icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
21. mar 2020

@majka_3 ahoj moja, no ako pokračuješ? Ja neako takto, ale akosi ma začína sem tam pobolieva brucho, tak veru asi príde ms aj ako, ako keď by som mala ovuláciu v 20dc.

majka_3
21. mar 2020

@mirus11 myslíš ze ms? Možno sa niečo deje, lebo ja mam tiež také pocity... 😊 Ale ms nečakám som len 6dpo... Co je úplne najhoršie som sa hrozne vychádzala... Nejaká hormonálna nerovnováha alebo co... No išla som kúsok hore, oproti včerajšku... Ale základ je ze si išla hore 🤞🍀

mirus11
21. mar 2020

@majka_3 u teba to vizera nádejne, držím ti palčeky.

mirus11
Autor odpoveď zmazal
mirus11
21. mar 2020

@majka_3 vieš čo, ja keď som sa vyhadzala, tak to bolo u mňa tehotenstvo, ale bohužiaľ neúspešné. Ale u teba to ide pekne hore, tak ja verím, že u teba to bude krásne bezproblémové tehotenstvo.

majka_3
21. mar 2020

@mirus11 jaj ty si aká zlata 🍀🤞 ďakujem dala si mi nádej... Aj ja tebe veľmi držím palce 🍀🤞 Dnes som skúsila testnut s tým ze čakám už biely test od ovitrelle a uz keď testnem pondelok utorok už budem vedieť ci duch je reálny keďže dnes už bol negatívny 😊

mirus11
21. mar 2020

@majka_3 jej to je super, tak držím palce, aby sa ti to splnilo. 😀

iamfruity
21. mar 2020

@mirus11 podla mna to je tehotensky trojfazovy graf kde prve stupanie znacilo ovulku a druhe stupanie teploty bolo pp uhniezdeni 🙂)

ettella
21. mar 2020

@mirus11
@majka_3 baby, som tiež 6 dpo, pripájam svoj graf, som z neho trochu mimo, nechápem prečo mám takú nízku teplotu, jeden deň vyskočila po ovu a potom klesla a je dole. Meriam 5 mesiacov a stále sa mi teplota držala pekne hore po ovulácii. Celé divné toto pre mňa.

majka_3
21. mar 2020

@ettella možno práve tá iná teplota značí že sa niečo deje 😊 nikdy nevieš 😉
Kedy testujeme? 😊
@mirus11 nechceš skúsiť teda teeest? 😊 Keď kočka písala trojfazovy graf? 😊 🤞

mirus11
21. mar 2020

@majka_3 moja vôbec nie, ešte je aj tak veľmi skoro, skôr budeš ty testovať, ja za pár dní čakám ms, aj brucho ma zacina pobolievat,a to ma vždy boli cca 4-5dni pred ms.😀Ale u teba sa veľmi teším, aký bude vysledok

naty1987
21. mar 2020

Ja som vybehla len kúštik hore som zvedavá čo ďalej tento cyklus je fakt zaujímavý a to som chcela že nasadim vitex ale nedala som si ho šak ani neviem či ho mám brať či nie 🤦‍♀️🤔

mirus11
21. mar 2020

@naty1987 jej moja vizeras veľmi zaujímavo s grafom, ešte aby sa táto nečudoval, ak mu oznámis tu najkrajšiu novinku ❤️😍😀

naty1987
21. mar 2020

@mirus11 joooj kiež by mojko skacem 2metre od radosti lebo raz povie že to necháva tak ale pozor si dal len raz 😂🙈 tak asi ma chce ukľudnit aby som to neriesila...Tak to by bolo krásne keby to vijde 🙏
Ty sa cítiš ako a testovať chceš kedy?

mirus11
21. mar 2020

@naty1987 už s toho, že stále robíme každý deň to isté my asi preskakuje, ako už aj deťom, ale inak celkom fajn, už aj brucho ustupilo,testovat neviem kedy, mam 5 dní do ms, tak budem až keď by náhodou neprišla. Co tomu vôbec neverím, že by neprišla. Ale tebe držím palceky

shellynda
Autor odpoveď zmazal
ettella
21. mar 2020

@majka_3 budem testovať najskôr na 10 deň, mám luteálnu fázu 11-12 dní, tak už aj tak uvidím či klesá teplota. Som zvedavá na zajtrajšok 😏

majka_3
21. mar 2020

@ettella držím palce, daj zajtra vedieť ako teplota... 🤞🍀

kika123kika
21. mar 2020

@giuli ahoj moja :/ teraz citam co sa deje 😔 je mi to velmi luto velmi velke objatie posiel a vela sil 😔👼🏻 I silna a bude dobre ono to male stastie raz peide 🍀❤️❤️❤️

mirus11
22. mar 2020

Dobre ránko žienky, tak ja už tejto mojej teplote vôbec nerozumiem. Raz vyzsie, potom zasa nižšie. Už len čakám kedy klesne dolu a bude. Takéto nízke teploty ma veru veľmi tento cyklus prekvapujú.

majka_3
22. mar 2020

@mirus11 dobre ránko
Noo veru máš to zaujímavé... Veľmi som zvedavá ako to u teba dopadne 🤞🍀 skuus len tak test 😉
Ja som v noci bola hore 3hodiny som myslela ze príde ms neskutočne kŕče... Pridali sa aj bradavky 😀 teplota síce klesla ale nie na MS... Mam pocit že sa niečo deje 😀🤭

ettella
22. mar 2020

@majka_3 držím palce nech sa niečo deje 😊 ja dnes znova pokles, nechápem, ale nič s tým nenarobím.

daduska2009
22. mar 2020

@mirus11
@naty1987
@majka_3
@ettella ahojte ja dnes takto a vôbec sa v tom nevyznám včera som mala aj výtok taký ťahač ako vajecny bielok

shellynda
22. mar 2020

@daduska2009 krásne to vyletelo hore 😊

daduska2009
22. mar 2020

@shellynda áno teplota išla hore ale tie testy sú divne skúsim ešte poobede ako sa bude javit ak by slávil tak by to znamenalo ze som ovu nezachytila?

nina004
22. mar 2020

@evita2176 Ja som tam slabu ciarocku videla. Ale asi bol chybny test alebo sa ukazal len kanalik.
Daj v pondelok vediet ako si dopadla. Ci sa zadari na tej spravnej strane ✊✊✊

majka_3
22. mar 2020

@daduska2009 super podľa mňa ovu bola, držím palce 😉 na testy sa nespoliehaj ani ja som tento cyklus nemala ani jeden pozitívny 😊
@ettella juj noo ale pokiaľ nemáš ms stále je šanca 😉 možno od zajtra pôjde hore... Máš aj nejaké pocity? Lebo mňa takto podbruško ešte žiaden cyklus bebolel... Preto dúfam ze to je ono 🙏

nina004
22. mar 2020

@majka_3 Drzim prsty,aby vsetky tieto naznaky viedli za par dni k // 🍀. Budem nedockavo sledovat ako pokracujes 🙂 Ked si mala dnes vecer take krce,tak sa mozno uhniezdoval krpcek,co by mohla ukazat aj znizena teplota. Som zvedava ci ti zajtra zas stupne ✊

@daduska2009 Test mozno ovu nezachytil. No bol oproti ostatnym vyraznejsi.Mne napr.testy z lekarne ovu nezachytia (a len sa takto trochu zvyraznia) a zachyti vzdy len test z Ciny. Ale teplota krasne vyskocila. Ked bude zajtra tiez takto hore,tak to fakt bola ovu 🙂 Skus test este neskor cez den. Ako bude vyzerat. Ked to bola ovu mal by uz slabnut. 🙂

majka_3
22. mar 2020

@nina004 ďakujem moc 😊🍀 áno tiez som mala taký pocit... Lebo bolesti boli kŕče mierne pichanie a zas kŕče a občas aj tlak... všetko trvalo 3hodiny, teraz keď sa zasmejem alebo za kašlem mam podbruško také ťažké... A stále malinko boli... 😊
Som zvedavá na ďalšiu teplotu... 😊