Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 nooo ja som mala ovulaciu vždy do 12 hodín po pozitívnom ovulacnon teste a vždy v noci. Preto mi nikdy nevystúpila teplota hneď, ale až na ďalší deň. Alebo stúpala pomalšie. Neskôr mi to na sone aj doktor potvrdil, že bola ovulka v noci. To si musíš len odsledovať. Hlavne dôveruj svojim pocitom a príznakom. Ak už cítiš dole "sucho" tak už máš určite po ovulacii. a vajíčko je po ovulacii oplodnenia schopné 24 hodín. Takže ja by som určite dnes poistila. Vlastne aj prvé bábo sa nám podarilo tak, že bol sex až ráno po ovulacii
@julianka007 noo práveže sucho nieje... plodný hlien mam aj dnes... A to je už neviem kolkaty deň po sebe... To sa mi ešte nestalo.... 🤷♀️
Užívam aj iné vitamíny ako predošlé mesiace... Možno nejaká zmena... Ale cítim ze ovu bola...tie bolesti boli neskutočne.... Dnes vôbec nič...
@majka_3 tak rozhodne poistiť, ale myslím si, že zajtra by mohla teplota už vyskočiť.
@julianka007 ja vždy idem Pomaličky hore... Tak nemyslím ze nejak vyskočí... Aj keď prvý cyklus nemeriam v puse.
Dievcata nam sa to konecne podarilo 🙂..mna nesklamali ovulacne testy Dr. Max uplne krasne ukazali ovulaciu plus urcite pomohol aj gel Pre-Seed (ostal mi jeden cely neotvoreny ak by ste mali zaujem). Tesime sa velmi prevelmi a drzim palce vsetkym aby ste sa dockali aj vy dvoch ciarociek na testiku 🙂
@mirus11 tak toto uz je ze mega pozitivny 😄
@luckynko44 veru ze je, a to nemám ani krcok až tak vysoko
@mirus11 uz je urcite pozitivny 🙂 ale mozno este bude aj zajtra pozit a ovulka stale moze pockat na chlapa 🙂 uvidis. Som zvedava ako dopadnes.
@majka_3 mne podla grafu pride,ze mozno uz aj dnes ci nebola ovu,ked isla teplota hore. Ale uvidis zajtra ako na tom s teplotou budes.
@adika3108 gratulujem 🙂 a prajem pekne tehulkovanie a hlavne v zdravi a bez problemov 🙂
@mirus11 super, držím palce, aby ovulka bola až v piatok, pripadne v sobotu 😊🍀
@domig1 Tak to by bolo super,keby to vyslo. Vsade citam,ze na to treba prestat mysliet a vtedy sa zadari.Tak uvidis o par dni ci to tak naozaj je 🙂
@mirus11 Som myslela,ze uz tmavsi ako poobede ani nemoze byt a vidis 🙂 Som zvedava ako na tom budes zajtra. Ja som mala k veceru stale rovnako pozit.test.
Dievčatá tak idem hore 😊
A vy ako pokračujete? 😊
@nina004
@luckynko44
@ettella
@mirus11 ty co teplota
.. Prebehla ovu? Ci čaká na muža 😀
@majka_3 no parada,krasne sa to splha 😉 supeer! Ja som hore ale nehybe sa to moc zatim 😄
@luckynko44 nevadí, hlavne že si hore 😊🍀

@nina004 áno aj ja co pozorujem zelené testy sú nejaké slabé... A ružový veruu vyzerá pekne 😊 ideš ma nasledovať? 😊 Budeme spolu testovať 🍀😀