Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Podarilo sa mi pred zaverecnou nabehnut (doslova) do lekarne, vsetkych som vyzbrojila vecerou a idem na to, hlasim potom vysledok aj keď neviem prečo som skeptická🤷♀️
@123alena123 veru skus z ranneho ako keby sa ki tam daco marilo 🙏🏽🙏🏽 Difam ze vam to vyjde hned daj rano foto ✊🏼✊🏼
@majka_3 u mna to vyzera plano..vecer zrejme cakam mm..rano beloba na teste 🙄 ...ale strasne dufam a cakat na raketovy vzlet tvojej teploty!
Dobre ranečko 😊
Tak žiadny vyskok teploty sa nekonal, testy schnuu, no vyzerajú bielo 😒 No co už... Uvidíme ako ďalej...
@luckynko44 mojko kým neprišla ms nič nieje stratené, ale neboj aj príde ms za pár dní som v tom s tebou 😊
A ostatné baby akooo...
@mirus11 ty co nemala si vyskok teploty, dúfam že aspoň ty 🍀😊
@123alena123 Testik ako ráno? 😊
@etella moja a ty ako pokračuješ? 😊
@majka_3 ah jaj...no nic ...bolesti mam uz krute 😁 sakraaa...som bola presvedcena ze uz to dam..myslis ze by som mala kontaktovat doktora kvoli tomu 6dnovemu spineniu? Zvyknem spinit ale len jeden den max 3
@luckynko44 aj ja som zo srandy spravila a nič, lebo neviem či som 9, 10 alebo 11dpo :D tak snad ma to do ms už nebude lákať :D
@luckynko44 moja toto je moja maximálna leplota, čo mávam po ovulke, potom už ide len dolu
@ettella draha..tak ty kreslis Kriváň 😊 co to taky skok doluu..ides so mnou mesiacikovat? Snad nieee
@luckynko44 veru nepôjde, už pikde len nižšie, už to poznám každý mesiac je to rovnaké
@luckynko44 joj moja to mi je ľúto 😔 nový cyklus nová nádej... Za chvíľu som tam aj ja...😊 Pekná ako pekna ale testy trápne 🤣
@mirus11 wau ved ty si pekne išla hore 🍀 ešte nevieš čo s toho môže byť... ♥️
Testiky som z veľkého sklamania hodila do koša... Neuveriteľné ma boli brucho... Neviem co sa deje ale takéto bolesti nemávam... Aj slabiny ma bolia... Snáď nemám Nejaky zápal 😔
@ettella ach moja to mi je ľúto 😔 ale verím, že sa čo skoro dočkas vytúženych // moc ti držím palce 🍀♥️ ja myslím ze lf nebude u mňa 14 ale menej tento mesiac..... Ešte len ráno a ja také bolesti... 😒

@majka_3 vôbec nemusíš byť paranoidná...aj ja tam vidím čiarku..držím palce nech silnie🙏🍀❤