Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@annii @julianka007 by ako?
@kakatulik @ereska ako sa mate?
@martinade ja celkom dobre. Teraz mi začalo bruško tak intenzívnejšie rast a už sa cítim trošku nemotorná. Fučim kým si navlečiem ponožky... 😂Ale zatiaľ to zvládam. Skôr mám obavu ako to bude vyzerať pri pôrode v tých nemocniciach. No, už to nejako zvládneme pre tie naše Lásky. 😍😍😍
@martinade Ďakujem, dobre 🙂 Dnes začínam 28tt, v utorok mám poradňu iba cez telefón, tak som rada, že sa cítim dobre a nemám žiadne problémy. Môj manžel sa narodil v 28tt, tak budeme obaja najradšej, keď budem mať tento týždeň za sebou. Ale našťastie sa zdá, že malý sa zatiaľ nikam neponáhľa.
@julianka007 vobec som prave nemaala ziadne bolesti,, nic som necitila...ale ja bezne necitim ziadne ovulacne bolesti :D v podstate sa spoznavam teraz, lebo som to nikdy neriesila......uvidim, co bude 🙂
@ikonica jej je zlataa a velka☺sikovna ked sa uz pretaca nasmu sa nechce.Vacsinou sa prevaluje len na bok jeden aj druhy na brusko sa este sam pretocil mozno raz.Z bruska na chrbatik mu to ide viac.Tiez blaboce od vcera tak skomolene hovori mama 😍A s tymi dvoma zubkami ma vcera niekolkokrat pohryzol do bradavky 😂
@taily30 Tomasko ma 5a pol mesiaca 16.4 bude mat 6 mesiacov.Asi mu pojdu dalsie zubky sialene si sucha a hryzie hryzatko.Teda ma prekvapil tymi zubkami este som necakala ze mu vyjdu mal presne 5 mesiacov ked vysli.Mojej neteri vysli prve ked mala 7 mesiacov
@daniela123321 😍fesanda 😊

@julianka007 dakujem moc 😊