icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
Autor odpoveď zmazal
nina004
23. mar 2020

@majka_3 To este nemusi nic znamenat. Mozno ti vyskoci zajtra. Aku dlhu mavas LF?

mirus11
23. mar 2020

@majka_3 no moja ja takto, ale pobolieva na brucho, ráno som skúsila test, ale biely. Ja za 3-4dni očakávam ms. A všetko tomu nasvedčuje, že príde možno i skôr.

luckynko44
23. mar 2020

@mirus11 LF sa podla vsetkeho neskratila..zatial ms neprisla

ettella
23. mar 2020

@majka_3 ja som dnes trochu stúpla. Príznaky žiadne, práveže ani prsia má nebolia ako zvyčajne.

daduska2009
23. mar 2020

@mirus11
@nina004 Ďakujem babulky tutu mutu bude určite 😊 a snáď tento mesiac sa na nás stasticko usmeje a vide to prajem to nám všetkým 😘

mirus11
23. mar 2020

@ettella vidíš ako sa to všetko mení každým jedným dňom. Držím palce aby si už len stúpala 👍😀

mirus11
23. mar 2020

@luckynko44 vidíš to, ja som tiež zvedavá na mňa, ako to pôjde ďalej, aká bude tento mesiac dĺžka LF.

mirus11
23. mar 2020

@luckynko44 moja inak sme rovnako s dňami do ms, mňa dnes akosi boli brucho už od noci, ako na ms, mávam to tak par dni pred MS takéto bolesti. Tak u mňa to je už jasné.

luckynko44
23. mar 2020

@mirus11 u mne bolesti ziadne zatial...ah ak to ma prist nech uz pride, cakat na stvrtok zase 😁 tieto falosne nadeje lezu na mozog

nina004
23. mar 2020

@daduska2009 Kiezby sa postastilo. Drzim prsty, dufam,ze teplota uz bude len pekne rast. 🙂

majka_3
23. mar 2020

@ettella wau super si stúpla 😊 vyzerá to nádejne 🍀😊
@nina004 tak posledné lf bola 16 keze som mala aj duphaston, teraz čakám kratšiu 14-15
@mirus11 noo máš taký nádejní ten graf, uvidíš čo bude ďalej ale ja verím ze ms nepríde 🤞🍀

daduska2009
23. mar 2020

@nina004 tak teraz robený a už nieje pozitívny ze?

shellynda
23. mar 2020

@daduska2009 už slabne 🙂

naty1987
23. mar 2020

@mirus11 pekný graf ale na test je ešte skoro či???koľko si dpo???
@luckynko44 tiež vyzeráš super s grafom
@ettella ako pekne si vybehla hore 👌😀 kedy skúsi testik?
@daduska2009 Nie už nie je už ti slabne ale šance nas veľké ked pred ovu pár dní je tutu mutu a v deň ovu popripadne ešte deň po ovu no držím ti palce 👌😉😀

naty1987
23. mar 2020
naty1987
23. mar 2020

Ja som v takýchto nízkych teplotách 🤦‍♀️

Baby poraďte mi mám si dať ten vitex som len 4dpo či je to zbytočné ach jaj ani sama neviem

mirus11
23. mar 2020

@naty1987 ja viem ze je skoro na test, som 7dpo.ale brucho ma pobolieva, tak sa už pomaly chystá na ms. Ja to takto mávam,bolesti pár dní pred MS.

shellynda
23. mar 2020

@naty1987 ja by som si ho dala😘

naty1987
23. mar 2020

@shellynda ďakujem za názor 😀😘 veru dala som si ho aspoň uvidím ako telo nám zareaguje...niekedy som takaa nerozhodna 😜🤦‍♀️😁

naty1987
23. mar 2020

@mirus11 tak určite sa tam niečo deje mojko silno držím palce aby o 3dni boli ciarky dve 🍀👌❤

luckynko44
23. mar 2020

@naty1987 jednoznacne nasad 😊

naty1987
23. mar 2020

@luckynko44 dala som si som zvedavá čo to spraví 😁😁😁

ettella
23. mar 2020

@mirus11
@majka_3
@naty1987 baby vďaka za podporu, testovať budem keď neklesne teplota tak v stredu, v 10. deň.
Ináč mám také výčitky svedomia, za chvíľu mám 39 rokov, dieťa žiadne a vlastne som ho za posledných 20 rokov ani raz nechcela. Vydatá som 8 rokov a brali sme sa s tým, že deti nechceme. Ale minulého roku manžel začal s tým, že na 40tku by si prial pokúsiť sa o dieťa. Tak sme sa na to dali a poviem vám, že ma tá túžba pohltila viac ako som čakala. Ale mám pocit, že mi nebude dopriate niečo čo som tak dlho odmietala.... Depkárim pri každom menzese, ale vždy si poviem, že tak ti treba keď si doteraz nechcela. Aspoň som to teraz dostala zo seba, lebo sa s tým neviem priznať ani manželovi, že po tom dieťati veľmi túžim 😵

majka_3
23. mar 2020

@ettella moja zlata, veľmi držím palce... A verím že dopriate ti určite bude, niesi prvá ani posledná ktorá bude mať dieťatko neskôr... Hlavne že sa nato cítiš, tešíš... Verím že to to vide, skôr či neskôr určite 🍀🤞
Kolko sa snažíte?

butterfly333
23. mar 2020

@ettella musíš veriť a bude ti dopriate určite sa to podarí. Ja budem mať v júli 41r a s manželom nemame dieťa žiadne spoločné snažíme sa vyše 2roky no verím že sa to podarí aj keď nie s vlastnými vajičkami verím v ivf len kedy sa naň dostať keď car nefungujú.

81anina
23. mar 2020

@ettella bola som na tom podobne.S priatelom sme spolu 13 r.Tiez som nechcela mat deti.Mam 38 r. Snazit sme sa zacali ked som mala takmer 35 r.Trvalo to 2 roky a 9 mesiacov kym sa zadarilo.My sme uz riesili v Car iui 2x neuspesne mali sme ist na ivf ked sa podarilo prirodzene s clostilom.Tiez som mala podobne myslienky lebo som dovtedy nechcela..Mozno sa Ti ulavi ked sa s tvojou tuzbou manzelovi praveze priznas...Ja by som sa na vasom mieste dala aj vysetrit aby som vedela co a ako.My sme sa dali a ja som okrem vyssieho prolaktinu a testosteronu zdrava partner tiez.Tak drzim palce ☺

naty1987
23. mar 2020

@ettella moja zlata nemusíš sa hanbiť za svoje pocity proste niekedy máš pocit že je všetko ine dôležitejšie a do stavu že chcem dieťa proste musíš dozrieť len sa netrestaj myšlienkami že ti nebude dopriate keď aj teľa Judinyova je tehu tak sa to podarí každej z nás len hlavu hore 🍀

julianka007
23. mar 2020

Ahoj žienky... Pridám vám sem aj môj víťazný graf pre porovnanie. Ten cyklus som síce merala v ústach, ale keď si porovnám grafy kde som merala v pošve, tak som mala teploty vyššie o max 0,1°C. Preto sa nebojte ani nižšich teplôt. Ja som nikdy nemala teplotu vyššiu ako 36,6°C

naty1987
23. mar 2020

@julianka007 juuuj kraaasny graf a veľmi si potešila všetky čo majú nízke teploty že to neni len o tom mať 37 bt moc ti gratulujem a želám nech je všetko v poriadku 🥰❤ a ako sa cítiš???