icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
18. apr 2020

@ettella no ale sa neopustaj este 😁 vyzera to dobre..hlavne nepanikarit a mysliet pozitivne...akoze obe tie hodnoty co som namerala su vyssie..na ktoru sa viac spoliehat 🤐😅

majka_3
18. apr 2020

@ettella ahoj keď tak pozerám na tvoj graf nebola ovu 17dc teda o dva dni neskôr ako máš vyznačené? A vymaž si z hlavy že to zasa nevyšlo 😊 ty si ako ja.... Tiež si to rozprávam... Ale potom poviem.. neriešim 😀
@luckynko44 moja graf pekný a určite zápis teplotu takú ako si merala do teraz... Ak si vždy merala v puse tak zápis tu ak dole tak tu.
Ja tiež tento mesiac prvý krát meriam dole... A teploty mam stále ako Tatry 😀

ettella
18. apr 2020

@luckynko44 a ako si merala doteraz?

luckynko44
18. apr 2020

@majka_3 dobre ranko 👐 niekto tu vybehol do nebies 🙂 super len nech to pekne pokracuje ..jasne zapisujem tu v puse,len som bola zvedava 😋

luckynko44
18. apr 2020

@ettella hornym koncom 🤣 len dnes som prvykrat skusila aj dole ze porovnam 🙌

ettella
18. apr 2020

@majka_3 aj podľa mňa bola neskôr....ale vieš začína mentálne nekľudné obdobie pre mňa. A ešte keď vidím ako manžel veľmi túži po dieťati, je to psychický nápor 🤭

ettella
18. apr 2020

@luckynko44 tak si zapíš teplotu z horného konca 😆

luckynko44
18. apr 2020

@ettella rozkaz 😁😁😁

ettella
18. apr 2020

@majka_3 ináč pekne ideš hore 👍 moja hranica je 36.85, v žiadnom cykle som sa cez ňu nedostala 🙊

mirus11
18. apr 2020

@ettella moja z teba to vyzerá, že ovulka bola až 17dc,takoodla toho sa drz. Inak graf más pekný, tak sa toho drz, i keď je to ťažké, viem podľa seba 😂😀

majka_3
18. apr 2020

@ettella to verím keď ešte manžel 😊 ale bud v kľude ♥️ ja sa snažím tento mesiac tak ľahko to brat.. Jasne ze ma bude hnevať keď to zas nevide... Ale tak..co už... Chcela som porodiť do konca roka 2020 co mi nevyšlo... Teraz už mi to je jedno 😀 len nech to stihnem do 33 😀 možno 35 😀 a podla ovu testu alebo hlienu, skus zadať do apky a vyznačí.. Niečo jej chyba aby ti tu prerušenu čiaru vyplnilo. 🍀
@luckynko44 dobre ranečko
Noo moje nebesá asi bude aj zlá noc... Bola som hore dcére sa snívali zle sny... Tak ze tak 🙄

Dievčatá užívate po ovu vitex? Ja ho mam prvý krát a poviem vám.... Menej ma bolia prsia ako prvý deň po ovu... Je to ok? 😊

nina004
18. apr 2020

@weweronka Ahoj ja som sa s tym stretla len u gynekologa,ktory mi povedal,ze dokumentacia je jeho majetok a dal len maly vypis pre noveho dr. Polka A4,kde nebolo napisane skoro nic.

mirus11
18. apr 2020

No u mňa dnes pomaličky stúpa. Tento môj graf vyzerá ako Tatry, ešte som ho takýto skakaci nemala. A ovulka bola ako minulý cyklus 22dc

mirus11
18. apr 2020

@majka_3 ja som ho dnes tiež nasadila, ale nevidím žiadnu zmenu, ale minulý cyklus som ho brala celý, a tiež som nemala žiadne okrem toho, že mi posunula ovulku neskôr, a LF mi skrátilo.

ettella
18. apr 2020

@majka_3 apka je na pochybách lebo som mala plodný hlien ešte 3 dni, to je tá ovu na 17 a nie 15 deň ako mi vyznačila. Hlavne že ovu bola, to už jedno kedy 🙂 No ja by som rada otehotnieť tento rok, budúci mám 40 a mm vravel, že po mojej 40tke by to viac nechcel skúšať, že sa bojí, aby som nemala nejaké komplikácie... Tak dúfam, že to dáme tohto roku. Škoda, že sa on nedostane na spermiogram v tomto období.
Ináč čo sa vitexu týka, keď som ho brala, nevnímala som žiadne rozdiely, prsia ma nebolia keď beriem pravidelne vitamín E.

mirus11
18. apr 2020

@nina004 no ja to poviem moju skúsenosť, chodila som súkromnému gynekológovi, a ten z jedného dňa zavrel ordináciu, a všetka moja zdravotná dokumentácia s oboma pôrodmi mi tam ostala, a nový gynekológ to od neho pýtal 3x počas 5 rokov a nič, potom som sa presťahovala a prešla som v mojom meste druhému, a potom som zostala tehotná a on to chcel, tak som sa nasrala a nakoniec mam o môjho nového gynekológa celú zdravotnú dokumentáciu, a nakoniec pokiaľ dokumentácia prišla, tak som potratila. Takže asi toľko.

domig1
18. apr 2020

Ja dnes len slabý výstup, teploty nič moc 🤷‍♀️ Podbrusko cítim naďalej 🙄

majka_3
18. apr 2020

@mirus11 no ja dnes už 4den beriem. Tak možno preto a možno to nemá súvis neviem 😀
@ettella neboj nič to daaaas ♥️ verím

nina004
18. apr 2020

@luckynko44 Urcite moze byt taky rozdiel. Ked som merala v puse,tak som mala aj vacsie rozdiely. Inak graf mas ukazkovy. Krasne stupas kazdy den 🙂

@ettella Preco by z toho nic nemalo byt? Ved mas pekne vysoke teploty.Ja by som to nevzdavala. 🙂 A tiez by som povedala,ze ovu bola az 17DC.

@majka_3 @mirus11 Baaby vy ste teda pekne vyskocili 🙂

Ja dnes takto. Teplota uz stupla hore a myslim,ze dnes je to 1 DPO.

nina004
18. apr 2020
mirus11
18. apr 2020

@majka_3 moja ty máš krásne tie teploty aj graf, u mňa sú akési nízke tie teploty oproti tým tvojim.

luckynko44
18. apr 2020

@nina004 jeej dakujem si mila..no ja strasne dufam ze to dame 😊 musim verit inak by som sa zblaznila 😅 ..a to vlastne vsetky z nas.. zeny do boja! 👶

rosalie1411
18. apr 2020

Ja som takto na tom.. 😊 Uvidíme co z toho bude.. Celkom ma to začalo baviť 😁

domig1
18. apr 2020

@rosalie1411 pekne 😊 tiež by som sa rada vyšplhala nad 37 😁

weweronka
18. apr 2020

@nina004 no tohto sa aj ja obavam ze to spravila moja stara dr ma nato pravo? 🤔

weweronka
18. apr 2020

@mirus11 boze toto je hrozne😏

abigaile
18. apr 2020

@luckynko44 samozrejme 🙂 býva tam rozdiel aspoň 0,2 stupňa...aj keď napríklad mne v deň, keď mi dole vystúpila teplota po ovulacii, rozdiel medzi ústami a dole bol až o,5 stupňa...

mirus11
18. apr 2020

Žienky môže ma bolieť brucho zo spodku tým, že bola včera ovulka? Sem tam ma pobolievaju prsia, sem tam pychaju vaječníky, aj včera som to pociťovala, aj večer ma bolel spodok keď bolo tutu mutu. Môže to byť tým?

shellynda
18. apr 2020

... Tak ja už mám isto po ovulke😃, ovu test včera a dnes a teraz už len čakať 😍🙏

mirus11
18. apr 2020

@shellynda ty si ako ja. Aj ty si 2dpo?