Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@weweronka ani ja som sa nedostala do apky. A nedá sa otvoriť ani stránka na nete.
@majka_3 ešte kúsok chýba, skús podvečer, to si myslím že už bude pozit ako ja pred pár dňami 🙂
@luckynko44 nejde mi pridať graf. Včera 36,46, dnes 36,85, takže si myslím že ovu určite bola.
@majka_3 no tak už inak nepomôžem 🙂
@ettella sa mi paci ako sme natom rovnakooo ...takze 2dpo aj ty?
@luckynko44 áno, myslím že sme na tom rovnako. Akú dlhú mávaš LF?
@ettella vacsinou 10dni..minuky rozhadzany som mala az 11 😅 som bola v soku..a ty?
@luckynko44 ja 11, tak raz za polrok 12 😁😁😁
@ettella super...mas novu spolutestovatelku..a nezabudni april je nas 😘
@luckynko44 ja si vždy vravím, že aspoň je to rýchly proces a nemusím dlho čakať😀 a ináč nemám žiadne testy doma a rozmýšľam či kúpim 🤔 dúfam že apka sa dá čím skôr dokopy nech si môžem značiť teploty....ale zas na druhej strane aj bez apky sa dá otehotnieť 😁😁😁😁
@ettella presnee 😊 ja mam zasobu testov z prace..niekedy to ale prerasta cez hlavu..posledne dva cykly ruzove ciarocky take ze aj mily ich videl a niiiic a ta posledna ms som myslela ze umrem....ideme dalej s usmevom na tvari a ano aj bez apky 😄😘
@marinecka95 a kde by som si vedela nájsť heslo, to netušíš? 😊
@luckynko44 ja som nikdy nemala na teste ani ducha 👻 teraz som na tom mentálne fajn ale také 3 dni do menzesu to na mňa doľahne, že zase to nevyšlo
@majka_3 netuším 🙂 nedá sa požiadať o zabudnuté?
@ettella ano aj ja som teraz uplne v pohode,ale dokedy😂 radsej ziadny duch ako ti dvaja moji ruzovi 😁 ale beriem to tak ze vsetko sa deje kvoli niecomu a malo to tak byt..som trosku polavila tak snad nam bude dopriate,vsetkym ❤🙏
@verona1989 nádherný pokladík...veľa zdravíčka prajem ❤❤❤🍀🙏
@marinecka95
@weweronka už to mám baby 😊
Baby, ide vám už FF? V noci robili údržbu a čítam,že nám to všetkým nejde.....teraz sa mi podarilo aspoň offline zapísať, ale vkuse vypisuje, že sa nedá pripojiť k netu....
@majka_3 👍 super
@abigaile vyzerá to celkom fajn 😊
Mne ešte stále FF nevyznacil ovulaciu. Iňa appka mi ju vyznačila na 18 DC, vtedy mi vyšiel aj test pozitívny a na 19DC som mala aj bolesti podbruska dosť výrazne.. No ale som z toho jeleň 😁
@rosalie1411 táto ti to nevyznacila, lebo nemáš 3 a6, ako je to dáme, 3 vyzsie twploty ako 6 nižších pres ovulkou.
@mirus11 aha, ďakujem. Mam to teda brat, že nebola ovu alebo bola, ale je niečo neštandardné s mojimi teplotami? 🤷♀️
@rosalie1411 hmm, ja by som ešte počkala...máš stále hlien a teplota ti nevystúpila ešte dostatočne. Kedy zvykneš mávať ovulku? Ja meriam len druhý cyklus, prvý bol úplne iný ako tento, tak ja netuším, čo sa ide diať😁🙈
@rosalie1411 vôbec nič nie je neštandardné...🙂 Ovulka podľa mňa ešte nebola...aké dlhé mavas cykly?

@majka_3 analyza je nas zivot 😁 esteze nie som sama