icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
7. apr 2020

@anniii tak to rada pocujem, ze sme v tom neni samy. lebo vsade co citam, tak stvornozkovanie je velmi dolezite a netreba to preskocit. tak uz len cakat 🙂

gabinka03
7. apr 2020

Ja dnes takto zajtra by mala prísť ms tak som strašne zvedavá.

danginko
7. apr 2020

Prosim vas,vyslo to?tesovat chcem az niekedy p

giuli
7. apr 2020

@gabinka03 peknyy graf....lut.fazu mas 13dnovu?

giuli
7. apr 2020

@danginko a co malo vyjst zlatko??ak sa pytas ci ti vyslo tehotenstvo.....taaak to tu vidiet asi nikto nebude ,pokial si v čase meskania nespravis test..

ikonica
7. apr 2020

@dolynkag a vasa malicka sa ako ma?

gabinka03
7. apr 2020

@giuli na štrnásty deň zvyknem mávať ms takže to je zajtra.... Ale skúšala som ovu test tehotensky doma nemám a nie je úplne pozitívny tak ja už neviem lebo teplota deň pred mi už zvykne klesať a dnes práveže stúpla

giuli
7. apr 2020

@gabinka03 drzim palce k tehu testu...ovul.test nemusi kazdemu ukazat ,nie je to podminkou..✊

majka_3
7. apr 2020

@mirus11 taky kostrbaty je 😀
Až teraz pozerám ze si mi poslala graf

mirus11
7. apr 2020

@majka_3 moja dnes ako teplota?

nina004
7. apr 2020

@majka_3 Ahoj. Ako dnes? Nestupla teplota?

nina004
7. apr 2020

U mna to vyzera,ze sa ovu vobec nechysta :(

majka_3
7. apr 2020

@nina004
@mirus11
Baby som dole s teplotou ale dnes aj špinim...co už vôbec nechápem na 9dc. To sa mi ešte nestalo... Že by s tej kašičky? Ach keby mi dnes chceli tie ovu testy prísť 😀
A vy ako dievčence 😊

majka_3
7. apr 2020

@nina004 aky dlhy mávaš cyklus? Možno práve klesla a už pôjde len hore 😊

mirus11
7. apr 2020

@majka_3 no ja dnes 13dc a graf takýto, ale ja mávam ovulku až neskôr. Ale tento cyklus neberiem nič, len meriam BT, a sem tam urobím ovu test.

nina004
7. apr 2020

@majka_3 mozno telo takto reaguje na tu kasicku? Alebo ktovie ? 😮 S tymto vobec nemam skusenosti.

Vacsinou mi chodi ovu okolo 20DC, ale tento mesiac tomu nic nenasvadcuje. Ani hlien nie je a ani brucho ma neboli. Tak uvidim ako to dopadne 🙂

majka_3
7. apr 2020

@nina004 no ja mam práveže pocit ze ms príde a ešte aj to špinenie... Ale teda 9dc.. Vážne mi to nejde do hlavy.... No ovu test si neskúšala?
@mirus11 noo podľa mňa o pár dní príde.. Uvidíš

mirus11
7. apr 2020

@majka_3 moja a ovu test nemáš? Ze by si urobila?

majka_3
7. apr 2020

@mirus11 nemaaam ale dosť ma boli podbruško.... Asi budem musieť muža poslať 😀
Dám vedieť ako to dopadlo 😀

mirus11
7. apr 2020

@majka_3 tak možno príde ozaj skôr ovulacia

majka_3
7. apr 2020

@mirus11 je to iné asi ako ovu bolesť... Toto je taka klasická ms bolesť... Končiaca alebo začínajúca ms... Určite hormóny mam rozhádzané včera ma Bradavky zas svrbely... 😣 Celé zle....

nina004
7. apr 2020

@majka_3 Som zvedava ako to s tebou bude vyzerat dalej.

Ovu testy skusam,ale zatial boli vsetky negat :(

majka_3
7. apr 2020

@nina004 neboj nič stmavnut môže behom dna 😉

ettella
7. apr 2020

@majka_3 skúšala som aj vitex, ale.nevidela som rozdiel. Tak teraz ho zobem po ovu len keď si spomeniem 😁

majka_3
7. apr 2020

@nina004
@mirus11 tak cele je to nejaké divne.... Uvidím aká bude zajtra teplota... Dva cykly do zadu som mala po ovulačne špinenie... Ze by ozaj ovu? No aj tak mi to nejde do hlavy...
Som nejaká pokazená 🤣

dolynkag
7. apr 2020

@ikonica My sa máme skvele Tami už mala 9 mesiacov život beží ako z rýchlikA. Tamuska je strašne úžasné dievčatko veľmi sa z nej tešíme a užívam si to. Náš smejko

abigaile
7. apr 2020

@majka_3 a to tento test ti označilo za pozitívny, že máš LH peak?

majka_3
7. apr 2020

@abigaile nie 😀 tento

abigaile
7. apr 2020

@majka_3 jaaaj, lebo pozeram, ze co to :D tento teda vyzera urcite pozitivnejsie...a jked by som povedala, ze mu este trolilinku chyba....zjavne si mala niekedy tesne predtym alebo tesne potom peak 🙂
Inak nie si jedina prekvapena zo skorej ovulky,...po mojom dlhokanskom cykle sa zda, ze som mala 9ty den :D

majka_3
7. apr 2020

@abigaile noo tak ak pôjde teplota hore tak uverím ale inak myslím ze hormóny...
Wau tak ty si mala na 9dc....inak na aký dc mávaš ovu?