icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
10. apr 2020

@majka_3 @mirus11 ahojte babule pridavam sa

majka_3
10. apr 2020

@luckynko44 nooo už sa to blíži 😊 skus testik večer zopakovať 😉🤞

mirus11
10. apr 2020

@majka_3 ja dnes takto, ale ovu určite nebola, aj keď teplota šla kúsok hore, podľa krčka viem, že určite ešte nebola. Včera ma brutal bolelo brucho, ale ovu test úplne slabý, ten som urobila len zo zvedavosti. Ú teba som mala pravdu, aj som ti to včera napisala

luckynko44
10. apr 2020

@majka_3 jasnackaaa...tak uz sa len splhajme spoluuu 😉 april je nas! ❤🙏

luckynko44
10. apr 2020

@mirus11 tu sa tiez o chvilku nieco bude diat mila🙂

mirus11
10. apr 2020

@luckynko44 moja ty si ako ja, ja dnes 16dc,ale u mňa test úplne slabúnky, takže u mňa ovu ešte zatiaľ v nedohľadne.

mirus11
10. apr 2020

@luckynko44 oh moja, u mňa veru tento mesiac nič z toho, keďže muž je na kamióne preč, a tento víkend ani na SK nepríde. Ale aj tak zostáva už mesiac na firme, aj keď príde na SK. Tak je to jedno 😩

luckynko44
10. apr 2020

@mirus11 ja zvycajne 17dc ovulujkujem..no minuly cyklus mi inofolic posunul ovulku na 20dc ..tak som zvedava ako tento..vysadila som vsetko..papam len femibion zinok a cecko..pila som grepovy dzus a snad prvykrat som viditelne natahovala plodny hlien 😁😁

luckynko44
10. apr 2020

@mirus11 zlatko to ma velmi mrzi..tato situacia je velmi nestastna a chceme nechceme vsetkym nam zasahuje do zivota..ale ber to tak ze co ma byt bude a ty budes mat tento cyklus cas na zregenerovanie mysle,vies ako to myslim ..vsetko bude dobre,verim 🙂

mirus11
10. apr 2020

@luckynko44 to ja hlien ani nesledujem, ani nič neuzivam, všetko som nechala tak, keďže sa aj tak nič tento mesiac diať nebude. Len meriam teplotu, a sem tam test Em, ale vitamíny žiadne

luckynko44
10. apr 2020

@mirus11 pekne si odsledujes v klude cyklus..nebudes zbytocne stresovat nad kazdou teplotou po ovu...zbieras info ktore zuzitkujes v dalsom vitaznom cykle 😘

majka_3
10. apr 2020

@luckynko44 mam rada také vety 😊😉len škoda že to si hovorim každý mesiac 🤣🤣🤣 verím ze apríl je tvoj a ja sa dúfam doftieram 😀 aj s ettelu 😀a možno aj mirku ak sa bude konať zázrak 😉
@mirus11 no super ze si to tak vieš od sledovať podľa krčku 😊 ja už to riešiť nebudem lebo nikdy neviem ci aký 🤣 budem sa riadiť radšej teplotou 😊

marinecka95
10. apr 2020

@ettella môžem sa opýtať na značku testov?

luckynko44
10. apr 2020

@majka_3 to vobec nie je na skoda si to hovorit kazdy mesiac...sila myslienky je obrovska! Len sa netreba nato upriet prilis 🙂 lahko sa pise viem ale tuzit nie je zakazene ..davaj lasku dostanes lasku 😘

luckynko44
10. apr 2020

Takze aprilove snazilky ideme nato 🙏❤

majka_3
10. apr 2020

@luckynko44
@mirus11
@ettella
Noo dievčatá.. Snáď sa aj ja dočkám o pár dní 🤣

luckynko44
10. apr 2020

@majka_3 juuu moj vcerajsi tak vyzeral 😉 tfuj tfuj 🍉

rosalie1411
10. apr 2020

Ahojte baby, tento mesiac prvýkrát meriam BT. Ovu mávam tak cca na 19, 20DC podľa testov a tiež bolesti a hlienu. Ešte sa v tých grafoch moc nevyznám, ale včera mi klesla teplota dole a dnes zase stúpla.. Mohla som mať ovu na 17dc aj bez iných príznakov ako mávam bežne?

luckynko44
10. apr 2020

@rosalie1411 ahoj..neskusala si ovu test ? Je kludne mozne ze mas ovulku skor...ak si vcera neoslavovala,tak to dost vyletelo 😉 ale vsetko bude zavisiet od zajtrajsej teplotky

rosalie1411
10. apr 2020

@luckynko44 nie, veru nerobila som test. Mam posledne 2, nechcela som ich zbytočne minút.. 😊 Ale skúsim si ho spraviť dnes co to povie.
Práveže som neoslavovala ani nič iné neštandardné nerobila. Teraz počas tejto doby korona vírusu chodím spávať v rovnakom čase a tiež aj rovnako vstávam.. Tak mi je to také čudné.. 😊😊 Tak uvidím zajtra..

luckynko44
10. apr 2020

@rosalie1411 som velmi zvedava 🙂 u mna to vyzera ze pride tiez o 2-3 dni skor...🤗 daj nam vediet drzim palceky..vidim ze to mate tak ci tak poistene 😉

rosalie1411
10. apr 2020

@luckynko44 som z toho zmätená, fakt.. Sledujem si cyklus už od septembra a presne 14 dní od ovu, ktorá býva 19dc, max 20 DC, dostanem MS. No ale tento cyklus sa to asi fakt posunulo. Robila som si teraz test a ešte mu trosilinku chyba alebo už je po. Pridávam fotku dnešného ovu testu a pre porovnanie aj fotky z min. Cyklu.

luckynko44
10. apr 2020

@rosalie1411 zajtra uz teplota len stupne podla tohto 🙂 este to sup sup poistit 🙂

luckynko44
10. apr 2020

@rosalie1411 dnes je pozitivny..zajtra 19 DC by ti malo vyznacit..no podla teploty ti vyznaci uz na dnes

rosalie1411
10. apr 2020

@luckynko44 zaujímavé, fakt 😊😊 a pritom som všade čítala, že ovu príde do 12-48hod po pozitívnom ovu teste.. Ale nevadí, nebudem tu nad tým polemizovať.. Aj dnes sme poistili nezávisle od toho.. No som zvedavá na tu zajtrajšiu teplotu teda 😊 ďakujem.

majka_3
10. apr 2020

@rosalie1411 vyzerá to veru pekne 😊 držím palce 🤞

rosalie1411
10. apr 2020

@majka_3 ďakujem. Rovnako aj tebe držím palce. Sledujem to tu už dlhšie, len málokedy prispievam..

Tak baby, snáď to vyjde všetkým tento mesiac.. A keď nie, nevadí, vyjde inokedy.. 😊 Ja už som taka zmierena s tým, že to nejde tak ľahko.. Prvé mesiace som bola vždy sklamaná, ale povedala som si, že už stačí a nechávam to na náhodu. 😊🍀

weweronka
10. apr 2020

Dievcata tak ja takto dnes 17 DC. Takto pred rokom som otehotnela ale bohuzila som mala neskor MA. Snad tento mesiac vyjde 🙏🙏🙏

majka_3
10. apr 2020

Dievčatá.... Pred ovulačne vyššie teploty 36.67----36.8 je ok? Alebo to spôsobuje niečo....
Pýtam sa za jednu kočku. Ďakujem💕

luckynko44
10. apr 2020

@majka_3 kazde telo je ine..ak mava taketo predovulacne teploty vyssie tak je to ok...u vacsiny z nas vsak tieto teploty su poovulacne...moze sa diat ze na nu nieco lezie respektive nejaky zapalovy proces v tele 🙈