icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
24. mar 2020

@majka_3 ja na tvojom teste vidím //...a vlastne nemusela som si ani priblížiť fotku 😊...držím palce

naty1987
24. mar 2020

@mirus11 juhuuu krásna teplota ja asi tusiiiim prečo je hore 🍀❤🥰 kedy testujes???

olivia_0309
24. mar 2020

Ahojte dievčatá, videla som že @julianka007 vás tu povzbudila svojim víťazným grafom, tak som sa rozhodla pridať aj ja svoj plus test 12DPO lebo síce neprispievam moc, ale sledujem vás tu a všetkým vám držím silno prsty, aby ste sa dopracovali k tým svojím víťazným grafom a krásnym dvom čiarkam🙏🏼 Ja som dokazom toho,že aj keď BT skáče a klesá nič to ešte neznamená..tiež som si robila test v piatok ráno tuším 9DPO a bol biely ako sneh a po klesajúcej BT som to pustila z hlavy. V pondelok ráno mi volali z CAR že mám začať užívať lieky a laktobacily na vaginózu, ako predprípravu na IVF ale že nech si spravím test lebo sa nesmú v tehu. Tak som sa pousmiala a že reku dobre, mám posledný tak spravím pred odchodom do práce, večer začnem s čapíkmi a to s IVF ešte porozmýšľame lebo sa necítime s mužom na to proste...Skoro som padla z WC keď na mňa vyskočili dve čiarky. BT v ten deň síce podskočila vyššie,ale ja som bežne ešte aj druhý deň Ms mala BT 36,8 a klesala len veeeľmi pomaly čiže som tomu nepripisovala nejaku váhu.
Baby,graf je graf a každá sme iná a vtedy,keď sa niečo udeje si častokrát ani neuvedomilte,že sa to už deje! 😉 Tak vám držím silno prsty a prajem to šťastie každej jednej snažilke a nech vás vaše grafy nerozhodia lebo nič to ešte nemusí znamenať🍀

ikonica
24. mar 2020

@olivia_0309 gratulka 🙂

olivia_0309
24. mar 2020

@ikonica dakujem pekne, uz som 23tt a cakame synceka ale nedalo mi povzbudit nove baby v skupine😉

mirus11
24. mar 2020

@naty1987 dnes som testla, ale nič na ňom, a dnes som nestihla iný kúpiť, mam doma len tieto čínske. Ale na nich nie je nič. Ale nevadí, bude mi smutno, ale časom sa možno podarí

ikonica
24. mar 2020

@olivia_0309 super, drzim prsty do stastneho konca ;)

ikonica
24. mar 2020

@mirus11 hmm ja tam cosi vidim...

majka_3
24. mar 2020

@mirus11 no jasne ze máš niečo na tom teste 😊🤞

mirus11
24. mar 2020

@ikonica to je podľa mňa len kanalik, ale bolo to tam po chvilocke,ako som to namocila. Ale toto som tam mala aj ráno aj teraz navečer. Tak je to podľa mňa len kanalik

ikonica
24. mar 2020

@mirus11 no uvidis dalsie dni 😉🍀🍀🍀

mirus11
24. mar 2020

@majka_3 nemyslím, podľa mňa to je kanalik, i keď neviem vôbec, či sa môže kanalik urobiť hneď ako sa namoci do moču

luckynko44
24. mar 2020

@mirus11 tak ja si nemyslim.ze pozeram na kanalik 😊 ved je to ruzoveeee

naty1987
24. mar 2020

@mirus11 ja tam vidim dušika ako aj baby určite bude silniet 🥰🥰🥰

naty1987
24. mar 2020

Tiež si nemyslím že je to kanalik lebo kanalik na týchto čínskych je iný nie takýto 👏😀😀😀 drziiiim palce @mirus11

mirus11
24. mar 2020

@naty1987
@luckynko44
@majka_3
Žienky takto to je po uschnuti, uplne ako kanalik, ta prvá foto bola fotenia po na ocení asi 1min.tento druhý je uschnuty.preto som presvedčená, že sa jedná len o kanalik

nina004
24. mar 2020

@olivia_0309 Dakujem za tvoj pribeh. Je naozaj velmi povzbudivy 🙂 A drzim prsteky , aby cele tehu prebehlo bez problemov a narodil sa krasny zdravy chlapcek 🙂

@mirus11 Presne tento test som skusala minuly tyzden a ukazal mi podobne. MS prisla den na to. Ale nemala som taky pekny graf ako ty. Uvidis ako budes pokracovat v teplote. Drzim prsty 🙂

naty1987
24. mar 2020

@mirus11 tieto testy sú fakt citlivé ale u teba sa mi to ako kanalik vôbec nezdá aj keď uschol a je silnejšia ciarka strašne držím palce nech je to naozaj a nech ti silnie

butterfly333
24. mar 2020

@olivia_0309 t9 je super mooc gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička

olivia_0309
24. mar 2020

@butterfly334 @nina004 @ikonica dakujem vam dievcata☺️

luckynko44
24. mar 2020

@mirus11 neviem cim to bude ale ja mam taky feeling ze to kanalik nie je...tfuj tfuj bude silniet! Bolesti este mas?

mirus11
25. mar 2020

Dobre ránko žienky, tak u mňa veľký pád, ako som hovorila, že ma telo nesklamalo, že 2 dní pred MS lkesne teplota, a dnes sa aj tak stalo. Zajtra pozajtra čakám ms.

mirus11
25. mar 2020

A zabudla som, že test úplne biely, tak tento cyklus LF ešte kratšia ako po iné cykly, zajtra očakávam ms.

majka_3
25. mar 2020

@mirus11 ahoj moja.. Niesi sama... Klesla som aj ja... Ale tak ja som mala včera viroru čiže moja vysoká teplota bola s toho... Ach jaj... Test ani robiť nebudem...drzim palce možno IP a ešte vystrelí hore keďže si len 9dpo 😉

luckynko44
25. mar 2020

Dobre ranko ladies 😊..ja dnes mierne hore,ale tie bolesti pred m v brusku neprestali..test snehobiely...zajtra mam termin m -druhy...podla dlzky cyklu 27 uz 2 dni meskam..ale pripisujem to inofolicu a posunutej ovu

majka_3
25. mar 2020

@olivia_0309 jeej tak toto ozaj povzbudí, keďže ja mam ten graf ako Tatry 🤣
Gratulujem a drz sa 🍀♥️

majka_3
25. mar 2020

@luckynko44 ešte stále máš šancu // držím ✊
Ja som sa so sebou už zmierila, že zasa nič 😒

luckynko44
25. mar 2020

@majka_3 dakujem...no vsak uvidime,moc by sme sa potesili...stale hovorim ze kym sa to nespusti vzdy ke sanca,ziadne tabulky ani grafy..kazda sme jedinecna ❤

nina004
25. mar 2020

@majka_3 Ty mas z toho grafu hotove velhory 🙂
@mirus11, @luckynko44 Drzim vam vsetkym trom prsty. Kazdy den pozeram ako to s vami vyzera. Uz by to chcelo nejake pozit.testy v tejto nasej skupinke 🙂 Mne dr povedal v zime,ze na jar sa to urcite podari. Ze to k jari patri. Tak dufam,ze tu zacnu pomalicky vsetkym nabiehavat druhe ciarocky 🙂

majka_3
25. mar 2020

@nina004 noo bodaj by si mala pravdu s jarou 😊🍀 áno ako píšem Tatry 😀