaneš s nami 😀

majka_3
20. mar 2020

@mirus11 ja som sa pýtala ze by som ju skúsila... Viem ze je jedno do akej apky sa dava teplota...

mirus11
20. mar 2020

@majka_3 je to síce môj graf, ale je tam stránka tej appky.

shellynda
20. mar 2020

@giuli táto skupina by bez teba už ani nebola skupina zlatko💖. Ja som vďačná zato,že si tu😘. Hrozne mi je toto všetko ľúto a nedá sa to slovami ani napísať 😪,ale ja dúfam, že sa ešte všetko na dobre obráti 🙏

nina004
20. mar 2020

@jelka21 Teplota vyzera nadejne. ✊ Neskusala si test? A co to je za aplikaciu? Vyzera dobre 🙂

nina004
20. mar 2020

@evita2176 Ahoj. Vcera mi klesla teplota a vecer prisla MS. Uz som sa aj tesila,ze by to mohlo vyjst a ono zas nic. Ale mozno dalsi mesiac. Teraz je ta karantena, tak budeme doma oddychnuti a mozno to klapne. Tebe drzim tento mesiac vsetky prsty,nech zareaguje dobry vajecnik a nech sa ti ukazu // 🙂

shellynda
20. mar 2020

@naty1987 ďakujem zlatko😘, no uvidíme, ale zatiaľ budem sledovať, ako sa budem dávať dokopy😊

naty1987
20. mar 2020

@giuli moje zlatíčko moc mi je to ľúto....určite zostaň kam by si šla teda ak tebe baby nevadia zostaň
Určite to malinke príde k vám keď to nebudeš čakať teraz skús vypat nech sa telo da do pohody ...ani my sa už nesnažíme necháme to tak teraz je to celé zle aj vonku okolo takže ak bábo určite neskôr.....
A ako ti je mojko???
@shellynda ty sa mas ako?

daduska2009
20. mar 2020

@mirus11 tuším ideme na rovnako som zvedavá ako pôjdeme ďalej

shellynda
20. mar 2020

@naty1987 no u nás smútok veľký, keďže sme mali už aj krásne 💖a všetko bolo v poriadku, ale tak to je u každej, keď sa toto stane😔. Už neurobíme žiaľ nič, len to časom skúsiť znova a dúfať, že sa raz dočkáme🙏

mirus11
20. mar 2020

@daduska2009 to som zvedavá veruže aj ja. Ale u nás tomu nedávam nejakú veľkú šancu, ale nevadí, ak by sa nepodarilo, necháme to na nejaký čas tak, pokiaľ sa terajšia situácia neuspokojí.

jelka21
20. mar 2020

@nina004 womenzone.cz

evita2176
20. mar 2020

@nina004 ahoj ale ved si mala test pozit.nie?? Ja som sa uz tesila ze zas niekto v skupinke otehotnel.. 😔
Dakujem velmi pekne v pondelok budem vediet ako bude dalej...ci bude ovu vpravo ci v lavo...🙏💪🍀