icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
17. apr 2020

@nina004 moja tak nakoniec ovulka počkala az na drahého 😂😀ani som tomu veru moc neverila, ale podľa BT, i keď ide pomaly hore, tak ovulka prebehla večer alebo v noci. Uvidím na ďalšiu teplotu

luckynko44
17. apr 2020

@mirus11 jeej tak toto nevymyslis! Skvele mojko uzite si to 😘

majka_3
17. apr 2020

@mirus11 wau tak super že počkala 😊 už len čakať ako dopadneme 😀
@luckynko44 co teplotka, ideš hore? 😊
@nina004 co teplota? Išla už hore? 😊

Mne dievčatá konečne vyznacilo ovu ♥️

luckynko44
17. apr 2020

@majka_3 dobre ranko 😊 tak ja som trosku vysla hore,no z toho spinenia som na prasky..uvidim ako dnes..mam 5 dni do ms

majka_3
17. apr 2020

@luckynko44 tak super že išla hore, velmi som zvedavá ako dopadnes 😊 držím palce 💕

luckynko44
17. apr 2020

@majka_3 😘 som vdacna za podporu...ostava nam len cakat 😊 a modlit sa 👶

momkomonika
17. apr 2020

Prosím vás poraďte mi. Som začiatočníčka v meraní teploty. Moja otázka znie: už som po ovulácii podľa grafu?
A druha otázka: čo znamená tento pokles teploty v 16den cyklu? Teda dnes? Rátala som že som po ovulácii. Znamená to nejakú ďalšiu ovulácii? Cykly mám 22 alebo 26 dni. Môžem tento den rátať ako neplodny, ak pred ním bolo zvýšenie teploty, nechcem otehotnieť. Hlien mávam cely cyklus a už od 11 dňa cyklu mám hlien typu menej plodný a aj v malinkom množstve. Dakujem krasne

nina004
17. apr 2020

@mirus11 Tak to vam krpca snad praje aj nejaka vyssia moc 😅 Je to uzasne,ze ovu takto pockala na manzela. Teraz uz len pockat par dni ako to dopadlo 🙂

@majka_3 super,ze ti ju uz vyznacilo. Takze o nejaky tyzden bude test ? 🙂

@luckynko44 Dufam,ze to spinenie bude u teba znamenat IP. Teplota zatial vyzera ukazkovo. Som velmi zvedava ako to u teba dopadne. Drzim ✊

Mne dnes teplota trosinku stupla hore,tak je to na dobrej ceste 🙂 A uz mi vyznacilo aj ovu,ale zatial len podla ovu testu.

nina004
17. apr 2020

@momkomonika nevidno poriadne tie namerane teploty,ale podla mna ovu prebehla na 12DC. A moze to byt len nednorazovy vykyv, inak merana teplota (v inom case,menej spanku...) alebo v najlepsom uhniezdovanie 🙂

majka_3
17. apr 2020

@nina004 vyyyborne 😊
No jasnee o týždeň aj test skúsim.... Na tento mesiac som si spravila riadnu zásobu testov 🤣 aj keď budem chcieť vydržať co najviac bez testu, ale ja sa už poznám 🤣🤦‍♀️

luckynko44
17. apr 2020

@majka_3 ako spravne snazilky 😅😅 kym nebudu kalojnice 😋

luckynko44
17. apr 2020

@nina004 snad sa na nas stastie obratilo a krpec sa zavrtava...paci sa mi tvoj graf..ako si to tam trafila k ovu 😁 myslim ze ti dobre vyznacilo isla si hore

nina004
17. apr 2020

@majka_3 Tak toto dobre poznam.Kazdy mesiac si vravim,ze testovat nebudem..... a nikdy to nevydrzim a na 10DPO uz neviem dospat ako myslim na test 😅😅😅

@luckynko44 Neviem ci uz to mam brat ako ovu. Cez velku noc som nemerala. Asi by inak vyzeral graf. Ale vobec sa mi nechcelo vstavat 😃 Vacsinou mam vam teploty po ovu nad 36,5. Uvidim ako zajtra,ale asi to dnes este poistime 😂

momkomonika
17. apr 2020

@nina004 Ešte raz skúšam dať fotku
Prosím vás poraďte mi. Som začiatočníčka v meraní teploty. Moja otázka znie: už som po ovulácii podľa grafu?
A druha otázka: čo znamená tento pokles teploty v 16den cyklu? Teda dnes? Rátala som že som po ovulácii. Znamená to nejakú ďalšiu ovulácii? Cykly mám 22 alebo 26 dni. Môžem tento den rátať ako neplodny, ak pred ním bolo zvýšenie teploty, nechcem otehotnieť. Hlien mávam cely cyklus a už od 11 dňa cyklu mám hlien typu menej plodný a aj v malinkom množstve. Dakujem krasne

domig1
17. apr 2020

@momkomonika ahoj, podľa mna bola ovulacia na 12ty deň cyklu 🙂 aspoň myslím keď sú tri dni vyššie teploty ako šesť predchádzajúcich, tak vtedy by mala byt ovulacia 🙂

momkomonika
17. apr 2020

@nina004 merala som cca o pol hodinku skôr ale už pred meraním som len tak ležala asi 15min.
Spala som celu noc bez prerušenia.
Dakujem

luckynko44
17. apr 2020

@nina004 veru sup sup istota je istota 😊😉

mirus11
17. apr 2020

@majka_3 u teba krásny graf, je pekne vidieť, že ovulka prebehla. Ja mam podľa mňa dosť nízke teploty, keď to beriem aj po ovulke. Takže u mňa tomu moc šance nedávam, toto je už 3 cyklus co sme sa trafili presne na ovulku a nič s toho nebolo.

domig1
17. apr 2020

Ja dnes pokles, keď som odstránila z grafu “egg white” tak mi ovulaciu vyznačilo na 14DC a keď znovu pridala tak na 16DC, tak teraz neviem. Každopádne cítim podbrusko a trosku aj prsia aj po ovu 🧐

domig1
17. apr 2020

@mirus11 super 🙂 už nech len stúpa 🍀

mirus11
17. apr 2020

@domig1 to vyzerá veľmi pekne, asi sa pokles týka IP. Držím palce, ty máš krásne vysoké teploty, ja verím, že u teba to teraz vyjde.

nevenka
17. apr 2020

@domig1 poklesy som aj ja mala, prilozim graf...
@majka_3 drzim palceeee!!! Ja som tiez v kuse testovala, asi od novembra stale, aj 7 dpo. Teraz najskor 8 dpo a nic, az na ten 12 dpo aj tak ukazal pozitivny. Ale vydrzat netestovat je tazke...Teplota stupa. Ale neviem, stale som spotena rano, ze mi je uz teplo pod perinou, to nema vplyv? 🤔 Inak som sa zobudila v noci, ze mi treba cikat a nemohla som zaspat, tak to naozaj je "ono", stale este mam menzes dostat dnes, zajtra...Tak sa len modlit, aby sa udrzalo.

mirus11
17. apr 2020

@domig1 no ja tomu moc nedávam, ale už len to je zázrak, že počkala ovulka pokiaľ príde muž domov, a to som doteraz ani raz nemala takto neskoro ovulku.ale nevadí, teraz je muž doma 3 týždne, tak ja idem na 3 týždne do prace.

nevenka
17. apr 2020

Tu je moj grafik...

domig1
17. apr 2020

@mirus11 príroda to zariadila 😋 bolo by skvele, keby to práve teraz vyšlo 😊 Už len vydržať netestovať, moc drzim palce

mirus11
17. apr 2020

@nevenka jaj to ti verím, že každá z nás je taka nedočkava, najprv čakáme na ovulku, po ovulke každá čakáme ako pôjdu teploty a potom sme zasa mefockave na testovanie, a keď test nič neukáže, tak zasa čakáme na ms a po MS znovu dokola. To je náš kazdomesacny cyklus, že mám žienky pravdu? 😂😀😂

domig1
17. apr 2020

@nevenka drzim palce, nech to dobre dopadne 🍀

domig1
17. apr 2020

@nevenka mala si aj nejaké poovulacne príznaky?

mirus11
17. apr 2020

@domig1 to ako keď povieš malému dieťaťu, že nech nič nepýta, no neviem ci to vydržím netestovat. Ale teraz mam ďalšiu dilemu, že keď som mala až teraz ovulku, či my to zasa o deň neskrati LF. Ako minulý cyklus

domig1
17. apr 2020

@mirus11 no mne minuly mesiac menzes meškal asi štyri dni, dovtedy som mala presne, tak tiež som testovala stále, minula kopec testov a nič 🤷‍♀️ Tak ma to nejak rozhodilo, keď nakoniec dorazili, že som si povedala, že sa nebudem sledovať len zapisovať teplotu a vydržalo mi to do polky cyklu 😀 tak by som bola rada keby aj ďalšiu polku myslím na niečo úplne iné, ale je to ťažké, to máš pravdu 😁