icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
15. apr 2020

@majka_3 mozno prave teraz sa zadari ked si to necakala a neboli ste presne na ovu spolu 🥰 siilno vam vsetkym drzim palce ✊🏼✊🏼❤️

majka_3
15. apr 2020

@kika123kika áno možno 😊 tento mesiac som si povedala že aj tak to nikam nedotiahnem keď tlačím na pílu.... Takže úplne zvolna, čo bude, bude 😊
Ďakujeme 😊
Tebe sa ako darí? Kedy plánuješ prvú návštevu u Dr?

luckynko44
15. apr 2020

@majka_3 kolkokrat sme sa trafili na den a nic,priznajme si..pekne v klude netlacme na pilu..treba pozitivne mysliet

kika123kika
15. apr 2020

@majka_3 uvidis podla mna bude toto tvoj vitazny graf 🙏🏽🙏🏽🥰 tiez som to tak mala vobec som tomu neverila este som povedala mojmu aj tak sa to nepodari hned 🙂 a bum 😂 mne sa dari zatial super 🙂 necitim ze by som bola tehu 🙂 a uz som bola vcera bublinka je tam kde ma o 2tyzdne mam prvu poradnu a ak bude vsetko okej tak dostanem uz aj knizku 🥰🙏🏽 Tak dufam ze bude vsetko okej 🙂

majka_3
15. apr 2020

@kika123kika si zlata, takéto slová dokážu povzbudiť 😊
No super, tak som rada že sa máš ok a verím že postupne sa k tebe všetky pridáme 😊
Drž sa ♥️🍀

nina004
15. apr 2020

Ja sa snad ovulky tento mesiac nedockam 😐

kika123kika
15. apr 2020

@majka_3 dakujem aj ty sa drz a budem sledivat ako si dopadla 🥰

mirus11
15. apr 2020

Žienky už sa to pomaličky blíži, však? Aj graf sa pomaly posúva smerom hore. Co myslite, bude ovu do 2 dní?

nevenka
15. apr 2020

@majka_3 no, meriam a pouzivam ako antikoncepcnu metodu a v podstate nam to fungovalo, az ked som teraz sla podla "datumu", ze teda u nas aj 14-ty den bol este bezpecny z pohladu historie, ale ignorovala som ten plodny hlien, no...😇...a nepravidelne som si davala Poliphert na podporu ovulacie. Bola som chora a brala som aj Stoptussin, ten riedi hlien, tak som predokladala, ze to zas daka "blbost"...a teda asi to teda blbost nebola, jedine moja 😂...no Vase su starsie uz a obe dievcata. My sme so segrou take boli, vraj sme sa takmer vobec nehadali, nebili. Chlapec, dievca, to su asi strety, kazdy ma inu predstavu o zivote od malicka 😂...Ale ja verim v Boha, takze urcite to zvladneme, ked si to mysli on. Kolki, co poznam, ani jedno nemozu mat, to je velmi frustrujuce. My starych rodicov z kazdej strany "zasobujeme" vnucatami 😇😀

Ten spodny test je Pepino z dnesneho rana. Nemala som 2 rovnake. Termin menstruacie podla tohto mi vychadza na piatok, tak uvidime, co sa bude diat. Ale kusok silnejsi sa mi zda ako ten spred 2 dni.

luckynko44
15. apr 2020

@mirus11 jednoznacne! Super, pockalo si to 😊 tesim sa s tebou

luckynko44
15. apr 2020

@nevenka gratulujeem ❤👶! taketo testiky nech su tu casto

majka_3
15. apr 2020

@nevenka úplná nádhera, pozerať na také testy 😊

majka_3
15. apr 2020

@mirus11 noo moja pekná vidím ze to bude asi zajtra... Noo ešte dúfajme vydrží to do piatku 😊🍀

nevenka
15. apr 2020

@majka_3 joooj, dakujem, veru, nech su tu castejsie veru. Moj muz stale "neveri", lebo aj v januari som vraj robila "poplach", tiez videl vtedy ciarku, aj ini ludia, ja om myslela, ze len duch, ale bolo to riadne ruzove a ovela blizsie menzesu. Ale potom ciarka slabla a nakoniec som riadne zacala krvacat. Takze biochemicke bolo, si myslim. Testy som robila aj predtym viackrat, ale ani duch na 14 dpo. Nie taketo riadne ciarky. Muzi to asi potrebuju mat cierne na bielom, nie ruzove. Kym doktor nenapise alebo nevidi na sone 🙈😀

ettella
15. apr 2020

@luckynko44 ako pokračuješ? 🙂 Mne dn s apka zmenila ovu zo 17 na 15 deň 😁😁 aj keď nezdieľam jej názor 😁

nevenka
15. apr 2020

Ale poviem este jednu vec, ja som mala velke problemy s hormonami a dokonca aj stale mam, lekar mi tvrdil, ze prirodzene to pojde tazko. Ale presla som velmi velkou duchovnou zmenou a podla mna to pozehnanie v podobe tehotenstiev a deti prislo po uprimnom obrateni sa k Bohu. Prajem vela pozehnania pre vsetky zienky, co sa snazia o babatko 🙏

luckynko44
15. apr 2020

@ettella jee sranda..aj so mnou si robi co chce 😂 apka na 14dc vyznacila..teplota 16dc..pocity 15dc? Sama neviem 😁 tento mesiac je nejaky zvlastny

abigaile
15. apr 2020

Dievčatá, tak ja som síce išla hore, ale v noci som mala kŕče v maternici...nie síce silné, ale nezvyknem ju tak cítiť ani počas ms. Myslela som, že som v noci dostala a teraz ráno na papieri ruzovkasty hlien.....
Asi si chce telo spraviť celý cyklus, kym zase bude v pohode po Tom mojom dlhokanskom 😁
Ale som vďačná aj za tento mikro cyklus, lebo viem,že fungujem😍

rosalie1411
15. apr 2020

@abigaile a nemôže to byť uhniezdenie? 😊

majka_3
15. apr 2020

@abigaile daj graf 😊

abigaile
15. apr 2020

tuto je este graf, lebo sami nedal spolu s textom poslat 🙂

@rosalie1411 Nemyslim...to by bolo uz neskoro...zvykne byvat medzi 7-10 dnom...aj ked mala som krce uz 4 dni....a intenzita sa zvysuje...navecer a v noci to citim hlavne....

mirus11
15. apr 2020

@ettella moja podľa mňa tá ovulka bola až 17dc,ale máš poistené oba dátumy, tak je asi aj jedno ktorý s nich to bol, ale prikláňam sa skôr k 17dc.

nina004
15. apr 2020

@abigaile A nemohlo to byt uhniezdovanie?

majka_3
15. apr 2020

@mirus11 moja keď sa tak vyznáš, čo hovoríš na ten môj graf..myslis že nebola ta ovu? A mam čakať dnes zajtra?

majka_3
15. apr 2020

@abigaile noo moc sa nevyznám ale vyzerá to ako IP 😊 držím palce 🍀♥️
Skus test 😊

nina004
15. apr 2020

Dievcata robila som si ovu test dnes pre istotu dve znacky 🙂 ruzovy mi uz pride pozit.,ale zeleny este nie? Nie je to divne? Zeby sa predsa len ta ovulka blizila? Nemam ani hlien a ani bolesti 😞

mirus11
15. apr 2020

@majka_3 mojko kľudne poistite ešte dnes, myslím, že zajtra vystrelí teplota pekne hore 😀

mirus11
15. apr 2020

@nina004 tie zelene mam aj ja, ale sú to čisté smejdy, tie z Ali sú úplne iné, tie super ukážu, tie zelene chcem zahodiť

mirus11
15. apr 2020

@nina004 aj u mne sa ovulka blíži ale tiež nemám dnes žiadne bolesti ani hlien, tak sme podobne na tom

nina004
15. apr 2020

@mirus11 Takze sa radsej riadit tym ruzovym? Oproti vcerajsku pekne zosilnej aj ten zeleny,vcera ciarka skoro nebola vidiet.

Tak budeme na tom podobne. Najprv cakat ovu a potom cakat ako to dopadne 🙂 Kiezby to tento mesiac klaplo 🙂