icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

abigaile
7. apr 2020

@majka_3 meriam iba druhy cyklus...minuly som nemala, trval 85 dni :D :D :D :D tak si to chce asi vynahradit :D :D :D

majka_3
7. apr 2020

@abigaile 😀 jaj tak 😊 tak držím palce 🍀🤞

gabinka03
8. apr 2020

Asi zase raz nič...

mirus11
8. apr 2020

@gabinka03 joj to je ale smutné, a také krásne si mala tie teploty.

nina004
8. apr 2020

@gabinka03 To je mi luto. Graf vyzeral krasne aj tie vysoke teploty. Ale snad v dalsom cykle to bude ten pravy graf 😉

mirus11
8. apr 2020

@majka_3 moja ty ako?

majka_3
8. apr 2020

@mirus11 pomaličky sa štveram... Ale podla mňa ešte bude paad a reálna ovu... Žeee

mirus11
8. apr 2020

@majka_3 ja myslím, že to ešte nebola ovulka, že bude až teraz niekedy. Ja dnes takto, ale ovu myslím ze u mňa bude až okolo vikendu

ettella
8. apr 2020

@majka_3 myslím že ovu ešte len bude, veď ani teraz nemáš veľký nárast teploty. Možno len tak kolíše tento mesiac. Či máš pochybnosti kvôli tomu testu?

ettella
8. apr 2020

@majka_3 ináč ja takto. Test negatívny aj včera aj predvčerom.

majka_3
8. apr 2020

@ettella podľa mňa klesas na dno a o pár dní ideš hore, neboj nič 😉 ty čakáš určite na mňa 😀
Áno mam pochybnosti.. Lebo mala som aj bolesti,kvôli tomu som robila ovu test.. Inak by som nemala potrebu testovať... Mala som aj špinenie... Dokonca aj bradavky ma svrbeli co toto mávam cez/po ovu... Tak jedine rozhádzané hormóny... Inak to nevidím...
@mirus11 tiež tak čakám okolo víkendu... Myslíš ze keď mam takéto problémy hormonálne ten vitex môžem nasadiť pred ovu? Ci nevieš mi poradiť...
Test slabý ako včera...

mirus11
8. apr 2020

@majka_3 ja keby som mala brat vitex, tak by som začala až po ovulácii, ale tento mesiac ho brať nebudem, nakoľko muž aj tak nie je doma, tak nasadím až budúci cyklus.,ale až po ovulácii. Ale mňa akosi začína pobolievat sem tam brucho, tak je možné, že u mňa to bude cez víkend.

tina1009
8. apr 2020

Ahojte baby 🙂 mám trocha bllbú otázku :D myslíte si, že mohlo dôjsť k oplodneniu po 5-6 dňoch ?
Mám 30-31 dňové cykly. Mali sme nechránený styk na 11DPO, ouláciu mávam 17-18DPO. OD 23DPO ma začalo bolieť v podbrušku ako pri menzese, už má bolia aj bradavky. Samozrejme, že si spravím zajtra test, možno to je len silnejšie PMS. . Len sa chcem opýtať, či je šanca, aby sa vajíčko oplodnilo až po toľkých dňoch?

a_nn_a
8. apr 2020

@tina1009 Áno, šanca tam je, ak to boli stále plodné dni podľa znakov ( teda plodný hlien, mäkký krčok, bazálna teplota). Ešte poznámka 🙂 DPO = deň po ovulácii. DC = deň cyklu. Ak máš 30-31 dňový cyklus a ovuláciu máš na 17-18. DC kľudne si mohli spermie počkať na vajíčko, ak mali vhodné podmienky 🙂

tina1009
8. apr 2020

ježin :D jasne, som to poplietla ... ale ved sme sa pochopili 🙂
no uvidíme zajtra, zrovna teraz sa moc nesnažíme :D lebo korona ... a bola by to celkom riadna náhoda ak by sa to stalo ..
plodný hlien začal 14 DC

tina1009
8. apr 2020

Merávala som si aj teplotu, prestala som v novembr po MA,a potom som zmenila robotu tak sme sa nesnažili, a ovulácia vtedy vychádzala na 17,18 DC aj podľa teploty 🙂

evi38
8. apr 2020

@taily30 malinká je krásna 🙂
@martinade babulky som 32+1, mám + 16 kg a všetko v brušku, zadocku a bokoch... pravdepodobne mi to udrelo na kĺby a kostrč, neviem už 8 dni chodiť a čím ďalej je to horšie, test na cukor dopadol super, len Hgb mám nízky, ale to sa po tehu upraví 🙂 normálne mávam okolo 130 a chodím darovať krv 🙂 pred 2 týždňami mala malinká 1486 g a stále sa neukázala 😀 meno mame vybraté Lilien 🙂 vy ako?

taily30
8. apr 2020

@evi38 jeej evi, len tak dalej. Drzte sa. Aj nasa sa stale schovavala 😁 evi, tie bolesti som aj ja mala a to ti kosti makknu a roztahuju, pripravuje sa ti telo na porod. Niekedy su to hrozne bolesti veru.
Krasne meno ste vybrali 😊 uz sa neviem dockat fotky
U nas to ide zavratnou rychlostou, mala uz mala 7 mesiacov, stale viac a viac vyvadza. Naladicky tiez mava🤣
Zatial je velky pakac, zeleninka ide a uz sme aj kuracinku dali a tiez chuti.
Uzivaj si kazdu chvilku, ujde to ani nebudes chapat.

gabinka03
8. apr 2020

Už aj hlásim ms :(

julianka007
8. apr 2020

@evi38 to si už tiež pekne na tom. Ja som 28+5. Neuveritelne to letí. Ja idem na poradňu na budúci týždeň. Už sa veľmi teším, že uvidím ako sa našej princeznej dari. A dúfam teda, že Dr. potvrdí dievčatko, lebo veci už z nenormálne nudy mám nachystané... 😂 Mňa bolia tiež kríže a kĺby, keď vstávam z postele, tak chodím horšie ako moja mama po 60tke.... Uff a minulý týždeň som navyše spadla na schodoch po riti, tak ma boli aj kostrč... No čo dodať 🤦😂 keď sa darí, tak sa darí...

julianka007
8. apr 2020

@majka_3 kľudne si ho nasad na celý cyklus. Podľa mňa, ti to neublíži. Ale nemyslím, že u teba ovulka už prebehla.

123alena123
9. apr 2020

Ahojte dievčatá, prosím Vás ktorá používate Fertility Friend? Ukázala Vám aplikácia niekedy niečo takéto? Teplotu si meriam urcite spravne. Dakujem

nina004
9. apr 2020

@123alena123 Ja tu apku tiez pouzivam,ale s takouto tabulkou som sa este nestretla 😕

U mna tento mesiac ta ovulka nie a nie prist. Najprv som mala pocit,ze pride uz na nejaky 10-11 DC a teraz ani pocitovo necitim,ze by sa blizila 😣 Aj hodnoty v grafe su ako na hojdacke.... Som zvedava ,co z tohto bude 🙂

123alena123
9. apr 2020

@nina004 ja to mám tiež tak, po včerajšom meraní mi aj vyznačilo ze ovulacia prebehla, dnes som merala zadala som hodnotu teploty vyskocila mi to oznamenie že sa mi ta teplota veľmi mení, ovulácia ktorú mi včera zaznacilo mi odstránilo....😂 Neviem smejem sa čo to moje telo dorába, ale inak ja to mam tak stale ako ty hore dole hore dole, no nemám to vôbec "ukážkovo"

abigaile
9. apr 2020

@123alena123 ahojky, áno🙂 píše, že ti zrušilo ovulaciu, lebo tvoje údaje už nespĺňajú podmienky, aby ti ju vyznacilo...
Mne sa to stalo, keď mi síce teplota stúpla nac4 dní, ale potom znova klesla a už nevystúpila nad čiaru...

abigaile
9. apr 2020

@123alena123 však pridaj graf 🙂

nina004
9. apr 2020

@123alena123 Aha,tak si mala dnes asi nizsiu teplotu ,a preto ti zrusilo to oznacenie ovu. Aj ta aplikacia ma z teba zmatok 😂

majka_3
9. apr 2020

Dievčatá... Mam takú dilemu.... Včera sme grilovali mali sme objednane čapované pivo... Dala som si 3piva. Dnes ráno teplota 36.87 ja takéto teploty nemávam... Som len 11dc . Mam ju radšej zmazať?
Ten skoro pozitívny ovu test som mala v nedeľu a dnes test bledy... Ja neviem...

mirus11
9. apr 2020

@majka_3 moja môže to byť aj tým, alebo aj hormónmi, aj ja som mala taketo skákanie BT. Ale ovulácia to veru nebola, ta bola až 4dni po takejto vysokej teplote

majka_3
9. apr 2020

@mirus11 lenže ja takéto vysoké teploty nemávam... Len raz jediný som mala a to som bola na 9dpo. A 3piva sa mi zdajú dosť málo nato aby AZ tak zvýšili teplotu... Najhoršie je ze teraz neviem co ten vitex kedy mam dat... 😀 Ideálne asi bude neriesit... 😊 Kašlem nato...