Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte dievčatá, videla som že @julianka007 vás tu povzbudila svojim víťazným grafom, tak som sa rozhodla pridať aj ja svoj plus test 12DPO lebo síce neprispievam moc, ale sledujem vás tu a všetkým vám držím silno prsty, aby ste sa dopracovali k tým svojím víťazným grafom a krásnym dvom čiarkam🙏🏼 Ja som dokazom toho,že aj keď BT skáče a klesá nič to ešte neznamená..tiež som si robila test v piatok ráno tuším 9DPO a bol biely ako sneh a po klesajúcej BT som to pustila z hlavy. V pondelok ráno mi volali z CAR že mám začať užívať lieky a laktobacily na vaginózu, ako predprípravu na IVF ale že nech si spravím test lebo sa nesmú v tehu. Tak som sa pousmiala a že reku dobre, mám posledný tak spravím pred odchodom do práce, večer začnem s čapíkmi a to s IVF ešte porozmýšľame lebo sa necítime s mužom na to proste...Skoro som padla z WC keď na mňa vyskočili dve čiarky. BT v ten deň síce podskočila vyššie,ale ja som bežne ešte aj druhý deň Ms mala BT 36,8 a klesala len veeeľmi pomaly čiže som tomu nepripisovala nejaku váhu.
Baby,graf je graf a každá sme iná a vtedy,keď sa niečo udeje si častokrát ani neuvedomilte,že sa to už deje! 😉 Tak vám držím silno prsty a prajem to šťastie každej jednej snažilke a nech vás vaše grafy nerozhodia lebo nič to ešte nemusí znamenať🍀
@olivia_0309 gratulka 🙂
@ikonica dakujem pekne, uz som 23tt a cakame synceka ale nedalo mi povzbudit nove baby v skupine😉
@olivia_0309 super, drzim prsty do stastneho konca ;)
@mirus11 tak ja si nemyslim.ze pozeram na kanalik 😊 ved je to ruzoveeee
@naty1987
@luckynko44
@majka_3
Žienky takto to je po uschnuti, uplne ako kanalik, ta prvá foto bola fotenia po na ocení asi 1min.tento druhý je uschnuty.preto som presvedčená, že sa jedná len o kanalik
@olivia_0309 Dakujem za tvoj pribeh. Je naozaj velmi povzbudivy 🙂 A drzim prsteky , aby cele tehu prebehlo bez problemov a narodil sa krasny zdravy chlapcek 🙂
@mirus11 Presne tento test som skusala minuly tyzden a ukazal mi podobne. MS prisla den na to. Ale nemala som taky pekny graf ako ty. Uvidis ako budes pokracovat v teplote. Drzim prsty 🙂
@olivia_0309 t9 je super mooc gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička
@butterfly334 @nina004 @ikonica dakujem vam dievcata☺️
@mirus11 neviem cim to bude ale ja mam taky feeling ze to kanalik nie je...tfuj tfuj bude silniet! Bolesti este mas?
A zabudla som, že test úplne biely, tak tento cyklus LF ešte kratšia ako po iné cykly, zajtra očakávam ms.
@olivia_0309 jeej tak toto ozaj povzbudí, keďže ja mam ten graf ako Tatry 🤣
Gratulujem a drz sa 🍀♥️
@luckynko44 ešte stále máš šancu // držím ✊
Ja som sa so sebou už zmierila, že zasa nič 😒
@majka_3 dakujem...no vsak uvidime,moc by sme sa potesili...stale hovorim ze kym sa to nespusti vzdy ke sanca,ziadne tabulky ani grafy..kazda sme jedinecna ❤
@majka_3 Ty mas z toho grafu hotove velhory 🙂
@mirus11, @luckynko44 Drzim vam vsetkym trom prsty. Kazdy den pozeram ako to s vami vyzera. Uz by to chcelo nejake pozit.testy v tejto nasej skupinke 🙂 Mne dr povedal v zime,ze na jar sa to urcite podari. Ze to k jari patri. Tak dufam,ze tu zacnu pomalicky vsetkym nabiehavat druhe ciarocky 🙂

@majka_3 ja na tvojom teste vidím //...a vlastne nemusela som si ani priblížiť fotku 😊...držím palce