Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987
@majka_3
@81anina
ďakujem dievčatá. snažíme sa od leta, ja som ok po zdravotnej stránke, mažel mal ísť minulý týždeň na spermiogram, ale pre aktuálnu situáciu nevyšlo. Navrhla mi gyn, že keď bude mm v poriadku, že skúsime clostil. Ináč do umelého oplodnenia by som manžela nedostala, je dosť veriaci.
@ettella ten clostyl ti podľa mňa mohla predpísať aj teraz, keďže na spg sa muž asi tak skoro nedostane... Mne Dr predpísal clostyl a až keď sa nepodarí mame riešiť spg lenže takáto situácia to asi ani neumožní... Ja som teraz po stymulacii clostylom, tak veru čakám ako ten môj cyklus skonči...
@majka_3 Tak to sa ti este moze teplota zdvihnut. Mas este dost dni pred sebou. 🙂
@daduska2009 Vyzera to,ze test uz slabne. Tak cakaj zvysenie teploty zajtra,pozajtra. 🙂
@mirus11 áno od bradaviek až ďalej sa to ťahá... Nemávam cytlive bradavky pred MS, ale môžem to mat s ovitrelle... A podbruško ma boli ako na MS... Včera viac aj pichanie... Dnes to viac menej odznelo ale teraz poobede ako som viac chodila zas cítim.... Taky tlak a mirena bolesť... A nafúknuté...
@naty1987 naozaj ďakujem a pevne verím, že tu každá postupne pridáte svoj víťazný graf.
Cítim sa celkom ok, aj keď manžel bol pred týždňom chorý na ATB a teraz to zrejme doľahlo na mňa. Tak dúfam, že to skoro prejde. Ale ináč sa to dá. 🙂
@majka_3 dakkujem ☺️ Ja som tiež mala vždy stres z tých teplôt, ale zistila som, že proste sme len každá iná. Ani BT preto nemôžeme mať každá rovnako vysokú. A tak isto aj krivka nieje každý mesiac ideálna.
@majka_3 držím palčeky
@butterfly333 ďakujem 😊
Napodobné 🤞
Ach zenyyy už sem daj pozitívne tehu testy nech sa to roztehuli a pekne jedna za druhou 😀😀

@julianka007 waau tak taky graf dokáže riadne povzbudiť 😊 gratulujem ✊😊