Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 nie kanálom to asi nebude je to farebne
@naty1987
@nina004
@luckynko44 baby ja som dnes takto vyletela a neskutočne má bolia krize
@daduska2009 To je teda poriadny skok 🙂 Takze sa testy nakoniec nemylili a predsa len bola ta ovu teraz. Uz len aby boli z toho // 🙂 🙂
@daduska2009 jeej tak toto je ze kaskadersky kusok...super moja len tak dalej,drzim silne prsty ☺ parada
@nina004 áno máš pravdu a teraz už len čakať chcem sa ešte opýtať keby folikul nepraskol vyšla by BT tiež takto hore a alebo nie?
@daduska2009 taký riadny skok som mala aj ja pri tehu 🙂, tak držím palce, aby to bol výrazný graf 🙏
@daduska2009 aspom niekto ma pekný nárast. Tebe držím palce, aby ti vyslo
@daduska2009 Bazalna teplota by sa nemala mylit a mala by stupnut len ak folikul praskne. Ale kazde telo je ine a na sto pro by ti to potvrdil len dr na ultrazvuku.
@ettella ešte to môže ísť hore, u mňa zo už asi ťažko rozdycha teplota, aby šla hore, u mňa je to obrovský pokles, takéto mávam 1den pred MS. Dnes som už inozitol nedala, lebo my to posunulo asi o 2 dní neskôr ovulku. Tak podľa toho to aj vychádza, že keby bola ako bývalá, tak zajtra by mala prísť ms, takto mi to zbytočne len posunulo ešte neskôr.
@luckynko44 u teba to vizera nádejne, test si neskúšala?
@mirus11keby tam hore chcela aj zostať nadalej
@olivia_0309 krásne ciarky a pekný graf krásne tehulkovanie 🥰🥰🥰
@mirus11
@majka_3 vy ste sa dohodli že dnes klesnete???pevne verím ze vam bt pôjde hore
@ettella a akú máš LF???len 10dni určite ešte podskoci
@daduska2009 vystrelila di pekne vysokoooo 😁👏👌 už len počkať držím palce
Krásny deň zienky ja dnes takto kúsok pokles ale som len 6dpo
@mirus11 bielo ako v tatrach ☹

@majka_3
@mirus11 pridávam sa so svojím poklesom, nič z toho. Zajtra to vidím na 1.dc