Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 nooo už sa to blíži 😊 skus testik večer zopakovať 😉🤞
@majka_3 jasnackaaa...tak uz sa len splhajme spoluuu 😉 april je nas! ❤🙏
@mirus11 tu sa tiez o chvilku nieco bude diat mila🙂
@luckynko44 moja ty si ako ja, ja dnes 16dc,ale u mňa test úplne slabúnky, takže u mňa ovu ešte zatiaľ v nedohľadne.
@luckynko44 oh moja, u mňa veru tento mesiac nič z toho, keďže muž je na kamióne preč, a tento víkend ani na SK nepríde. Ale aj tak zostáva už mesiac na firme, aj keď príde na SK. Tak je to jedno 😩
@mirus11 ja zvycajne 17dc ovulujkujem..no minuly cyklus mi inofolic posunul ovulku na 20dc ..tak som zvedava ako tento..vysadila som vsetko..papam len femibion zinok a cecko..pila som grepovy dzus a snad prvykrat som viditelne natahovala plodny hlien 😁😁
@mirus11 zlatko to ma velmi mrzi..tato situacia je velmi nestastna a chceme nechceme vsetkym nam zasahuje do zivota..ale ber to tak ze co ma byt bude a ty budes mat tento cyklus cas na zregenerovanie mysle,vies ako to myslim ..vsetko bude dobre,verim 🙂
@luckynko44 to ja hlien ani nesledujem, ani nič neuzivam, všetko som nechala tak, keďže sa aj tak nič tento mesiac diať nebude. Len meriam teplotu, a sem tam test Em, ale vitamíny žiadne
@mirus11 pekne si odsledujes v klude cyklus..nebudes zbytocne stresovat nad kazdou teplotou po ovu...zbieras info ktore zuzitkujes v dalsom vitaznom cykle 😘
@luckynko44 mam rada také vety 😊😉len škoda že to si hovorim každý mesiac 🤣🤣🤣 verím ze apríl je tvoj a ja sa dúfam doftieram 😀 aj s ettelu 😀a možno aj mirku ak sa bude konať zázrak 😉
@mirus11 no super ze si to tak vieš od sledovať podľa krčku 😊 ja už to riešiť nebudem lebo nikdy neviem ci aký 🤣 budem sa riadiť radšej teplotou 😊
@ettella môžem sa opýtať na značku testov?
@majka_3 to vobec nie je na skoda si to hovorit kazdy mesiac...sila myslienky je obrovska! Len sa netreba nato upriet prilis 🙂 lahko sa pise viem ale tuzit nie je zakazene ..davaj lasku dostanes lasku 😘
Takze aprilove snazilky ideme nato 🙏❤
@luckynko44
@mirus11
@ettella
Noo dievčatá.. Snáď sa aj ja dočkám o pár dní 🤣
@majka_3 juuu moj vcerajsi tak vyzeral 😉 tfuj tfuj 🍉
@rosalie1411 ahoj..neskusala si ovu test ? Je kludne mozne ze mas ovulku skor...ak si vcera neoslavovala,tak to dost vyletelo 😉 ale vsetko bude zavisiet od zajtrajsej teplotky
@luckynko44 nie, veru nerobila som test. Mam posledne 2, nechcela som ich zbytočne minút.. 😊 Ale skúsim si ho spraviť dnes co to povie.
Práveže som neoslavovala ani nič iné neštandardné nerobila. Teraz počas tejto doby korona vírusu chodím spávať v rovnakom čase a tiež aj rovnako vstávam.. Tak mi je to také čudné.. 😊😊 Tak uvidím zajtra..
@rosalie1411 som velmi zvedava 🙂 u mna to vyzera ze pride tiez o 2-3 dni skor...🤗 daj nam vediet drzim palceky..vidim ze to mate tak ci tak poistene 😉
@luckynko44 som z toho zmätená, fakt.. Sledujem si cyklus už od septembra a presne 14 dní od ovu, ktorá býva 19dc, max 20 DC, dostanem MS. No ale tento cyklus sa to asi fakt posunulo. Robila som si teraz test a ešte mu trosilinku chyba alebo už je po. Pridávam fotku dnešného ovu testu a pre porovnanie aj fotky z min. Cyklu.
@rosalie1411 zajtra uz teplota len stupne podla tohto 🙂 este to sup sup poistit 🙂
@rosalie1411 dnes je pozitivny..zajtra 19 DC by ti malo vyznacit..no podla teploty ti vyznaci uz na dnes
@luckynko44 zaujímavé, fakt 😊😊 a pritom som všade čítala, že ovu príde do 12-48hod po pozitívnom ovu teste.. Ale nevadí, nebudem tu nad tým polemizovať.. Aj dnes sme poistili nezávisle od toho.. No som zvedavá na tu zajtrajšiu teplotu teda 😊 ďakujem.
@rosalie1411 vyzerá to veru pekne 😊 držím palce 🤞
@majka_3 ďakujem. Rovnako aj tebe držím palce. Sledujem to tu už dlhšie, len málokedy prispievam..
Tak baby, snáď to vyjde všetkým tento mesiac.. A keď nie, nevadí, vyjde inokedy.. 😊 Ja už som taka zmierena s tým, že to nejde tak ľahko.. Prvé mesiace som bola vždy sklamaná, ale povedala som si, že už stačí a nechávam to na náhodu. 😊🍀
Dievčatá.... Pred ovulačne vyššie teploty 36.67----36.8 je ok? Alebo to spôsobuje niečo....
Pýtam sa za jednu kočku. Ďakujem💕
@majka_3 kazde telo je ine..ak mava taketo predovulacne teploty vyssie tak je to ok...u vacsiny z nas vsak tieto teploty su poovulacne...moze sa diat ze na nu nieco lezie respektive nejaky zapalovy proces v tele 🙈

@majka_3 @mirus11 ahojte babule pridavam sa