icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
16. apr 2020

@abigaile zaujimave..a napinave...22.3 som zacala krvacat po spontannom potrate, takze,by bolo fajn ,keby ovulka bola...by som sa jej potesila😉

giuli
16. apr 2020

@jelka21 aj ja mam take pichanie par dni pred ovul...teraz to citim uz take 2 dni

butterfly333
16. apr 2020

@giuli ja dúfam že budú výsledky už konečne v poriadku.

giuli
16. apr 2020

@butterfly333 drzim ti palce zlatko,nech to bude len co najlepsie 🤗

luckynko44
16. apr 2020

Zienky...ja som asi zacala spinit 🙈 ...iba tak na prste..mam taky duty a nafuknuty pocit v brusku...joj dufam ze je to dovre znamenie

majka_3
16. apr 2020

@luckynko44 juuj moja, no bodaj by 🍀🤞♥️

luckynko44
16. apr 2020

@majka_3 no a nebud v strese..ma porazi..som len 5dpo 😅..max 7dpo..

rosalie1411
16. apr 2020

@luckynko44 to môže byť uhniezdenie.. 😊

luckynko44
16. apr 2020

@rosalie1411 bodaj by si mala pravdu 🙏 ohromne by sme sa tesili ❤ no,uvidime 😊 len to cakanie joj

shellynda
16. apr 2020

@butterfly333 no tak super😃budem držať silno palce aby to vyšlo 🙏... Ja som tak isto skoro, 12DC a hlien už tiež pár dní. Zajtra dúfam, že už teplota stúpne a potom už len čakať ako to dopadne 😍

shellynda
16. apr 2020

@giuli ovu ešte nebola? Myslela som, že už máš po,ale tak hádam už každú chvíľku bude😊

ettella
16. apr 2020

@luckynko44 neboj sa, možno je to uhniezďovanie 😉 držím palce 🤞🤞🤞

giuli
16. apr 2020

@shellynda este zatial nie....no ja ju citim....tak uvidime podla teplot....vyssie som dala graf aj ovu test....

luckynko44
16. apr 2020

@ettella 😘 dakujem za povzbudive slova

butterfly333
16. apr 2020

@giuli ďakujem moja tiež vám držím palčeky nech všetko dobre dopadne

butterfly333
16. apr 2020

@shellynda ďakujem moja už len čakať a dúfať.

luckynko44
16. apr 2020

Spolubojovicky..otazka 😊 stretla sa niektora z vas s nidacnym spinenim? Neda mi to pokoja🙈 dufam ze nic zle sa mi nedeje,asi panikarim pomoc

rosalie1411
16. apr 2020

@luckynko44 áno, ja som mala 2 dní slabo ružové spinenie..
Neboj sa, niektoré ženy to mávajú 😊

luckynko44
16. apr 2020

@rosalie1411 skutocne?! Oh dakujem moja, trosku sa mi ulavilo 😘 si poklad

mirus11
16. apr 2020

@luckynko44 ale ved nemáš ešte dátum ms, či? Ono to môže byť uhniezdovanie

naty1987
16. apr 2020

ahoj zienky u mňa nič nové nemeriam neriesis máme asi krízu čiže u nas druhé nebude...Vam drzim palce nech sa vám zadari 🌝😘

luckynko44
16. apr 2020

@mirus11 datum ms je v stredu pripadne stvrtok...tak hlavne nech to nie je nic zle..samozrejme si prajem aby to uz bol maly bobak 🙏👶 musim verit...zatial som uz nic nenasla,ziadne stopy len ma chvilkami trosku pobolieva podbrusko..drzte mi palce zienky ❤

domig1
16. apr 2020

baby cítite podbrusko aj po ovulácii? 🤷‍♀️

majka_3
16. apr 2020

@domig1 áno, niekedy viac niekedy menej.

domig1
16. apr 2020

@majka_3 ďakujem, doteraz som si to nejak neuvedomovala, tak som nevedela či to je okej 😊

abigaile
16. apr 2020

@luckynko44 spinenie pri uhniezdeni ma tusim 25% zien a tak isto implantacny dip - pokles teploty 🙂 nidacia - cize uhniezdenie najcastejsie byva medzi 7-10 dnom....ale rozmedzie je 5-12 dni. Takze neboj, moze to byt velmi pozitivnym znakom 🙂

abigaile
16. apr 2020

Baby, tak pre zaujimavost...ostala som merat tento cyklus v ustach a zacala som merat aj dole....fakt som necakala taketo rozdielne grafy....

Takze jednoznacne, ak niektore este romyslate, ci merat v ustach a ci dole....

...DOLE je to presnejsie a ukaze vam, ze sa aj nieco deje 😉

nina004
16. apr 2020

@majka_3, @ettella, @luckynko44
Robila som test aj poobede a uz bol negat.Takze cakam aka bude rano teplota. Najhorsie je vzdy to cakanie ako to po ovu dopadne a ci sa zadari. Dufam,ze jar nam bude vsetkym priat // 😉

@mirus11ako to dopadlo s manzelom? Je uz doma?

@giuli vyzera to, ze uz v najblizsie dni pride ovu. Drzim prsty.

luckynko44
16. apr 2020

@abigaile dakujem...velmi si prajem aby to bolo tym najpozitivnejsim znakom 😊 ...tie grafy su zaujimave teda 😯 zeby to meranie prehodnotila do buducnosti?

luckynko44
16. apr 2020

@nina004 drzim palce!!! Som zvedava na rano 😊