icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
18. apr 2020

@mirus11 áno, nejako tak 😃... Včera test pozitívny, ale dnes už nie, tak uvidíme 😉

mirus11
18. apr 2020

@nina004 aj ty si ako ja 2dpo,sa teším, že aspom s niekym mam rovnako cakaciu dobu

mirus11
18. apr 2020

@shellynda robila si aj štvrtok ovu test? Lebo úplne pozitívny mi nepríde ten zo včera.

shellynda
18. apr 2020

@mirus11 robila som a tento bol najsilnejší jednoznačne,ale ja celkovo nemávam moc silné čiarky na ovu testoch, teda takýto som asi vôbec nemala ešte😃... Aj hlien a pichanie bolo pekne, takže sedí mi to presne😊

mirus11
18. apr 2020

@shellynda tak potom budeš ako ja, 2dpo.sme na tom rovnako 😀

nina004
18. apr 2020

@mirus11 Tie bolesti mozu po ovu byt. Ja nemam ziadne bolesti do ovu a v den ovu az do MS ma ide porazit od bolesti a tlaku v podbrusku. Ja sa tiez tesim,ze je so mnou niekto na rovnako aspon budeme cakat a testovat spolu 🙂

mirus11
18. apr 2020

@nina004 no moja u mňa neviem ci budem mat kedy testovať, lebo minulý mesiac sa mi LF skrátila len na 9dni.a tento mesiac to bude asi tak isto, takže sa ani na testovanie neako nechystám 😞

domig1
18. apr 2020

@nina004 ahoj, mávaš tlak a pobolievanie podbruska po ovu pravidelne či len tento cyklus? 🙂

nina004
18. apr 2020

@mirus11 uvidis ako to tento mesiac bude. Mozno len minuly sa nieco poplietlo a skratila sa LF.
@domig1 mamvam to takto pravidelne vzdy po ovu.

luckynko44
19. apr 2020

Ahojte kocky..pripajam graf...ale som smutna obavam ze nic z toho..stvrtok(5dpo),piatok,sobotu som spinila tak ze inak ako samovysetrenim delozneho cipku by som asi nato neprisla,dnes rano po utreti hnede spinenie uz bolo viditelne aj po utreti 😑🙄 od 5dpo citim sem tam bolesti podbruska,pichnutie,krize od vcera a prsniky od ovu

mirus11
19. apr 2020

@luckynko44 a test si neskúšala? Véd teplotu máš celkom peknú

luckynko44
19. apr 2020

@mirus11 beloba... dnes som len 8dpo

nina004
19. apr 2020

@luckynko44 Podla mna je na test este skoro. Ale teplota je pekna a vela zien na zaciatku tehu spini. Uvidis,co sa z toho vyklube. ;)

zuzik5891
19. apr 2020

@luckynko44 veď príznaky máš pekné a graf je super...8DPO je skoro...možno tak na 10DPO tam už bude dúšik...držím palce🙏🍀❤

mirus11
19. apr 2020

@luckynko44 moja uvidíš ďalšie dni, ale podľa teploty máš krásny graf, určite na test je ešte skoro, uvidíš za 2 dní, ale myslím, že by to mohlo u teba tento cyklus vyjst

luckynko44
19. apr 2020

Babulky dakujem😘! Nemam rada ked ma telo takto šalie 😂...modlim sa 👶 len sa bojim zase toho sklamania ah

luckynko44
19. apr 2020

@nina004 ako grafik? Som zvedava..ano je to skoro aj som si hovorila nebud blba ale nedokazala som to 🙈

luckynko44
19. apr 2020

@zuzik5891 👐😘 budem dufat silno silne..dakujem!

mirus11
19. apr 2020

Žienky tak u mňa už vyznacilo ovulku

luckynko44
19. apr 2020

@mirus11 takze krasne 3dpo 😊 super skok

nina004
19. apr 2020

@luckynko44 Tieto stavy testovania dobre poznam 🙂 Vzdy si vravim ako vydrzim a prdlajs 🙂

@mirus11 Si krasne vyskocila. Mne uz tiez dnes oznacilo ovu a podla apky je dnes 3DPO,takze sme na tom rovnako 🙂

@majka_3 @domig1 A vy ako dnes?

Moj graf dnes. Ovulka uz je oznacena a teraz uz len cakat a modlit sa 🙏 ☺

luckynko44
19. apr 2020

@nina004 velmi ti drzim palce 👐

shellynda
19. apr 2020

@nina004 pekne stúpaš 😃držím palce🍀

shellynda
19. apr 2020

@mirus11 riadny skok hore😃ja to mám skoro rovnaké, len mi ešte ovu neoznačilo

majka_3
19. apr 2020

@luckynko44 veru mojko vyzerá to parádne 😊 výsledok určite bude stáť zato ♥️🍀 a my ta budeme nasledovať 😀
@mirus11 tak zas je len dva dni rozdiel medzi nami? 😊 Krásne si vyskočila ♥️
@nina004 no výborne 😊🍀a nechyba ti vodorovná čiara? Takže 3dpo noo ešte aj spolu testovať budeme 😊

Dievčatá od včera mam také tie klasické menštruačné bolesti a dnes kríže také že mám pocit že ma sekne 😒 občas mám pocit že sa ms pustila...nemam rada po ovulačne stavy 🙄

shellynda
19. apr 2020

@luckynko44 pekne ide teplota hore😊a tiež si myslím, že je ešte skoro na test, neboj... skús o 2 dni, držím palce

domig1
19. apr 2020

U mňa slabotka, ale vaše grafy vyzerajú super, už len nech to vyjde 😊😊😊

luckynko44
19. apr 2020

@majka_3 ❤ strasne si prajem aby si mala pravdu..jarne babatka nech sa pekne ohlasia 👶

luckynko44
19. apr 2020

@shellynda 😘 dakujeem...na nervy toto ked to tela kazdy mesiac vymysli nieco nove 😂

shellynda
19. apr 2020

@majka_3 ja som pri poslednom tehu mala na 5-6 deň po ovu dosť silné MS bolesti, tak som hneď vedela, že sa určite niečo deje, lebo nikdy som to takto nemala😊