Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá viete mi poradiť akého hormónu môžem mať viac keď ma bolia prsia cez ms?
Vzdy začali bolieť od ovu po ms. V deň ms vždy to prešlo... Dnes som 3dc a prsia stále bolia....o aký hormon sa jedna? Zvažujem ten vitex preto by som nerada niečo pokazila.....
Ďakujem 😊
@majka_3 ahoj, mozno je to prolaktin...poznam to velmi dobre, ako netehotna som ho mala viac ako dve kojacie zeny😒 Vitex pomaha a mne posledny mesiac pomohli kvapky Mastodynon, vitex mi dosiel tak som prestriedala ale nemozu sa samozrejme spolu😉
@olivia_0309 prosim ta a vitex ti na prolaktin pomahal? Znizil ti ho?
@nina004 ano a velmi, brala som sice aj lieky- Parlodel 1tbl vecer ale vitex som uzivala dlhodobo, ale ako som zacala s liekmi a vitexom tak na kontrole po mesiaci sa mi znizil na polovicu. Po pridani hormonalnej jogy a oleja Yam som lieky mohla postupne vysadit a aj som hned otehotnela. Liecba Parlodelom a Vitexom trvala od februara do zaciatku novembra, 11.11.pozitivny tehutest😉
@olivia_0309 Mne sa HJ a dostinexom prolaktin upravil podla poslednych vysledkov. Len by som ho chcela dole udrzat,tak by som ten vitex skusila, aby sa casom zas nezvysoval a nemusela som brat tabletky. 🙂
@nina004 urcite ho odporucam a treba ho brat dlhodobo, ja som uzivala vitex najpr 1tbl.denne, potom som potrebovala dvihnut progresteron, lebo okrem prolaktinu som mala estrogenovu dominanciu, tak som uzivala vitex od ovu 2tbl.denne😉 neviem ale posudit ci sa mi PRL nedvihal po vysadeni liekov lebo zacala som ich vysadzat v polke oktobra po poslednej MS a ta dalsia uz nedorazila, a jasne ze na kontrole u endokrin. na zaciatku decembra som uz mala PRL v hodnotach zase ako v januari ale to som bola uz 9tt. Urcite skus vitex+joga+yam a k tomu lieky a uvidis ako sa ti to upravi, potom sa dohodni s Dr. na postupnom vysadzani liekov. Drzim silno prsty, chce to vela casu a pevnych nervov✊🏼
@olivia_0309 ďakujem ok skúsim vitex😊 ale asi až po ovu áno?
@shellynda ešte nie do teraz sme to nahrávali na prírodu lebo furt nám do toho dačo prišlo a teraz vo februári sme mali svadbu a po nej sme to chceli začať riešiť a prišla do toho táto pliaga tak nemôžme ísť na testy odložili to preto som skúsila kúpiť ovu testy a merať BT ak sme sa len netriafali do ovu tak uvidíme
@majka_3 skús si dať po skončení MS 1tbl. lebo ak máš veľa prl tak ti može blokovať ovu a dozrievanie vajka, po ovu si skús dávať 2tbl. až do MS. Alebo nasaď jeden mesiac 1tbl, nech si telo zvyká na novú bylinku a potom si dávkovanie uprav😉 hormonálny profil ti dr.nerobila? či máš prolaktín zvýšený?
@olivia_0309 ovulaciu mávam, mam ju od sledovanu bt a na folikulometrii a aj ovitrelle som mala pichnúty aby vajko prasklo... HP nemám spravený...
@naty1987 no moja ja to vidim tak ze silneju 🙏🏽🙏🏽 Silno presilno drzim paste ✊🏼✊🏼✊🏼❤️
@kika123kika ty ako dnes testik?
@butterfly333 ahoj dnes som neskusala tehu test snad uz zajtra dorazia mama testy 🙂 dnes som skusila ovu test a odmerala bt ale uz aj teplomer som odlozila :?
@kika123kika u teba to vyzerá super 🥰👌👌👌👌
ja s tým uz nerátam len mamatest mám pozitívny iné testy nie len duchuju aj bt išla dole už ma to nebaví a do toho ráno som spinila doružova a pred chvíľou zas dohneda určite mi príde ms ale už mi je to jedno nech sa testy aj telo dohodnuuu že čo......
@majka_3 túto som brala aj ja😉 nech pomože✊🏼
@olivia_0309 ďakujem 😊
Brala si to aj s vitexon ci nie
@kika123kika vyzerá to super tak držim palčeky nech všetko dobre dopadne. 😘😘😘
@majka_3 presne túto som aj ja brala držím palce nech pomôže.
@naty1987 no uvidim ako silneju testy 🙂 potom niektory den si soravim aj digi 🙂 moja este nevesaj hlavu ms este neprisla ja pevne verim ze to tam bide 🙏🏽🙏🏽🙏🏽❤️
@butterfly333 dakujem moja 🥰
@butterfly333 ďakujem, no som zvedavá.. 😊
@majka_3 áno vpohode😉
@kika123kika ja mám takto slabú ms a ani prsia nebolia iba cítim podbrusko už tak skutočne kramovo

Moje mamatesty 11,12,13 dpo