icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
6. apr 2020

@mirus11 ahoj mirus
Co myslíš... Vyzerá ze by prišla ovu? Keďže včera ten test a dnes klesla teplota...

81anina
Autor odpoveď zmazal
81anina
6. apr 2020

Prvý príkrm 😀

martinade
6. apr 2020

@ikonica aka je zlatučka 😍 a ako sa smeje...tusim ze aj na prvej fotke bola cely usmev 🙂

mirus11
6. apr 2020

@majka_3 moja myslím ze nie, aj mne teplota behala minulý cyklus hore dolu, ale ten tvoj test nebol pozitívny, a od pozitívneho ovu testu prebehne ovulácia cca za 12/48h.takze uvidíš ďalšie dni, poistené to máš, tak uvidíš čo bude robiť teplota ďalej, ale myslím ze ešte máš čas na ovulku.

mirus11
6. apr 2020

@majka_3 pozri tento môj graf, aký je smiesny

nina004
6. apr 2020

@majka_3 Ahoj. Ja som mrkla ten tvoj vcerajsi test a pozit este nebol. Teplota ja tiez nizka,takze ovu to urcite nebola. Hladina LH hormonu pocas cyklu ide ,,hore-dole",taketo testy sa mozu objavit. Ale ak bude ovu test pozitivny,tak ti prva ciarka este zosilnie. Drzim ✊ v tomto cykle. Ja uz tiez cakam kedy pride ovu. Tento cyklus jej to nejako trva :D

ikonica
6. apr 2020

@81anina auuu tak na to hryzenie sa teda netesim.. Nasa zatial zubky nic... Z bruska na chrbatik aa pretacala uz skor, ale myslim, ze je to este take nevedome, neumyselne, ze ju len hlava stiahne vahou ;)

ikonica
6. apr 2020

@81anina take lehatko/hojacie kresielko tiez mame... Dobre sa mu v tom papka?

81anina
6. apr 2020

@ikonica no on v tom niekedy nevydrzi ani hrat sa nejako dlho 😂Ked ho nepriputam tak sa zosuchuje dole az mu nozicky vysia.Musime nejako vydrzat na jedalensku stolicku je este skoro kym nesedi☺Ked moc vystraja tak ho tatino vezme na kolena a tak krmime

majka_3
6. apr 2020

@mirus11
@nina004 noo pražené včera som mala aj plodný hlien, bolesti v podbrušku... Tak som myslela ze ozaj ide... A na pravej strane keďže minule dva cykly som mala na ľavej ovu..
Áno nebol úplne pozitívny no podľa mňa mu len kustik chýbal... 😊 Nevadí ved ja sa nikam neponáhľam aspoň mi stihne prísť vitex a fertiprona 😀

taily30
6. apr 2020

@ikonica chrustik maly, tiez rastie ako z vody. Tiez je taka usmievava? Zlaticko krasne😍

ettella
6. apr 2020

@majka_3 tiež si myslím že ovu u teba ešte nebola. Ja dnes 12 DC, hlien skoro žiaden, ovu test negatívny, tiež čakám čo bude

taily30
6. apr 2020

@daniela123321 krasna babika. Kedy zacala sediet?

taily30
6. apr 2020

@81anina jeej, tak to skoro ma zubky. Sranda ako su tie deti rozne. Nasa sa pretoci na brusko bez problemu, ale naspat sa jej nechce. Kolkokrat v noci ju musim zachranovat, na bruchu nechce spavat

ikonica
6. apr 2020

@taily30 hej zlatucka je, ale vie sa aj napajedit :D uz bude mat pomalicky 8 kg a ja velke 💪

taily30
6. apr 2020

@81anina su jedalenske stolicky s polohovatelnym chrbatikom, takze kludne aj pre dieta, co este nesedi. Je to neporovnatelne, ked ma svoju stolicku. Zo zaciatku sme ale aj my krmili v lehatku

majka_3
6. apr 2020

@ettella nemyslela som ze bola ale ze sa blíži 😀 tak som myslela ze dnes klesla tak zajtra pozajtra ovu... Tak som myslela nie že už bola 😀 tak a teploty, ukáž ako sa ty pohybujes nech môžem porovnať 😀

ettella
6. apr 2020

@majka_3 ja radšej neporovnávam, minimálne do ovu. A dúfam,že tento mesiac bude ovulácia.

81anina
6. apr 2020

@taily30 na brusku ahi moj nespi.Ked bol uplne malinky vtedy este spal na mne teraz vobec.Vcera som skusala plakal tak som ho dala na bok a zaspal.A o 3 minuty hore a vyskot blabot 😂

majka_3
6. apr 2020

@ettella aj užívaš niečo? Podľa mňa daj tomu pár dní a príde ovu 😉

ettella
6. apr 2020

@majka_3
Beriem kašičku, e vitamín, kyselinu listovú a pijem alchemilku. Celý život som mala krátky cyklus 26 dní, LF 11 dní. Minulý mesiac som prvýkrát mala ovu až na 17 deň, tak som zvedavá na tento mesiac.

majka_3
6. apr 2020

@ettella a ten vitex si neskúšala? Ak som dobre pochopila tak je na predĺženie lf

zuzik5891
6. apr 2020

@daniela123321 8 mesiacov🥰🥰🥰...waaau...je krásna ❤

daniela123321
6. apr 2020

@81anina Ďakujem 😘

daniela123321
6. apr 2020

@taily30 Ďakujem 😘 vieš čo sama začala od konca 6 mesiaca..resp.v siedmom mesiaci

daniela123321
6. apr 2020

@zuzik5891 Ďakujem 😘 veru rýchlo to uteká..a ty ako sa máš moja??niečo nové v snažení?nestíham to tu všetko čítať 😏

zuzik5891
6. apr 2020

@daniela123321 no mám za sebou aj druhé IVF len z neho sme nemali na vklad vôbec nič...riešime česko ale teraz v tejto situácii je to strašne neisté ...hranice uzavreté ktovie do kedy🤷‍♀️

taily30
6. apr 2020

@daniela123321 nasa asi najskor vysplha nejaky kopec! Lozit ani sediet nechce, ale zato na nohy sa zdviha

anniii
6. apr 2020

@taily30 Aj náš sa postavil skôr ako sa posadil. Bála som sa, že preskočí štvornožkovanie, ale nakoniec štvornožkoval dlho.