Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahoj baby
Ja mi ľúto že vám takto by povedala dole ...
@mirus11 prečo chceš všetko prestať brať??aspoň inositol si nechaj či máš toho plné zuby
@kika123kika krásny graf silno ti držím palce
@ettella nový mesiac nový začiatok 👌👌✊🍀
Ja som kúsok stúpla uvidíme dokedy 😁😁😁
Ahojte vedel by mi niekto povedať ci sa dá vyčítať niečo z tohto grafu? :D ja viem začala som merať neskoro takže ťažko povedať aké boli teploty len u mňa je problém ze robím aj nočné takže keď mám nočné nemeriam preto taky neúplný graf a chcem vedieť či má vôbec zmysel merať keď neviem ci z toho vôbec niečo viem vyčítať. Ďakujem
@naty1987 dakujem moja ❤️
@naty1987 mam toho plne zuby, dávam tomu na určitý čas oddych, aj tak muž teraz nechodí domov, keďže jazdí na kamióne, tak radšej zostáva na firme, ale ja si chcem dať pauzu, veď to dokola nerobíš nič iné, len stále to isté, aspom bazalnu teplotu budem merať. Le iba toto jedno, nič viac, a inozitol vysádzame aj preto, lebo sa mi zdá, že mi to ešte posunulo neskôr ovulku.
Baby, poraďte mi prosím. Mešká mi menzes jeden deň, inak ho mávam pravidelný. Namiesto toho mám keď som si prešla po krčku, už druhý deň mliečny hlien, nie je hustý ani nepáchne. Ale teplota klesla, nemáte s tým niekto skúsenosť? Okrem toho ma strašne bolia prsia a pobolieva ma aj podbrusko. Nemávate pred menzesom skôr pocit sucha? Tehotenský test dnes ráno negatívny.
@majka_3 neviem ci moj mobil zle ostry,ale ja tam vidim dusika... 🙂 tak zeby?
@naty1987 tvoj graf vyzera velmi pekne. Kazdy den o trosku vyssia teplota 🙂 len tak dalej 🙂
@niikoletka A ked nemas nocne merias v rovnaku hodinu? Inak podla grafu to vyzera,ze si mala ovu 16 DC.
@domig1 podla grafu by som povedala,ze zajtra by mala dojst MS. Ale krcok som nikdy nekontrolovala,tak k tomu ti neviem nic napisat.
@mirus11 mne inofolic posunul ovulku o 3 dni 🙄 dnes posledne dopijem a vysadzam
Tak ja tiež hlasom 1DC.
@mirus11 @ettella @luckynko44
ja sa ku vam pridavam....bez bolesti prekvapko na zachode.... 1DC.
@kika123kika drzim silno vsetky prsty, nech to vyjde!!!!! 🙂
Moj cyklus vyzera na anovulacny......
@naty1987 no som riadne nervozna z neho....normalne mavam tak 5-6 tyzdnove......ale vies, ono to nejak "nerozculuje", ked sa nesnazite....cas uteka, tak to ani nevnimas.....ale ked konecne chlap zvolil, ze ok, ideme na to...tak sa to takto pototo..... som zvedava, co mi napise gynekolog.....
Ahojte, viete mi niekto podľa tohto grafu usúdiť, kedy a ci už vôbec prebehla ovu?
@naty1987 Ja mám tiež takéto “cykly” (občas aj pol roka nič), ale vidím v tom aj pár výhod. Napr. vôbec nepoznám každomesačné sklamanie, keď MS nakoniec predsa dorazí, práve naopak, po takom dlhom čase sa z nej vždy tešila. Tiež neviem, aké to je musieť sa snažiť, lebo má prísť ovulka. Tá sa u mňa absolútne nedá predvídať, takže sme sa snažili len vtedy, keď sa nám chcelo. Myslím si, že mi to paradoxne pomohlo k väčšej psychickej pohode, aj keď občas sa mi nedarilo nemyslieť na to, že ma už tlačí čas.
@abigaile dakujem mija 🥰
@naty1987 To je dobrý prístup 🙂 Mne sa väčšinou darilo nestresovať, ale raz za čas ma chytila panika a vtedy som vždy nakúpila všetky možné vitamíny. Keď som teraz na jeseň otehotnela, práve som bola v tej panickej fáze, aj nový teplomer som kúpila, ale už som ho nestihla použiť. Tak možno ani trochu stresu občas neuškodí 😉

@mirus11 noo nič moc... Test to co včera a teplota, no... Biedaaaa 😀už to do ťahám a dám 1dc aj ja cez víkend...
@ettella to mi je ľúto 😒... Ale nový začiatok nová šanca 🍀🤞 už by som aj ja rada začala... Keďže testy uple nič teplota biedna...