Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verona1989 gratulujem krasne bábo 😘 nech ste zdraví
@verona1989 krasna kukuricka mala ,je uzasny gratulujem 😊
@luckynko44 no pekne stúpas hore 😊
@mirus11
@ettella
Taaak dievčatá je dnes takto, ešte mu chýba?
A vy ako pokračujete? 😊
@luckynko44 ďakujem, je to chlapček 🙂
@majka_3 juuuj draha! Je to tam 🙂 myslim ze dnes je pozitivny den 😉 tesim sa s tebou...jou splham sa len ma trosku zmiatol graf 😅 ostala mi tam ta ciara podla ktorej som 4 dpo 😁 ale v podstate je to jedno..hlavne ze ovu bola
@luckynko44 no ja zatiaľ nič, ovu test úplne slabucky, tipujem ze min. 2 dní ešte nepríde,graf takyto
@mirus11 myslis ze az dva dni? Pomalinky ides hore a ak dobre vidim si 19dc...merias bt v ustach? Oproti tebe ja mam dake vysoke aj predovu teploty 😅
@luckynko44 nie meram dolu, a hej, minulý mesiac som mala až na 22dc ovuláciu, tak možné je aj to, že to bude aj tento cyklus tak isto. Ja mávam pred ovulacne teploty stále takéto nizke
@mirus11 áno tiež myslím ze ešte trochu chyba...skusim test neskôr 😊 Dnes aj teplota klesla...
@luckynko44 ta aplikácia je v celku ok, aj ja ju používam len stačí zadať do aplikácie test ktorý som mala tmavý na 7dc a hneď mi vyznacilo ovulaciu... 😀 Minulý mesiac mi to vyznacilo celé zle. Aj linku aj podľa teploty a aj podľa testov. Tak mam zálohu ešte aj inú aplikáciu... Radšej... 😀Fertility.. Ktorá momentálne nejde 😒😀
Moje Tatry, pokračujem 😀
Baby odporúčam aplikáciu womenzone.cz - neberie do úvahy žiadne vaše zápisy ako pozitívne testy, hlien ani nič podobné. Vyhodnocuje len BT.
@mirus11 aha...lebo ja meram hore..to len tak zo zvedavosti som chcela vediet,dakujem..uzivala si inositol alebo inofolic ?
@majka_3 no doteraz som s touto apkou bola maximalne spokojna 😄 len teraz podla teplot vyhodnotila inak ako test a priznaky tak nvm nacom som..ocakavala som zmeny kedze som vsetko vysadila..ale az takto?! 😅😅
@marinecka95 áno tam som sa za registrovala, jedného dňa ma odhlásilo samé a neviem heslo 😀
@luckynko44 podľa mňa riešiť nemusíš 😀 nechaj sa prekvapiť co bude na konci ♥️😉
@majka_3 smola 🙂 dá sa tam zaškrtnúť prihlásenie trvale a heslom ťa už nebudú otravovať 😁
@majka_3 ale ano mas pravdu,samozrejme!!!....😊 len mam asi z nudy potrebu analyzovat 🙈
@luckynko44 ja som inozitol brala minulý cyklus, ale tento neberiem vôbec nic
@mirus11 iba jeden? Mne o tri dni posunul inozitol ovulku..jeden cyklus som pila.. a uz ma to prestalo bavit sa napchavat vsetkym moznym 😁 .treba to nebrat asi az tak smrtelne vazne
@luckynko44 mne to posunulo o 2 dní neskôr, a tým sa my skrátila LF.
@marinecka95 to som práve mala... A odhlásilo ma... Véd som bola dlhodobo prihlásená a zrazu som odhlásená..
@luckynko44 tiež som taká 😀 skúmať 😀
@mirus11 nastastie s lf mne nic neurobil zato cyklus mal 31 dni 😑 moja lf je uz tak kratka mava len 10 dni,snad je to ok...prepla som sa do rezimu ze nepapam nic len femibion zinok a cecko,kym som zdrava nebudem si to uz nicim rozhadzovat

@kakatulik ďakujem 🙂 oplatilo sa na neho čakať :*