icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
22. apr 2020

@shellynda aj ja to mam tak isto, jedna appka ukazuje na 22dc a druha na 23dc ovulku. Tak som zvedavá, či dostanem o 3 ci o 4dni ms.

mirus11
22. apr 2020

Počujete žienky, čo kupujete one step tehu testy, aké sú, robíš duchov alebo sú lepšie tie z Ali tehotenské testy, ale tie viem ze robia duchov? Len ma to zaujíma, že vlastne ktoré mam objednať?

majka_3
22. apr 2020

@mirus11 moja ja mam tieto a som spokojná, zatiaľ ziadného ducha mi nespravili...

mirus11
22. apr 2020

@majka_3 no mne tieto duchovali, ale ešte som videla podobne týmto, aj ich tu niekto na koníkovi predáva, tak sa preto pýtam

domig1
22. apr 2020

Máte skúsenosť s ladymax testami? Vraj sú lepšie ako mamatesty tak neviem 🤷‍♀️

majka_3
22. apr 2020

@mirus11 vždy podľa mňa záleží od sarze... Keďže aj mne konkrétne táto značka duchovala ale zrovna tieto nie... Čiže podľa mňa ťažko povedať ktoré sa oplatia kúpiť...
@domig1 lady max mi robil takých duchov že som vážne myslela ze to vyšlo...
mne by ducha spravil asi aj teplomer 🤦‍♀️🤣

ettella
22. apr 2020

@mirus11 nechcela som vás demotivovať 😵
@luckynko44 aj ja už začínam špiniť, tak ideme do nového kola. Máj pred nami 🌳🌷🐝
@majka_3 som veeeľmi zvedavá ako budeš pokračovať, dúfam, že sa pošťastilo tento mesiac 😉

kika123kika
22. apr 2020

@domig1 ja som minuly rok mala lady max a pekne ukazovali a teraz ukazuju slabo a mama test mi ukazal na 9dpo poslem foto 🙂 mama test na 9dpo a lady max 2dni meskanie ms 🙂

domig1
22. apr 2020

@kika123kika ďakujem 🙂 ja mám doma len pepino a tie mamatesty tak som rozmýšľala že doplním zbierku 😀

domig1
22. apr 2020

A ešte tieto vlastne 😀

nina004
22. apr 2020

Ja dnes takto. Stale mi v grafe nevyznacilo horizotal.ciaru,neviete cim to moze byt? Posledne dve teploty su skreslene spala som len 4 hodky a merala som neskor ako zvycajne.Tak az zajtra uvidim real.teplotu.
@mirus11 tebe to pekne hore vyletelo 🙂 a @majka_3 Tebe sla tiez hore a uvisis zajtra mozno stupne este viac. Ved zatial si 8 DPO. Ja som presne tento test skusala min.mesiac a ukazal celkom pekneho ducha. Ja im moc neverim.

nina004
22. apr 2020
majka_3
22. apr 2020

@nina004 ja som ho skúsila včera, ale veľa som pila predtým a nebolo tam vôbec nič...
Nemyslím ze stupne, podľa mňa ms sa blíži...
Ty si krásne išla hore 😉🍀

rosalie1411
22. apr 2020

Tak ja som 10 DPO a teploty celkom konštantné.. 🤷‍♀️

shellynda
22. apr 2020

@rosalie1411 test si neskúšala 😊?

domig1
22. apr 2020

@rosalie1411 graf vyzerá u teba veľmi pekne 🍀

rosalie1411
22. apr 2020

@shellynda ešte nie.. 😊 Nemám ani žiadne príznaky, cítim sa úplne normálne. A chcem sa vyhnúť sklamaniu. 😊 Takže pekne počkám ešte 3-4 dni.. Škoda, že som nemerala aj minulý mesiac, aspoň by som si to vedela porovnať..

nina004
22. apr 2020

@majka_3 ja son tieto dni blbo spala,tak teplota je skreslena. Mavam po ovu este vyssie teploty. Ani necitim,nejake priznaky. Tento mesiac ani priznaky MS necitim.
Uvidis. Ale mne sa zdalo vcera na tom teste nieco. Mozno za dva tri dni bude na nom vidiet nieco viac 🙂

shellynda
22. apr 2020

@rosalie1411 myslím, že ani nebolo treba😉... Krásne je vidieť pred ovu a po ovu teploty. Držím palce 🍀

123alena123
22. apr 2020

Dobre ranko, no takto, ja som mala hroznu noc stale som sa prehadzovala, zobudila som sa pol hodinu skor ako zvyknem a aj to bez budika tak som zmerala a isla som z 36,80 a dnes teda rank som merala klesla som raapiiiidne na 36,54 takze ani som netestla zhodnotila som ze to nema význam, tak teraz v tichosti cakam na kramy😂😂😂

mirus11
22. apr 2020

@nina004 u teba je to aké super tie teploty, krásne ideš hore, držím palce

mirus11
22. apr 2020

@rosalie1411 no ty máš super graf, krásne teploty, ja na tvojom mieste by som už dávno testovala, by som to nevydržala

kika123kika
22. apr 2020

@123alena123 fuha ale kym nepride ms neni nic stratene 🙏🏽🙏🏽 Mozno koli tomu ze si mala na ord noc :/

luckynko44
22. apr 2020

@nina004 wauu drzim prstyyyyy 👐

majka_3
22. apr 2020

Dievčatá prosím vás... Ako prebieha zápal vaječníkov - maternice?
Ďakujem za každú info...

kika123kika
22. apr 2020

@majka_3 ahoj svagrina ma zapal maternice a nejaky gel dostala ktory si zavadza do vaginy. A po kazdom sexe krvacala inak nemala ziadne bolesti ani nic len to krvacanie po sexe

majka_3
22. apr 2020

@kika123kika aha noo krvácanie nemám, zatiaľ... Neviem co to ma znamenať... Normálne teplo ma zalieva.... Aj teplotu som si merala ale nemám.. Len ma zaleje teplo a prejde to...

evita87
22. apr 2020

Ahojte, ktorý deň podla BT bola podľa vás ovu? Pýtam sa, bo na 10 a 11 DC sa mi nedalo použiť ovu testu a na 12 DC bol ešte pozitívny..

ellise08
22. apr 2020

Ahojte, viete mi niekto poradiť ci už prebehla ovu? Ďakujem

mirus11
22. apr 2020

@majka_3 moja ja tiež netuším co to je, ale ja chodím už asi 3 deň stále cikat, a pritom ani nepijem moc vody, takéto stavy mávam pár dní pred MS. Tak preto som si istá, že ms dorazí tak, ako má. Prechladnuta by som nemala byť vobec, veď som bola mesiac doma s deťmi.