Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika no keby sa to už nezmenilo 🙏
@mirus11
@luckynko44 dievčatá držím s vami 😀🤦♀️
@123alena123 wau, krásny graf😊
@123alena123 nezmeni sa neboj 🙂
@luckynko44 no moja niečo tam vidím 😊 už len nech to pekne silnie ♥️
@majka_3 len aby som si opat nedavala plane nadeje,,beriem to s rezervou uz...🤐
@luckynko44 na poslednej fotke vidím celkom pekne...držím palce aby silnela 🙏🍀
@zuzik5891 😘 dakujem..bodaj by si mala pravdu ☺
@123alena123 na ovu test sa nespoliehaj. Mne ukazal sa pozitivny davno po tom, co som mala pozitivny tehu test. Ak by ovu suploval tehu test, tak tehu testy ani nepredavaju. Ale inak krasna teplota, podla mna si tehu 🙂 tak sa šetri na stavbe a nedvihaj nic tazke....
@majka_3 ja neco vidim ☺ skus si ho zozadu presvietit baterkou na telefone..ak uvidis ciarocku tak by to malo byt ono...kanaliky udajne takto ked presvecujes nevidno..vraj 🤣
@luckynko44 to neviem 🤣 za každým oslepnem, si zasvietim do očí... Ale jasne ze to nič nieje na 7dpo 🤣🤦♀️ paranoidna som... 😊
Ale ty si na vine 🤣 si ma navnadila 🤷♀️
@majka_3 🤣 ale nooo..co ja 🤣🤣 ...pozri na moj test a teplotu a potom ze kto je paranoidny hh ..musis verit...a nesviet si do oci naklon to trosku 😋😁
@luckynko44 niee nechám to tak, uvidím čo bude.. Skusim zasa zajtra alebo možno pozajtra... Pri druhej dcére som už na 8dpo vedela... Keď budem mať takýto test budem šťastná 🤣
@majka_3 vidiiii 😘😉
Dievčatá, ja zas mám taký mierny pocit nábehu krámov 😭
@123alena123 a to je aky ten pocit? Kupila si testik?
@123alena123 Alenka ty nemáš náhodou testovať? 😀

@123alena123 aj ja to vidím jasný víťazný tehotenský graf, 👍😍😀