icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
5. apr 2020

@julianka007 dakujem moc 😊

zuzik5891
5. apr 2020

@taily30 to áno...máš ju za odmenu...😊...tak by som sa k Vám už chcela pridať ale zasa tá korona 🤦‍♀️...ako naschvál...

ikonica
5. apr 2020

@taily30 jeeej krasna okana 🤗😘

martinade
5. apr 2020

@taily30 este nie 😁 dlho bol Maxime a teraz Martin. Ja som zufala z chlapčenských mien

martinade
5. apr 2020

@annii @julianka007 by ako?
@kakatulik @ereska ako sa mate?

ereska
5. apr 2020

@martinade ahoj mojko celkom to ujde konečne som po 3 týždňoch prestala krvácať este som trosku spinila ale už ok

ereska
5. apr 2020

@martinade hlavne vy sa drzkajte

ereska
5. apr 2020

@taily30 mala je uzasnaaaaa

81anina
5. apr 2020

@ikonica a vy ako sa mate?☺My uz mame 2 zubky a zacali sme v pondelok so zeleninkou.Zatial mu teda moc nechuti 😕

@taily30 kraasne dievcatko 😍

julianka007
5. apr 2020

@martinade ja celkom dobre. Teraz mi začalo bruško tak intenzívnejšie rast a už sa cítim trošku nemotorná. Fučim kým si navlečiem ponožky... 😂Ale zatiaľ to zvládam. Skôr mám obavu ako to bude vyzerať pri pôrode v tých nemocniciach. No, už to nejako zvládneme pre tie naše Lásky. 😍😍😍

anniii
5. apr 2020

@martinade Ďakujem, dobre 🙂 Dnes začínam 28tt, v utorok mám poradňu iba cez telefón, tak som rada, že sa cítim dobre a nemám žiadne problémy. Môj manžel sa narodil v 28tt, tak budeme obaja najradšej, keď budem mať tento týždeň za sebou. Ale našťastie sa zdá, že malý sa zatiaľ nikam neponáhľa.

martinade
5. apr 2020

@ereska preco si 3 tyzdne krvacala? To ta hormonalna yoga? Drzim prsteky silno v dalsom snazeni 💗

kakatulik
5. apr 2020

@martinade ahoj Mati, noo tak nie velmi valne,lebo sme s mm rozdeleni,uz tri cele tyzdne sme sa nevideli a ktovie kedy sa stretneme...smutne sa mam...cize plodenie je teraz na bode mrazu,,,,
Inak Martin je pekne a hlavne medzinarodne meno.

mirus11
5. apr 2020

@kakatulik ja som na tom úplne rovnako ako ty. Takže u mňa stačí len čisto odmerať BT a viac nič, veď načo by som aj minala testy keď to je nanič.

martinade
5. apr 2020

@kakatulik och to mi je luto, dufam ze sa coskoro znovu uvidite 💗

abigaile
5. apr 2020

@julianka007 vobec som prave nemaala ziadne bolesti,, nic som necitila...ale ja bezne necitim ziadne ovulacne bolesti :D v podstate sa spoznavam teraz, lebo som to nikdy neriesila......uvidim, co bude 🙂

kakatulik
5. apr 2020

@mirus11 tak BT meriam a aj par testov som uz urobila len orientacne,ale vitaminy uzivam nadalej,aby sa aspom kvalita a cely cyklus udrzali vo svungu......aj ked obcas ma fakt opustaju vsetky nadeje ked to takto pojde dalej....

kakatulik
5. apr 2020

@martinade keby so aspom vedela kedy,ale tato neistota je fakt na figu....

ikonica
5. apr 2020

@81anina dobre sa mame 🙂 zatial len kojim. Prikrmovat zacmem o mesiac, ked bude mat mala pol roka... Malicka je zlata, mesiac sa pretaca z chrbatika na brusko a posledne dni zacala poriadne blabotat 🙂 viac nez doteraz.... Mame za sebou druhe ockovanie...

taily30
6. apr 2020

@zuzik5891 neboj Zuzka, aj ty sa dockas

taily30
6. apr 2020

@ikonica dakujem 🙂

taily30
6. apr 2020

@martinade este mate cas na vyber. u mna to bolo presne naopak. mne sa velmi paci Levi (ako to vyslovuju "livai") ale odjakziva bola moja srdcovka Adam (ale sesterka svojho chlapca tak pomenovala). Som zvedava, co vyberiete 🙂

taily30
6. apr 2020

@ereska diki Darinka

taily30
6. apr 2020

@81anina dakujem moc. kolko ma tvoje babatko? u nas uz mesiac papame na obed zeleninu, vsetko zje pomaly aj s lyzickou 😀 ale zubky veru nemame este. velmi ale velmi slince uz dost dlho, aj 3 mesiace, ale nic! chuda moje, sa mi zda, ze sama je uz z toho nestastna

taily30
6. apr 2020

@ikonica jeej, tak kojenie sa ti riadne rozbehlo, super. boze to uz aj tvoja ma 5 mesiacov? ako je to mozne. ukaz princeznicku

ikonica
6. apr 2020
zuzik5891
6. apr 2020

@taily30 javiem...už sa na to obdobie veľmi teším ❤
@ikonica jeeej aký smejko tu na mňa vypukol hneď z rána 😍😍😍

daniela123321
6. apr 2020

Ahojte kočky,tak aj my sa pridávame🙂Nella bude mať o 2 týždne 8🌜

81anina
6. apr 2020

@ikonica jej je zlataa a velka☺sikovna ked sa uz pretaca nasmu sa nechce.Vacsinou sa prevaluje len na bok jeden aj druhy na brusko sa este sam pretocil mozno raz.Z bruska na chrbatik mu to ide viac.Tiez blaboce od vcera tak skomolene hovori mama 😍A s tymi dvoma zubkami ma vcera niekolkokrat pohryzol do bradavky 😂

@taily30 Tomasko ma 5a pol mesiaca 16.4 bude mat 6 mesiacov.Asi mu pojdu dalsie zubky sialene si sucha a hryzie hryzatko.Teda ma prekvapil tymi zubkami este som necakala ze mu vyjdu mal presne 5 mesiacov ked vysli.Mojej neteri vysli prve ked mala 7 mesiacov

81anina
6. apr 2020

@daniela123321 😍fesanda 😊