Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 uuuzasne silnie 😊 velmi sa tesim s tebou!
@naty1987 ona tmavne ❤️❤️🙏🏽🙏🏽🙏🏽
@naty1987 aj máš nejaké príznaky či to len tak zo zvedavosti si robila testiky.
@kika123kika vravela som, ze tmavne 😍
@martinade dakujem ❤️
@shellynda podľa mňa to tam je inak by ti ciarka netmavla držím silno palce
@butterfly333 len zo zvedavosti som urobila testy nič mi neni včera ma prsia boli viac dnes ich iba cítim a cítim podbrusko ako na ms....
@kika123kika snad bude dobre držím nám všetkým palce aby ciarky tmavli a všetko bolo ok
@kika123kika ja som sa dnes divala na tesy z prveho tehotenstva. 11DPO ani tuk, nic. az 15DPO (ked mala prist MS) som skusila a uz bolo 1-2 na digi
@kika123kika Vo stvrtok nic a v pondelok uz digi svietil 🙂) len skoda toho konca :/ ale verim, ze obe to dobojujeme do stastneho a uspesneho konca!
@kalmak fakt tam nic nevidno 😲a na kolko dpo si mala pekne coarky?
@kika123kika 11DPO a potom testovala az 15 DPO a digi 1-2t, urobila som aj jeden test normalny asi o polnoci (Ten spodny) a potom dalsi den rano (ten hore)😀
@kalmak noo to je pekny rozdiel toto 🙏🏽
@kika123kika ja tiez o dva dni chcem teszovat 🙂 aby som videla vavsi rozdiel 🙂
@naty1987 @kika123kika to by bolo super, keby sme boli v jednej decemb skupine pekne do stastneho konca spolu ☺️ 🙌

No ja neviem😔🤔... //síce sú, ale či silnie som si neni istá.Skusim ešte poobede a budem dúfať, že zosilnie a nie je to len zostatkové hcg🙏