Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli noo tak to som rada 🙂 ano ano prvy cyklus som aj orekvaoena snad to nebude cysta alebo daco ja sa fakt bojim uz koli predoslemu tehu :/ snad je vsetko okej 😩🤦🏼♀️ A dakujem moja ❤️❤️ Strasne ti drzim paste ✊🏼✊🏼 Aby vam to uz vyslo 🍀🍀🙏🏽
@nina004 ďakujem 😊♥️
@kika123kika jasne, budem ta nasledovať 🤣
Pekne vidieť dušik 😊 je to na dobrej ceste 🤞
@nina004 dakujem 🙂 no dnes 10dpo 🙂 este mam dva dni do ms snad nedorazi 🙂
@majka_3 veru nasledujte ma ale bsetky v tejto skupinke ❤️🙏🏽🙏🏽✊🏼🍀
@kika123kika ziadnaaaa cysta....ruzove baby tam je....mysli pozitivne...za.ten pol rok sa tvoje telo pekne pripravilo na zdrave tehotensvo...a uz to bude len a len dobre✊✊
@kika123kika teploty do ocakavanej ms mozu kludne skakat,ono sa to prekročením tej pomyselnej ciary v obdobi ms ustali...takze sa nelakaj
@giuli dakujem ze ma upokojujes ❤️❤️ Fuu budem tomu verit uz ked budem vo finishi a v´astne az po porode ked uz budem mat ten zazrak pri sebe ❤️ Moji dvaja anjelikovia ma chceli obdarovat asi co najskor ze to takto skoror vyslo 🙂 a dufam ze vsetko pojde ako ma tak musim vydrzat do 20 aprila vtedy ma moj narodky a chcem mu to dat ako darcek ssi padne na rit 😂😂🎁
@giuli noo upokoj ma ze to nemoze byt tie dva skoky dole a hore dvojky 😂😂😂🙈 ja by som asi infarkt dostala 😂😂😂
@kika123kika 🤣🤣🤣tak ,az taka vestica nie som....ale kto vie, v zivote sa vselico stava...hlavne,ak ti ukazalo ciarku tak skoro...drz sa👍👍✊✊✊🤗
@giuli noo ak by boli dve to by som sa strasne bala :/ to by som mala stresy vele tehu :/ nakolko uz viem kolko problemov je s dvojkami :/
@kika123kika viem si zivo predstavit tvoje obavy,no daj tomu volny priebeh...nikde nie je napisane,ze by sa mal opakovat rovnaky scenar ...mysli pozitivne a tes sa dvom ciarkam,kt.ti momentalne davaju pocit stastia...bude to ok...uvidis🤗
@giuli dakujem ❤️ Skusim sa nejako pozitivne naladit a nemysliet na to 🙈 ale teraz je to tazsie nakolko to nik neviem len moja svokra 🙂 ale ked uz to bude vediet cela rodina urcite ma budu podporovat 🙂
@kika123kika samozrejme ,ze ta budu podporovat...a aj my tu vsetky🤗💋
@giuli nešiel mi odoslať graf až teraz.
@butterfly333 pekne si vystupila....uvidis v nasledujuce dni...,ak to bude len jedna takato vystupena teplota,tak by som ju nebrala do uvahy...to moze ovplyvnit viac faktorov...no ak sa bude drzat ,tak to je super...,ak si dobre pamatam ,tak ty mavas take vyssie teploty po ovu....
@giuli áno mávam takéto veď ja viem ze nič z toho nebude ja len tak z nudy meriam. A aj tak ja chcem na to ivf len čakám kedy už začnú fungovať.
Krásny deň dievky ja dnes pad jak sviňa no keďže berem vitex kedy ho mám vysadiť či až keď príde ms??
@butterfly333 niekedy aj motyka vystreli a ivf nebude treba👍✊
@giuli tak to umne nehrozí moja ja chcem skúsiť ivf nechcem svoje staré nekvalitné vajíčka aby som znova potratila . Ja viem stáť sa to môže aj po ivf no ja si radšej počkám. Snáď sa aj dočkam. S mojimi to by musel byť zázrak
@butterfly333 tu kvalitu mas potvrdenu lekarom?Mozno som ten isty pripad,aj ked moj dr.mi tvrdil,ze vzdy sa najde jedno vajko ,kt.je 100%..
@kika123kika kraasna ciarka silno silno držím ✊✊ 🍀
@giuli nie moja nemám len keď sa za dva roky nezadarilo len v júni 2018som v 6tt potratila od vtedy nič. Tak asi vajíčka sú o ničom.

@butterfly333 pekna teplotka,uvidis v nasledujuce dni...mas aj graf?