Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 zaznamenávam si aj do takej druhej aplikávie tam to vyšlo tak isto 🙂 nemavam pravidelný cyklus rozpätia sú od 28-31 🙂 na test ešte asi počkám možno 😂
@domig1 myslíš? Ja ti ani sama neviem lebo nevyznám sa zo svojho tela veľmi.🤷♀️
@123alena123 u teba už test určite pekne ukáže, neskúšala si?
@mirus11 nie ešte som neskúšala, chcela som ešte počkat take 3 dni či mi neprídu krámy, a keď by nie tak potom by som testla. Ale možno skúsim zajtra kúpiť 🙂
@luckynko44 neboj o pár dní nám bude hrabať asi viacerým, mne dnes appka FF posunula o jeden deň ovulku neskôr, i keď iné appky mi ju nechali normálne, tak teraz neviem ci som 3 ci 4 dpo.
@mirus11
@luckynko44 dobré ráno, ja dnes takto.
@ettella noo vidis 🙂 a pocity? Uz lepsie? 🙂
@mirus11 jaj priserne toto 😑 ak sa teraz nezadarilo,co velmi sa mi verit nechce aj ked by som velmi chcela, vyzera to tak ze budem na chvilu musiet prestat s tymto sledovanim..nerobi mi to dobre...ved kukam ako ti to poposuvalo...a pocity/priznaky ta tahaju ku ktoremu datumu?
@luckynko44 brucho ma už nebolí, už čakám menzes 😁😁😁 vždy deň pred mi stúpne teplota. A tvoja hlava sa má ako? 😘
@luckynko44 keď to ani sama neviem, ale ani to neriešim, kedy bola vtedy bola, ja som s tým stotoznena, že nič z toho tento cyklus nebude.
@ettella ano?! 🙈striedavo oblacno 🤣 ...nech uz pride ms nech sa vypnem..a rozmyslam ze aj merat prestanem..aby som nescvokatela 😁
@mirus11 oh vsak den hore dole...aj ja zacinam byt stotoznena s tym ze pokracujem v snazilkovani ,opat 😂
@luckynko44 a dnes som aj zabudla užiť Vitex tabletku, a tu asi už nemôžem užiť keď prídem domov, keďže sa ma brat na lačno.
@mirus11 nie je problem..daj si ked prides domov..pred jedlom..respektive ak jednu vynechas tiez sa nic nestanec nebooj
@domig1 dneska mame den nizsich hodnot ci ako?! 😂🙈
@123alena123 noo na takyto krasny graf by som test robila 🙂 drzim opalce ✊🏼
@123alena123 vetu, sme veľmi zvedavé na test, určite to bude dobra správa
@kika123kika ešte do dnes rána som bola presvedčená že po robote idem do lekárne, ale keď som ráno videla že som začala klesať, tak už som taká presvedčená neni 😂 ešte zbadám zajtra ráno keď neklesne tak idem ráno po testy 😊
@mirus11 dosť ma zneistila tá klesajúca tendencia 🙄

@123alena123 to vyzerá sľubne 😉