icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
15. apr 2020

@nina004 áno aj ja co pozorujem zelené testy sú nejaké slabé... A ružový veruu vyzerá pekne 😊 ideš ma nasledovať? 😊 Budeme spolu testovať 🍀😀

ettella
15. apr 2020

@mirus11 ja som tiež za 17. Ale v podstate je to jedno, hlavne že ovu bola 🙂

nina004
15. apr 2020

@majka_3 Dúfam,že ťa budem následovať 🙂 a kiežby za pár dni tie testy ukázali // .... To by bolo radosti 😃

mirus11
15. apr 2020

@nina004 môj ružový ma ešte malú rezervu k pozitívnemu 😀

majka_3
15. apr 2020

Moja zbierka 😀

nina004
15. apr 2020

@mirus11 Takyto som mala vcera a dnes uz bol pozit 🙂 Cakaj najblizsie dni urcite ztmavne.

@majka_3 Ty mas peknu zbierku testov 🙂 ale aspon sa da pekne porovnat,kedy je ozaj pozit.

mirus11
15. apr 2020

@nina004 aj to tak beriem, že bude k večeru pozitívny, ale hádam ovulka bude so 2 dní. K tomu sa modlím, keď už mm nie je mesiac doma, tak aspom toto nech mi dopraje

nina004
15. apr 2020

@mirus11 Tak to drzim prsty nech ovu pocka na manzela 🙂 24-48h podla mna to moze v pohode klapnut 🙂

julianka007
15. apr 2020

@majka_3 nooo ja som mala ovulaciu vždy do 12 hodín po pozitívnom ovulacnon teste a vždy v noci. Preto mi nikdy nevystúpila teplota hneď, ale až na ďalší deň. Alebo stúpala pomalšie. Neskôr mi to na sone aj doktor potvrdil, že bola ovulka v noci. To si musíš len odsledovať. Hlavne dôveruj svojim pocitom a príznakom. Ak už cítiš dole "sucho" tak už máš určite po ovulacii. a vajíčko je po ovulacii oplodnenia schopné 24 hodín. Takže ja by som určite dnes poistila. Vlastne aj prvé bábo sa nám podarilo tak, že bol sex až ráno po ovulacii

majka_3
15. apr 2020

@julianka007 noo práveže sucho nieje... plodný hlien mam aj dnes... A to je už neviem kolkaty deň po sebe... To sa mi ešte nestalo.... 🤷‍♀️
Užívam aj iné vitamíny ako predošlé mesiace... Možno nejaká zmena... Ale cítim ze ovu bola...tie bolesti boli neskutočne.... Dnes vôbec nič...

julianka007
15. apr 2020

@majka_3 tak rozhodne poistiť, ale myslím si, že zajtra by mohla teplota už vyskočiť.

majka_3
15. apr 2020

@julianka007 ja vždy idem Pomaličky hore... Tak nemyslím ze nejak vyskočí... Aj keď prvý cyklus nemeriam v puse.

adika3108
15. apr 2020

Dievcata nam sa to konecne podarilo 🙂..mna nesklamali ovulacne testy Dr. Max uplne krasne ukazali ovulaciu plus urcite pomohol aj gel Pre-Seed (ostal mi jeden cely neotvoreny ak by ste mali zaujem). Tesime sa velmi prevelmi a drzim palce vsetkym aby ste sa dockali aj vy dvoch ciarociek na testiku 🙂

mirus11
15. apr 2020

@majka_3 moja teraz robeny, už je už pozitívny, už viac asi ani nebude

luckynko44
15. apr 2020

@mirus11 tak toto uz je ze mega pozitivny 😄

mirus11
15. apr 2020

@luckynko44 veru ze je, a to nemám ani krcok až tak vysoko

majka_3
15. apr 2020

@mirus11 taaak ak nemáme vysoko, možno bude pozitívny aj zajtra... Uvidíš... 😊

mirus11
15. apr 2020

@majka_3 uvidíme zajtra, ešte večer a zajtra ráno urobím test, tak som mama zvedavá, aj na BT som zvedavá

nina004
15. apr 2020

@mirus11 uz je urcite pozitivny 🙂 ale mozno este bude aj zajtra pozit a ovulka stale moze pockat na chlapa 🙂 uvidis. Som zvedava ako dopadnes.

@majka_3 mne podla grafu pride,ze mozno uz aj dnes ci nebola ovu,ked isla teplota hore. Ale uvidis zajtra ako na tom s teplotou budes.

@adika3108 gratulujem 🙂 a prajem pekne tehulkovanie a hlavne v zdravi a bez problemov 🙂

domig1
15. apr 2020

Ahojte dievčatá, myslite, že ovulacia už bola alebo len príde? Mám 29dnovy cyklus 🤷‍♀️ Ďakujem 😊

nina004
15. apr 2020

@domig1 podla mna bola na 14DC...Ved teraz ti uz ide teplota do nebies....uplne ukazkovo 🍀🍀🍀

domig1
15. apr 2020

@nina004 no práve vtedy sme sa “mojkali” neuvedomujúc si že mám plodne dni, úplne som na to prestala myslieť od predošlého cyklu len som zaznamenávala teplotu, ale nezamýšľala som sa nad tým, tak uvidíme ☺️

domig1
15. apr 2020

@nina004 a ďakujem 😇

mirus11
15. apr 2020

@nina004 tento je robený teraz večer, a je ešte tmavší ako ten obedy, aj graf mi tento vyhotovil ako najsilnejsi

rosalie1411
15. apr 2020

@mirus11 super, držím palce, aby ovulka bola až v piatok, pripadne v sobotu 😊🍀

nina004
15. apr 2020

@domig1 Tak to by bolo super,keby to vyslo. Vsade citam,ze na to treba prestat mysliet a vtedy sa zadari.Tak uvidis o par dni ci to tak naozaj je 🙂

@mirus11 Som myslela,ze uz tmavsi ako poobede ani nemoze byt a vidis 🙂 Som zvedava ako na tom budes zajtra. Ja som mala k veceru stale rovnako pozit.test.

weweronka
Autor odpoveď zmazal
majka_3
16. apr 2020

Dievčatá tak idem hore 😊
A vy ako pokračujete? 😊
@nina004
@luckynko44
@ettella

@mirus11 ty co teplota
.. Prebehla ovu? Ci čaká na muža 😀

luckynko44
16. apr 2020

@majka_3 no parada,krasne sa to splha 😉 supeer! Ja som hore ale nehybe sa to moc zatim 😄

majka_3
16. apr 2020

@luckynko44 nevadí, hlavne že si hore 😊🍀