Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ja dúfam že budú výsledky už konečne v poriadku.
@butterfly333 drzim ti palce zlatko,nech to bude len co najlepsie 🤗
Zienky...ja som asi zacala spinit 🙈 ...iba tak na prste..mam taky duty a nafuknuty pocit v brusku...joj dufam ze je to dovre znamenie
@luckynko44 juuj moja, no bodaj by 🍀🤞♥️
@majka_3 no a nebud v strese..ma porazi..som len 5dpo 😅..max 7dpo..
@luckynko44 to môže byť uhniezdenie.. 😊
@rosalie1411 bodaj by si mala pravdu 🙏 ohromne by sme sa tesili ❤ no,uvidime 😊 len to cakanie joj
@butterfly333 no tak super😃budem držať silno palce aby to vyšlo 🙏... Ja som tak isto skoro, 12DC a hlien už tiež pár dní. Zajtra dúfam, že už teplota stúpne a potom už len čakať ako to dopadne 😍
@luckynko44 neboj sa, možno je to uhniezďovanie 😉 držím palce 🤞🤞🤞
@ettella 😘 dakujem za povzbudive slova
@giuli ďakujem moja tiež vám držím palčeky nech všetko dobre dopadne
@shellynda ďakujem moja už len čakať a dúfať.
Spolubojovicky..otazka 😊 stretla sa niektora z vas s nidacnym spinenim? Neda mi to pokoja🙈 dufam ze nic zle sa mi nedeje,asi panikarim pomoc
@luckynko44 áno, ja som mala 2 dní slabo ružové spinenie..
Neboj sa, niektoré ženy to mávajú 😊
@rosalie1411 skutocne?! Oh dakujem moja, trosku sa mi ulavilo 😘 si poklad
@luckynko44 ale ved nemáš ešte dátum ms, či? Ono to môže byť uhniezdovanie
ahoj zienky u mňa nič nové nemeriam neriesis máme asi krízu čiže u nas druhé nebude...Vam drzim palce nech sa vám zadari 🌝😘
@mirus11 datum ms je v stredu pripadne stvrtok...tak hlavne nech to nie je nic zle..samozrejme si prajem aby to uz bol maly bobak 🙏👶 musim verit...zatial som uz nic nenasla,ziadne stopy len ma chvilkami trosku pobolieva podbrusko..drzte mi palce zienky ❤
baby cítite podbrusko aj po ovulácii? 🤷♀️
@luckynko44 spinenie pri uhniezdeni ma tusim 25% zien a tak isto implantacny dip - pokles teploty 🙂 nidacia - cize uhniezdenie najcastejsie byva medzi 7-10 dnom....ale rozmedzie je 5-12 dni. Takze neboj, moze to byt velmi pozitivnym znakom 🙂
@majka_3, @ettella, @luckynko44
Robila som test aj poobede a uz bol negat.Takze cakam aka bude rano teplota. Najhorsie je vzdy to cakanie ako to po ovu dopadne a ci sa zadari. Dufam,ze jar nam bude vsetkym priat // 😉
@mirus11ako to dopadlo s manzelom? Je uz doma?
@giuli vyzera to, ze uz v najblizsie dni pride ovu. Drzim prsty.
@abigaile dakujem...velmi si prajem aby to bolo tym najpozitivnejsim znakom 😊 ...tie grafy su zaujimave teda 😯 zeby to meranie prehodnotila do buducnosti?
@nina004 drzim palce!!! Som zvedava na rano 😊

@abigaile zaujimave..a napinave...22.3 som zacala krvacat po spontannom potrate, takze,by bolo fajn ,keby ovulka bola...by som sa jej potesila😉