Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adrianaaa32 to by bolo super keby to tak bolo aj u mňa 🙂 bohužiaľ mám ešte jeden problém,ktorý nikto nevie vyriešiť/identifikovať,tak uvidíme čo ukážu výsledky.
@paskolinka riešenie zatiaľ neavrhli nijaké,lebo musia ešte identifikovať, čo mi rastie pri maternici. Našli voľačo,čo tam nemá byť a nikto nevie,čo to je,ešte ma čakajú ďalšie rôzne testy,takže nikto nechce povedať nič definitívne 😖
@aurlinka snad to dobre dopadne a je to len plany poplach 😉 mas absolvovat este nejake vysetrenia, alebo uz len cakas na vysledky?
@aurlinka aha, citam, ze este testy ta cakaju... drzim palce
@aurlinka a neposlu ta na laparku s tym, aby pozreli zvnutra?
bambuly...takze teplomer dorazil v poriadku...hned som aj zacala merat...najprv ten novy mi nameral teraz 36,95, ten pozicany digitalny 36,9 a ten ortutovy suskomer ze 37,8.....a asi ten suskomer ortutovy idem rovno vyhodit...takze zvytocne som sa stresovala.....
@paskolinka Laparka zatiaľ nie je v pláne, po dnešku sa uvidí, že či a kedy 😖
@aurlinka jaaaj drzim palce nech cim skor pridu na to co to tam je...
@katkatonkova máš na 2 desatinné miesta? tak ten je super, to budeš mať najpresnejšie 🙂 len odporúčam, nikdy nemeraj viackrát po sebe, lebo ti môže ukázať úplne iné teploty s veľkým rozdielom, vždy zapíš prvú nameranú teplotu
@rybkaa ano mam na 2 desatinne miesta...suskomer ortutovy uz je v kosi...aj som sa vtedy zlakla ked sme mi tam pisali ze stitna a tak...a potom az postupne som si uvedomovala ze ja som mala 2 ortutove a tento bol ten co meral vyssiu teplotu....no uz som rada ze meram normalne....
@katkatonkova ehm... ortut do kosa? 😀
@paskolinka hej...uz ho nechcem ani vidiet...keby si vedela jake teploty som s nim merala...no des...a to boli aj ze 37,6.....alebo ho mam pochovat do zahrady???... 🙂 🙂 🙂
@katkatonkova paskolinka naznačuje, aby si ho zaniesla späť do lekárne, ortuť je nebezpečný odpad
@rybkaa a vlastne hej.....no idem ho ja hned vytiahnut...este ze som dala cisty sacok.....
@katkatonkova skus do tej lekarne, snad ti ho tam zoberu. ono je to vraj teraz problem, kazdy od toho dava ruky prec. ale do kosa by som to nehadzala... 🙂
baby, furt nikto neviete čo je so sjuzan? som jej už aj správu poslala, že či sa ozve aspoň jednou vetou, lebo profil má aktívny, tak neviem....
@paskolinka a v elektre a takých obchodoch, čo zbierajú aj baterky, tam sa nedá aj teplomer odovzdať? či to sú len na baterky tie škatule?
@rybkaa to netusim, ci tam by zobrali. len som kdesi citala, ze lekarne kedze uz ani nepredavaju, tak nechcu ani brat rozbite teplomery.... tiez myslim na tu sjuzan a cakam ze sa ozve... 😒
@katkatonkova a urcite je ortutovy???lebo ja ked som kupovala v lekarni,tak mi vraveli,ze ortutovy uz nepredavaju,am len nejake farbivo ci co to namiesto ortute???
@rybkaa
@paskolinka
ciii??este su aj ortutove??
Inak baby dnes som bola u dr.,lebo stale ma aj ked slabo pobolieva ucho a aj na tej strane hrdlo,kukala na mna ako na sibnutu,lebo som to riesila uz pred planovanym ivf minuly mesiac,ale poslala ma na krcne s velkou nevolou a tam si krcna vsimla,ze moje problemy budu asi zo "zubov mudrosti",mam si ich dat odstranit na stomatochirurgiu,lebo budu robit problemy,no neporazi vas???to mozem este stihnut za mesiac pred ivf,ked uz budem na HAK?ci pockat ako sa to vyvinie?nie je to silna bolest,ale je tam vraj vyraznejsie prekrvenie a väcsia nachylnost na zapal.... a navyse aby nebolo malo,dostala som od krcnej prednasku o veriacich a ivf...a citim sa hrozne :( viem aky ma na to nazor cirkev,som sice veriaca,ale neviem sa stotoznit s niektorymi ich nazormi a neviem co bude zle na tom,ak budem mat moje a mm embryjka,ktore si dam len a len ja vlozit a nenecham ich tam a ani ich nezabijem,kedze nebudem mat 30,ci 15 ako niektore maju.... ☹ trebalo mi tam ist???vsetko sa vo mne bije 😖
@jaja9891 tento uz mam asi aj 7 rokov...takze musi byt ortutovy....
@jaja9891 od krcnej prednasku na ivf??? Mala si ju poslat kade lahsie, co sa stara... nech sa pozrie co sa deje v cirkvi a potom nech ti nieco prednasa... vypust to z hlavy, nech si kazdy hovori co chce, chod si za svojim cielom...
@rybkaa neviem veru, co je so sjzzan, ale uz silno rozmyslam nad tym, ze si spravim vylet do Galanty... otazne je, ci tam vobec lezi, ci nakoniec nesla do Trnavy, to by som mala fakt na skok. Zalozme otazku, ci niekto nelezi na rizikovom v Galante alebo v Trnave, nech nam ju vypatra, kopa zavislaciek je podla mna, co visia na mobilnych datach 😀
@paskolinka
Ahojte kocky........ako sa mi mate...juj som tu nebola strasne dlho...pochvalte sa co nove?ja nemeriam bt uz pekne dlho,mam akosi toho vela,a ked by som chcela tak mi vychadzaju inak smeny.......nam sa zatial nedari s tehu,stale dufame a skusame a nic 😒 😒 ako som nato nemyslela,tak zas som zacala a vazne uz mi s toho hrabe......v novembri idem na par dni na SVK,tak prva navsteva bude u mojej gyndosky,lebo vsak to uz neni mozne........drzte sa tu vsetky a sup nejake novinky sem dajte.........sa mi nechce vsetka vasa konverzacia citat,by som bola pri tom asi do rana..........tak papiiik 🙂 a pekny zvysok vecera 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀
@adrianaaa32 kvoli liekom co mi chcela dat tak som hovorila co beriem a pod.... nebolo to nutene,ale trefne zasadena...och... no nevzdam sa a uvidime co bude... len neviem ako to mam potom na spovedi vyriesit...och... ked ja to necitim ako hriech a aby ma za to niekto odsudzoval???
Bojovali sme v nemocnici, dnes to drobcek vzdal, mame tretieho anjelika
@sjuzan77 nie ☹

@aurlinka ahoj, ja mam tiez prepazku v maternici, do 2/3 ju mam. Mne na to povedali ze to nemusi byt problem, je mozne ze babo bude mat menej miesta. Ale moja sestra to ma tiez, este o nieco horsie nez ja a ma male babo. A ziadne problemy nemala, dokonca rodila prirodzene, ziaden cisarak. Takze sa tym az tak velmi nezaoberam a verim tomu ze tu problem nebude..