Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ettella ahoj keď tak pozerám na tvoj graf nebola ovu 17dc teda o dva dni neskôr ako máš vyznačené? A vymaž si z hlavy že to zasa nevyšlo 😊 ty si ako ja.... Tiež si to rozprávam... Ale potom poviem.. neriešim 😀
@luckynko44 moja graf pekný a určite zápis teplotu takú ako si merala do teraz... Ak si vždy merala v puse tak zápis tu ak dole tak tu.
Ja tiež tento mesiac prvý krát meriam dole... A teploty mam stále ako Tatry 😀
@luckynko44 a ako si merala doteraz?
@majka_3 dobre ranko 👐 niekto tu vybehol do nebies 🙂 super len nech to pekne pokracuje ..jasne zapisujem tu v puse,len som bola zvedava 😋
@ettella hornym koncom 🤣 len dnes som prvykrat skusila aj dole ze porovnam 🙌
@luckynko44 tak si zapíš teplotu z horného konca 😆
@ettella rozkaz 😁😁😁
@ettella to verím keď ešte manžel 😊 ale bud v kľude ♥️ ja sa snažím tento mesiac tak ľahko to brat.. Jasne ze ma bude hnevať keď to zas nevide... Ale tak..co už... Chcela som porodiť do konca roka 2020 co mi nevyšlo... Teraz už mi to je jedno 😀 len nech to stihnem do 33 😀 možno 35 😀 a podla ovu testu alebo hlienu, skus zadať do apky a vyznačí.. Niečo jej chyba aby ti tu prerušenu čiaru vyplnilo. 🍀
@luckynko44 dobre ranečko
Noo moje nebesá asi bude aj zlá noc... Bola som hore dcére sa snívali zle sny... Tak ze tak 🙄
Dievčatá užívate po ovu vitex? Ja ho mam prvý krát a poviem vám.... Menej ma bolia prsia ako prvý deň po ovu... Je to ok? 😊
@majka_3 apka je na pochybách lebo som mala plodný hlien ešte 3 dni, to je tá ovu na 17 a nie 15 deň ako mi vyznačila. Hlavne že ovu bola, to už jedno kedy 🙂 No ja by som rada otehotnieť tento rok, budúci mám 40 a mm vravel, že po mojej 40tke by to viac nechcel skúšať, že sa bojí, aby som nemala nejaké komplikácie... Tak dúfam, že to dáme tohto roku. Škoda, že sa on nedostane na spermiogram v tomto období.
Ináč čo sa vitexu týka, keď som ho brala, nevnímala som žiadne rozdiely, prsia ma nebolia keď beriem pravidelne vitamín E.
@nina004 no ja to poviem moju skúsenosť, chodila som súkromnému gynekológovi, a ten z jedného dňa zavrel ordináciu, a všetka moja zdravotná dokumentácia s oboma pôrodmi mi tam ostala, a nový gynekológ to od neho pýtal 3x počas 5 rokov a nič, potom som sa presťahovala a prešla som v mojom meste druhému, a potom som zostala tehotná a on to chcel, tak som sa nasrala a nakoniec mam o môjho nového gynekológa celú zdravotnú dokumentáciu, a nakoniec pokiaľ dokumentácia prišla, tak som potratila. Takže asi toľko.
@luckynko44 Urcite moze byt taky rozdiel. Ked som merala v puse,tak som mala aj vacsie rozdiely. Inak graf mas ukazkovy. Krasne stupas kazdy den 🙂
@ettella Preco by z toho nic nemalo byt? Ved mas pekne vysoke teploty.Ja by som to nevzdavala. 🙂 A tiez by som povedala,ze ovu bola az 17DC.
@majka_3 @mirus11 Baaby vy ste teda pekne vyskocili 🙂
Ja dnes takto. Teplota uz stupla hore a myslim,ze dnes je to 1 DPO.
@nina004 jeej dakujem si mila..no ja strasne dufam ze to dame 😊 musim verit inak by som sa zblaznila 😅 ..a to vlastne vsetky z nas.. zeny do boja! 👶
@rosalie1411 pekne 😊 tiež by som sa rada vyšplhala nad 37 😁
@luckynko44 samozrejme 🙂 býva tam rozdiel aspoň 0,2 stupňa...aj keď napríklad mne v deň, keď mi dole vystúpila teplota po ovulacii, rozdiel medzi ústami a dole bol až o,5 stupňa...
Žienky môže ma bolieť brucho zo spodku tým, že bola včera ovulka? Sem tam ma pobolievaju prsia, sem tam pychaju vaječníky, aj včera som to pociťovala, aj večer ma bolel spodok keď bolo tutu mutu. Môže to byť tým?

@ettella no ale sa neopustaj este 😁 vyzera to dobre..hlavne nepanikarit a mysliet pozitivne...akoze obe tie hodnoty co som namerala su vyssie..na ktoru sa viac spoliehat 🤐😅