Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte kocky..pripajam graf...ale som smutna obavam ze nic z toho..stvrtok(5dpo),piatok,sobotu som spinila tak ze inak ako samovysetrenim delozneho cipku by som asi nato neprisla,dnes rano po utreti hnede spinenie uz bolo viditelne aj po utreti 😑🙄 od 5dpo citim sem tam bolesti podbruska,pichnutie,krize od vcera a prsniky od ovu
@luckynko44 a test si neskúšala? Véd teplotu máš celkom peknú
@mirus11 beloba... dnes som len 8dpo
@luckynko44 Podla mna je na test este skoro. Ale teplota je pekna a vela zien na zaciatku tehu spini. Uvidis,co sa z toho vyklube. ;)
@luckynko44 veď príznaky máš pekné a graf je super...8DPO je skoro...možno tak na 10DPO tam už bude dúšik...držím palce🙏🍀❤
@luckynko44 moja uvidíš ďalšie dni, ale podľa teploty máš krásny graf, určite na test je ešte skoro, uvidíš za 2 dní, ale myslím, že by to mohlo u teba tento cyklus vyjst
Babulky dakujem😘! Nemam rada ked ma telo takto šalie 😂...modlim sa 👶 len sa bojim zase toho sklamania ah
@nina004 ako grafik? Som zvedava..ano je to skoro aj som si hovorila nebud blba ale nedokazala som to 🙈
@zuzik5891 👐😘 budem dufat silno silne..dakujem!
@mirus11 takze krasne 3dpo 😊 super skok
@luckynko44 Tieto stavy testovania dobre poznam 🙂 Vzdy si vravim ako vydrzim a prdlajs 🙂
@mirus11 Si krasne vyskocila. Mne uz tiez dnes oznacilo ovu a podla apky je dnes 3DPO,takze sme na tom rovnako 🙂
@majka_3 @domig1 A vy ako dnes?
Moj graf dnes. Ovulka uz je oznacena a teraz uz len cakat a modlit sa 🙏 ☺
@nina004 velmi ti drzim palce 👐
@luckynko44 veru mojko vyzerá to parádne 😊 výsledok určite bude stáť zato ♥️🍀 a my ta budeme nasledovať 😀
@mirus11 tak zas je len dva dni rozdiel medzi nami? 😊 Krásne si vyskočila ♥️
@nina004 no výborne 😊🍀a nechyba ti vodorovná čiara? Takže 3dpo noo ešte aj spolu testovať budeme 😊
Dievčatá od včera mam také tie klasické menštruačné bolesti a dnes kríže také že mám pocit že ma sekne 😒 občas mám pocit že sa ms pustila...nemam rada po ovulačne stavy 🙄
@luckynko44 pekne ide teplota hore😊a tiež si myslím, že je ešte skoro na test, neboj... skús o 2 dni, držím palce
@majka_3 ❤ strasne si prajem aby si mala pravdu..jarne babatka nech sa pekne ohlasia 👶
@shellynda 😘 dakujeem...na nervy toto ked to tela kazdy mesiac vymysli nieco nove 😂

@mirus11 áno, nejako tak 😃... Včera test pozitívny, ale dnes už nie, tak uvidíme 😉