Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alzbeta162 cavik🙂 teplota stúpa až po ovulacii...väčšinou to tieto apky vyhodnocujú, keď máš 6 teplôt nižšie a potom zvýšenie o 0,3 a viac a musí sa tak minimálne 3x dní udržať...vtedy prebehla ovulka.... Daj na svoje telo, hlien máš, včera bolesti, takže kľudne môže byť dnes ten správny deň🙂 však poistite obden a uvidíš, čo z toho bude🙂
@abigaile ďakujem krasne za odpoveď ❤️
@abigaile mozem sa ešte opýtať? Teplota pred ovu netreba riesit ano ze moze skakat dole ano? Hlavne ak potom vyskočí a drzi sa 3dni vtedy sa v grafe zaznaci samo ze ovu bola ...😂
@strangerthing pekne uvidíš či sa to pohne tiež som 6dpo 😉
@alzbeta162 v podstate áno☺️dôležité je, že teplota stupne
@majka_3 urcite? Nie som si taka ista..dost je to hrube na kanalik ci?!
@mirus11
@naty1987
@luckynko44
Ďakujem dievčatá 😘, ale nemyslím si... Uvidíme zajtra.
@majka_3 no podľa mňa to je tiež pekná slabá čiarka. Držím prsty nech to silnie 🙏😍
Ahojte bybule 🙂 tak tento mesiac sme sa zacali konecne snazit 🙂 jedna dobra sprava 🙂 mala som ovulku na lavej strane a poviem vam ze taketo teploty som este nikdy nemala 🙏🏽🙏🏽 Na lavej strane som mala vzdy uplne nizke teploty 🙂 totalne mi zvykla skakat hore dole pod ciaru nad ciaru a teraz dost pekna teplota 🙂 dnes 8dpo a 4dni do ms 🙂 drzte palce a samozrejme aj ja vam drzim palce v snazilkovani ❤️✊🏼🍀
@kika123kika 👍🍀🍀🍀
@kika123kika tfuj tfuj! 😊 nech sa podari velmi ti to prajem!
@luckynko44
@ikonica dakujem ❤️
@luckynko44 myslím ze ja tiež dnes za hlásim 1dc,u mňa už teplota ani nižšie nemôže ísť. Inozitol som vysadila, teda všetko som vysadila, veď načo to aj brat, keď aj tak muž nebude ale mesiac doma, tak je to zbytočné, na určitý vás nechávam tomuto pauzu.
@kika123kika moja u teba je to super, verím ze aspom že e zo vyjde.
@luckynko44 jaj moja to mi je ľúto, nový začiatok nová nádej 🍀🤞 Drzim palce
@kika123kika vyzerá to pekne, držím palce 😉
@mirus11 ja tak isto, musím vypnúť.. Lebo toto je veľa... Držím palce 🤞🍀
@majka_3
@mirus11
@luckynko44 čaute baby, ja dnes 1.DC, štartujem s novou nádejou 😉
@mirus11 dakujem 🙂 tak bud sa mi po porode dal dokopy uplne cyklus uz je tomu pol rok alebo sa fakt daco deje 🙂 uz som nedockava 🙂
Neviem ako vas oznacit vsetky ale tiez som sa rozhodla ze vysadim doplnky stale ale este rozmyslam nad meranim bazalky,uvidime..tiez musim vypnut dako lebo kazdy mesiac sa rutim do depky ked tu bielu vystrieda cervena
@majka_3 dakujem 🙂

Ahojte dievčatá otazocka prvýkrát meriam BT, ak sa teplota bude držať 3 dni aspoň na tých 36,80 tak potom keď stupne prichádza ovu? Ak napr. Zajtra klesne tak ešte neprichádza?🙈 Ceciky mam naliata hlien ešte taky raz vodnaty raz je ako vaječný bielok včera som večer mala trošku bolesti v podbrušku... Ďakujem za odpoveď ❤️