Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ránko tak u mňa bt išla hore a na testiku niečo slabe vidno dnes 11dpo
@naty1987 jeziiiis mooooc drzim oalce 🙏🏽🙏🏽🙏🏽✊🏼🍀❤️
@naty1987 vyzerá to dobre držím palce
Babulky moje zlateee ste super ďakujem dnes si idem kúpiť ešte mamatesty to sú jediné testy čo ma nikdy nesklamali ako a toto je vážne aj šok a zároveň zázrak ved my sme do ovu vooobec netrafili 🙈😁
Len mi ešte povedzte či môžem vitex užívať alebo ho mám vysadiť?
@naty1987 ani mne nedorazila ms 🙂 a br neklesla tak sa veeelmi modlim 🙂)) ❤️❤️ Svokra mi donesie testy mam este jeden ten urobim zajtra 🙂
@kika123kika držím nám palce snad uz ms nepríde ja ju mám mať 1.4.Dúfam že tentokrat bude všetko ok
@kika123kika
@naty1987 dievcence moje zlate, ja som tak rada ....aspon nieco pozitivne v tychto dnoch,tesim sa na vase dalsie testiky🤗🤗
@tufik07 tak to mas este cas moja ono to povydkoci sak aj ja pozri ake mam skakave teploty 🙈🙏🏽🙏🏽🙏🏽
@kika123kika ano ano 😁😁😁
Ja som konecne prestala dnes krvacat,uz len mierne spinenie ,tak snad od zajtra zacnem merat...teplomer sa uz nevie dockat a ani ja🤣
@naty1987 noo super tak sa vidime :D inak baby co je pravdy na tom ze spermosky niesu dobre pre plod? Nakolko to mojmu chcem len 20aprila povedat 😂😂😂
@kika123kika 🤣🤣🤣do 20.4.sa budes spravat v posteli cudno a poctivo...urcite nejake akrobacie nie su dobre ...,ale urcite ti to neublizi...drz sa✊✊🤣
@giuli super tak drzim palce v dalsi cykloch moja 🍀🍀🙏🏽
Dobre teda aj tak sme zvyknuti ze niesme kazdy den spolu cize pohod jahoda 🙂
@daduska2009 dnes si 7dpo,ak dobre ratam...ns taky 10-11 dpo mozes skusit...drzim ✊

@nika1930 ani mňa včera až dnes ma to napadlo 😂