Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 moja myslím ze nie, aj mne teplota behala minulý cyklus hore dolu, ale ten tvoj test nebol pozitívny, a od pozitívneho ovu testu prebehne ovulácia cca za 12/48h.takze uvidíš ďalšie dni, poistené to máš, tak uvidíš čo bude robiť teplota ďalej, ale myslím ze ešte máš čas na ovulku.
@majka_3 Ahoj. Ja som mrkla ten tvoj vcerajsi test a pozit este nebol. Teplota ja tiez nizka,takze ovu to urcite nebola. Hladina LH hormonu pocas cyklu ide ,,hore-dole",taketo testy sa mozu objavit. Ale ak bude ovu test pozitivny,tak ti prva ciarka este zosilnie. Drzim ✊ v tomto cykle. Ja uz tiez cakam kedy pride ovu. Tento cyklus jej to nejako trva :D
@mirus11
@nina004 noo pražené včera som mala aj plodný hlien, bolesti v podbrušku... Tak som myslela ze ozaj ide... A na pravej strane keďže minule dva cykly som mala na ľavej ovu..
Áno nebol úplne pozitívny no podľa mňa mu len kustik chýbal... 😊 Nevadí ved ja sa nikam neponáhľam aspoň mi stihne prísť vitex a fertiprona 😀
@daniela123321 krasna babika. Kedy zacala sediet?
@daniela123321 8 mesiacov🥰🥰🥰...waaau...je krásna ❤
@81anina Ďakujem 😘
@taily30 Ďakujem 😘 vieš čo sama začala od konca 6 mesiaca..resp.v siedmom mesiaci
@zuzik5891 Ďakujem 😘 veru rýchlo to uteká..a ty ako sa máš moja??niečo nové v snažení?nestíham to tu všetko čítať 😏
@daniela123321 no mám za sebou aj druhé IVF len z neho sme nemali na vklad vôbec nič...riešime česko ale teraz v tejto situácii je to strašne neisté ...hranice uzavreté ktovie do kedy🤷♀️
@daniela123321 nasa asi najskor vysplha nejaky kopec! Lozit ani sediet nechce, ale zato na nohy sa zdviha

@mirus11 ahoj mirus
Co myslíš... Vyzerá ze by prišla ovu? Keďže včera ten test a dnes klesla teplota...