Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 keď tak pozerám na tvoj graf, tebe ovu dalo kvôli testu na 16dc ale podla teploty 14dc?
@majka_3 ano ano..mam to divne..neviem ktory datum brat 😂 14dc podla teploty 15dc podla bolesti alevo 16dc podla testu..test ale nebol uplne pozitivny ale dalsie uz len slabli,nezachytila som peak 🙈
@mirus11 juuuuj ja som to vedelaaa 🙂🙂🙂tlieskam..tesim sa s tebou velmi 😘
@luckynko44 po lebo mne sa to stalo minulý cyklus že mi to vyratalo zle, a pozerám a teraz to mam zas zle... Lebo graf sa drží že keď je pozitívny test tak ovu je na ďalší deň 🤣
No nevadí, pár dní hore dole že 🤣
@majka_3 😂😂 divoke...zatial to necham na 16..aj ked bolest na vajecniku som mala 15dc ale zase doteraz mi vzdy ta teplota den vyratala dobre...no co ti poviem..nech uz je buduci tyzden som nedockava ☺ vidim ze aj tebe to divne vyznacilo 🤣 podla bolesti to mas asi tiez na skorsi den ze?!
@luckynko44 ano 🤣 preto som pridala graf a toto z minulého mesiaca 🤣 to už je viac dni....
@majka_3 Super 🙂 Tak teraz uz len cakat ako to dopadlo. Ale stvera sa krasne hore teplota.
@luckynko44 jmJa by som tiez povedala,ze ovu bola 14. ale 15. DC. 🙂
@mirus11 Ked uz je muz na Slovensku nestihne prist domov skor? Ale od posledneho testu zvykne byt ovu 24-48 hod. Takze od dnes poobedia do zajtra. To mozno stihne aj keby zajtra dosiel. A plodny je aj den po ovulke 🙂
@luckynko44
@majka_3 ja takto dievčatá. Zatiaľ som kľudná 😀
@mirus11 tak to je ako načasované 👏
@majka_3 noo ci pana...riadny slalom 🙈 tomuto moc ani nerozumim,toto by ma zmiatlo ale na totalku...
@ettella pekneee...😊 tiez cakas buduci tyzden,pridavam sa 😘
@luckynko44 bola som nadopovana s hormónmi, tak určite preto 😀
@ettella wau zaujímaví graf 🍀 minulý mesiac sme boli na rovnako a teraz 5dni rozdiel 😀
Kedy testujes? 😊
@nina004 sup sup uz sa pridavas ku naaam 😉 pekne hore na grafe poprosiim 😊
@luckynko44 čakam, ale neznášam to čakanie 🤔
@ettella viem o com pises..mozno by bolo fajn nemat doma ziadny test 😄 len skoda ze v praci ich mam mrte 😅 ..ja som si slubila ze skor ako v pondelok neocikam jooj tak uvidime..to by som mala byt 9,10 alebo 11 dpo..ktovie
@luckynko44 och pomoc, keby som mala poruke a ešte neobmedzene, to by nedopadlo dobre 😀😀😀
@ettella si pis 😁😅 cele zle
@domig1 pekna ciara 😊 len tak dalej..vidim ze aj s tebou si to robi co chce 😂 apka myslim
@luckynko44 tak som zvedavá sama kedy bude ta opica ovulka

@majka_3 ano draha..myslime pozitivne! ☺