Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 a mas tie bolesti stale ci len sem tam? Ja ked citim tie predmenst bolesti tak viem ze neskor najdem hnede spinenie na prste...bozinku tieto priznaky nas dozenu k zufalstvu? Ta bolest krizov je tiez len obcas, nieco zacitim tak nizsie pri panve..vcera ma pichlo na lavej strane maternice asi 3-4krat za sebou..a zda sa mi ze vo stvrtok na pravej taka hnusna pichava bolest..ale hned to aj prejde 😄 tak a teraz...nie je toto uz diagnoza?! Ja mam pocit ze uz ani spat nebudem 😂
@luckynko44 aj mne sa podobne príznaky deju 😂 neviem už či si to nahováram alebo čo 😃 takze nie si sama 🙂 tiež pár dni mám pobolievanie podbruska, pocit tepla v podbrusko, nejaký deň po ovu som mala úplne tvrdé podbrusko take divne a pichalo ma na ľavej strane 😀 a samozrejme kríže, prsia len na dotyk mám citlivé, tieto príznaky som minuly cyklus mala len v čase príchodu ms 🤣🤷♀️🤷♀️ Ale teplota tomu veľmi nenasvedčuje, že by sa konal zázrak
@domig1 joj no vidis..hrozne nieco..skoda ze sa neviem len tak vypnut 😁 ...nemam este dietatko tak su to pre mna nove veci..mam 31 a 6ty mesiac snazenia s priatelom co som ho stretla pred rokom a pol hned po rozvode s exmanzelom ktory si po svadbe povedal ze on este dieta nechce..tak som ho poslala k mame domov 🙈😁
@luckynko44 wau, to máš na svoj vek toho dosť za sebou. My sa tiež s manželom snažíme od februára o prvé 🙂 tak tiež neviem čo je bežný a čo tehu príznak 😁
@domig1 ako telenovela..ale som teraz stastna 😊 chyba mi len to male miminko ❤ ..som rada ze ma ma kto podporit,kocky ste super 😊
@ettella a si si ista? 🤐 co ak bola ovu predsa len neskor
@domig1
@luckynko44 18 určite nie, test bol pozit 15 a myslela som že ovu bola 17. Aj podľa pocitov som myslela že 17.... Ale teraz sa už cítim ako tesne pred ms a ešte ten pokles teploty, najneskôr v utorok privítam "kamošku" 🤔🤔🤔
Ahojte baby prosím vás viete mi povedať, či prebehla ovulácia? Lebo minulý mesiac som merala bt prvýkrát a mala som ukážkové hodnoty....no tento mesiac sa mi zdajú nejaké nízke...ovuláciu som mala mať včera, podľa hlienu to aj sedí, ale podľa teploty som si neni istá....ďakujem za odpoveď😘
Nešiel mi načitať graf tak aspoň takto... 10-12 dc som mala 36,40 ...13 dc 36.60...14dc-15dc-36.50 a dnes 36.4 :(
@nika1930 podla tohto zrejme ovu este neprebehla..mozno zajtra?!
@ettella ja by som tiež podľa grafu povedala, že ovu bola na 17dc a v tom prípade ten pokles môže znamenať aj uhniezdovanie.. Uvidíš ci zajtra, pozajtra pôjdeš s teplotou hore.. Dnes mi to vyhodilo na fertility friend, že to aj tak môže byt.. 😊 Tak uvidíš.
@123alena123 ahoj 😊 neskúšala si test? 🙂
Inak a nemohla byť ovulka az neskôr na 19dc? Aké mávaš bežné dlhé cykly?
@rosalie1411 @ettella ja si myslim, ze ovulka na 15dc je dobre zaznacena. Aj pravidlo 3 po 6 plati. Inak je bezne ze v 3-5 dni teplota klesne. Aku dlhu mas lf? Vyzera to nadejne, drzim prsteky

@luckynko44 tebe to nádherne stúpa 🙂