Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daduska2009 vidís ako pekne si vyletela hore. Držím ti palce, aj pekne ste to poistili 👍
@luckynko44 aj u teba to vizera veľmi pekne, držím vám kosky všetkým palce
Mala by som otazocku,trosku mi to vrta hlavou..tento cyklus som nasadila inofolic a vitex po ovu..to ze sa mi ovu posunula na 20DC este stym som zmierena ale rozmyslam ci je mozne aby sa mi LF kvoli tomu skratila z 10 na 7 dni? Nakolko mavam 27dnovy cyklus podla ktoreho mam zajtra zacat krvacat..no momentLne som 7DPO..rano teplota klesla vcera bolest podbruska a dnes som cipok hladala dole ale akosi odisiel zase vyssie dohora 🤣🤣🤣
@luckynko44 tak sa podľa príznakov blíži ms, aj u mňa sa ovu posunula neskôr, tak som tiež zvedavá, či sa mi posunie LF o tie 2-3dni neskôr, alebo dostanem ms v termíne, podľa všetkého by som mala podľa cyklu dostať za 3 dni ms, ale podľa appky, kde mi bola zapísaná ovulka až za 5 dní, tak tiež som zvedavá, ako to bude u mňa. Tiež beriem inozitol aj vitex, ale ja to beriem celý cyklus.
@mirus11 no neviem som zmätená z toho lebo test mám teraz silno pozitívny a nemôže to robiť aj clostilbegyt?
@daduska2009 no ja som mala tento cyklus 3 dni po sebe silno pozitívne ovu testy, a ovulka prišla až deň po poslednom pozitívnom ovu teste. Môžeš vidieť na mojom grafe.
@daduska2009 mne clostyl nijak nezmenil test.
Už si ho dobrala? Ako si ho brala
@jelka21 waau tak toto vyzerá veľmi zaujímavo a verím ze s toho budú // 🤞🍀
@mirus11 a nemôžeš mať takéto teploty kvôli vitexu???
Ja som ho chcela nasadiť ale kašlem na to mne sa to teraz asi aj tak neoplatí 🤔 tebe silno držím palce aby si nakoniec bola milo prekvapená
@majka_3 u teba to vážne vyzerá super 👌🍀❤
@ettella možno ešte výletu bt hore akú máš LF dlhu??Ešte nič nemáš stratené
@daduska2009 a nemôžeš máš ten slabý test kvôli tomu že bol robený z ranného mocu???Teraz vyzerá skvelo
Ja som.mala ovu hlien bolesti na 17dc a pozit ovu na 20dc 🤦♀️ u mňa je tento mesiac divne
@majka_3 brala som ho od 3DC do 7DC 1x denne
@daduska2009 Mne Clostyl s teplotou ani s testami nic neurobil. Nemerala soli tu poslednu teplotu nejako inak? V iny cas alebo si nebola viac hore?
@nina004 no áno o pol hodinu som si merala skôr môže to byť aj tým? Ďalší test je už slabší to som skúšala po hodine a pol a takto vyšiel čiže asi mám ovulaciu ešte len čakať ze?
@daduska2009 veru ešte len bude nasledovať ovulka.
@mirus11 no nic zajtra to rozluskneme..som zvedava!
@daduska2009 Meranie o polhodinku by ti nemalo urobit taky skok. Uvidis ako bude tepkota pokracovat. Ale podla testu ovu este len cakaj.
@nina004 takže dnes teplota 36,42 čiže testy sa nemylili a ovu bude dnes dobre píšem?
@daduska2009 bud dnes alebo zajtra, dnes majte tutu mutu ešte.
@daduska2009 Tak urob test aj dnes. Od posledneho pozit.testu do 12-48h by mala prist ovu.

@daduska2009 áno môže byť, že ovu testy nezachytili. Aj ja som mávala niekedy slabšie testy a ovu pekne prebehla, drž sa radčej teploty,tá ti krásne vyskočila 🙂